ecrennnn
im benim canim arkadasim,
Sen ve ailen dualarimdasiniz. Size dua ediyorum canim. Allahim bizleri evlatlarimizla sinamasin tirnaklarina zarar gelse icimiz yanar. Yüce rabbim saglikla güzel sansla versin insallah.
Oyle minikler ki annesi uyuduklari her dk onlarin buyumesinde cok onemli. Eminim içinden de soyluyodur ya bu neme denen seyde nerden cikti gobek iyiydi diye. Veya anneee dur biraz daha uyuyum bak çiş yaparim hiiiii ona göre gözümu acmasam mi diye oyun oynuyolardir :))
Ne buyuk mucize evlatlarimiz. Rabbim acilarini gostermesin. Mis gibi kokuyor dur simdi dimi..
Guzel kuzularin 40. Haftayi doldurunca annesi gozlerine inanamayacaksin kocaman olacaklar ne solunum ne emme sorunu bunlarin hepsi geride kalacak. Uyuma devam edecek zaten ki anne de dinlensin. Allah yardimcin olsun uc melekle başa cikmak zor. O yuzden senin diger bir adin da süper anne olsun :) süper annelerin gizli gucleri olur ve görünmeyen pelerinleri.
Minik ablacik nasil? Uyum sagladi mi biraz cik? Kardeslerini bekliyordur sanirim :)) az kaldi minik boklular eve gelecek :)
Oğlunun eve cikacagi zaman icin birşey dediler mi canim? Genelde tek tek eve geliyorlar diye biliyorum.
Süper Anne, Allahin izni ile miniş kizin saglikli. Allahim ruhen bedenen ve zihnen saglikla evine gelmesini nasip etsin. Sonuçlari beklemek bi hayli zor. İnsallah Allahimin izniyle hersey yolunda ve guzel olacak. Senin yaşayan ölü olmanın ailenin hicbirine faydasi yok. Güçlü olmak durumundasin. Aileni simsiki sar. Bu günler geride kalacak insallah.
Ecrenim kendine ve kuzulara günde 7 ayet el kursi oku rahatlarsin faydasini görürsün. Bana ozelden annenin adini ve senin tam adini lutfen yaz. İsimle okunan dua dogru adrese gider gibi gelir bana bende okumaya devam edeceğim size. Canim maddi manevi ne istegin varsa soyle elimden gelen mutlaka seyler olur.
Unutma bizler yol arkadasiyiz. Bizleri habersiz koyma.
Allahim sansinizi tahtinizi bahtinizi güzel nasip etsin inşallah.
Seni seviyorum super mom :)