ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim masallah degerin cok guzel. Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah. Bak bizim takvimlerin altinda yaziyor ki hamilelik takvimini imza alanina eklemek icin tiklayin. Oraya tiklayip bi bak.
Dogum tarihi icin de benim gittigim tum kadin dogumculara tuo bebis oldugunu dedim. Transfer tarihimi sordular. 28 ocakti. Bu tarihten 14gun oncesini son regl tarihinin ilk gunu olarak kabul edip yani 14 ocagi oyle hesapladilar dogum tarihinini. Sen de transfer tarihinden 14gun geri gidip o gunu son reglin ilk gunu kabil et. Nette zaten gebelik haftasi hesaplama yazinca otomatik hesaplayicilar geliyor.ordan yapabilirsin
sağolasın canım amin inşallah oluşturdum bakalım olmuştur inşlh :KK15:

Massallahh Massallahh Allah nazarlardan saklasin pasayi:nazar::anneadayı::nazar::KK46::nazar:
Kiz uzulme anacim yalniz degilsin. Bizim kiz da koca burnu ile tipki babasi :KK70: herif her firsatta aslan kizim bana benziyo diye seviyo :KK68: gecen gun dedim ki iyi iyi fiziksel olarak sana benzesin. Demek ki huyunu benden aliyoo :KK70:
ooo dedi o zaman yandikkk iki kati naz kapris niyaz nasi cekerim ben diyo :-) eee dedim yapcak bisey yok. Fizik senden kimya benden :KK70:
Boyu ne kadar olmus pasanin? Dogum hakkinda da konustunuz mu bisey dedi mi doktor amca veya teyze??
Canım boyu da 43 cm falan, dr amcası gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi, doğum hakkında konuşmadık, ama Allahtan bi aksilik olmazsa ben normal doğum istiyorum. Ama doğumu beklemicek göbek deliğimden dışarı çıkcak bu çocuk, oraya acayip bastırıyo dışarı doğru fıtık şeklinde bir göbek deliğim var artık korkuyom yırtılacak diye.
Valla kocalar dünden razı doğsa da nazını kaprisini çeksem diye

arkadaşlar acil fikir verirmisiniz şiddeetli adet sancılarım var bebeğime bişi mi oluyo napmalıyım lütfen yardımmm

ecrennnn ecrennnn canim merhaba nasilsin? Minişler ve kizin nasil canim benim. İnşallah hersey yolundadir.

Merserayy Merserayy canim hosgeldin :))) nasilsin nasil gecti yolculuk. Bal oglun nasil? Hangi hastaneye karar verdin canim ankarada? Birseye ihtiyacin olursa haber et, yakiniz artik :)

laleaslan laleaslan canim hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah. Bu topikte sanirim hepimiz hamile kaldik. Cok şükür

amanda29 amanda29 canim nasilsin. Bebegin nasil. Keseyi gördünüz mu? Guzel haberlerini bekliyoruz

halide25 halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim

halide25 halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim annesi. Minik prenses buyumustur artik :) nasil gidiyor alışverişler
Kuzu cok sukur her sey yolunda. Park yatak aldik kraftin. Bebek arabasi ve oto koltugu joie marka aldik. E bebekten aldim bunlari. Bebise bi dolap almam lazim bi de banyo malzemelerim kaldi seker :) sonra insallah yikayip dogum cantamizi hazirlicaz. Benim takvimde 21 ekim yaziyo ama Allah izin firsat verirse 10 ekimde sezeryan gözüküyor bize :))

ecrennnn ecrennnn canim merhaba nasilsin? Minişler ve kizin nasil canim benim. İnşallah hersey yolundadir.

Merserayy Merserayy canim hosgeldin :))) nasilsin nasil gecti yolculuk. Bal oglun nasil? Hangi hastaneye karar verdin canim ankarada? Birseye ihtiyacin olursa haber et, yakiniz artik :)

laleaslan laleaslan canim hayirli olsun bebegin Allah tamamina erdirsin insallah. Bu topikte sanirim hepimiz hamile kaldik. Cok şükür

amanda29 amanda29 canim nasilsin. Bebegin nasil. Keseyi gördünüz mu? Guzel haberlerini bekliyoruz

halide25 halide25 halidecim nasilsin canim. Kizçen nasil bakalim
Hoşbulduk canım benim, valla yakınız artık evet, oğlum da iyi çok şükür salı günü kontrolüm vardı 1900 gr olmuştu, valla hergün büyüdüğünü hissediyorum içimde,
Halideye de dedim sana da diyorum canım şimdiye kadar hamilecilik oynamışım asıl hamilelik 29-30.haftadan sonra başlıyo, hafifliğin ve özgür hareket etmenin kıymetini bilin. :KK72:
Canım ben hastane olarak Gata'ya karar verdim, kısmetse otda olcak doğumum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
Halidecim hayırlı olsun aldıkların, bizde bir kısmını hazır ettik, park yatağım chicco, araba ve puset quinny maxi cosy
Küvet ve granüllü filesi de hazır, şampuan ve bakım kremlerini Almanya'dan getirdim zaten, orda arkadaşların bir sürü kıyafet ve alet edevat hediyeleri olmuştu zaten, ben şimdi bi hastane çıkışı birkaç bady tulum falan alcam inş,
Canım burda ebebek'in mağazasına gittim gerçekten baya uygun şeyler var, şimdilik sadece lansinoh göğüs ucu kremi aldım ve sürmeye başladım göğüslerime, şimdiden hassaslar inş yaradız beresiz emzirebilirim bol sütüm olur oğlum da emer inş.

Halidecim bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjana karar verdin canım?
Yumuşatıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum, bize de pek kullanmam zaten (havlular dışında) durulama suyuyla aldığı için cilde direk teması var ve kanserojen maddeler barındırıyo maalesef. Şindi deterjan araştırıyorum netten
Canım bir de sen bebek çantasını internetten almıştın galiba, geldimi? Nasıl buldun ve hangisiydi?

Kuzu cok sukur her sey yolunda. Park yatak aldik kraftin. Bebek arabasi ve oto koltugu joie marka aldik. E bebekten aldim bunlari. Bebise bi dolap almam lazim bi de banyo malzemelerim kaldi seker :) sonra insallah yikayip dogum cantamizi hazirlicaz. Benim takvimde 21 ekim yaziyo ama Allah izin firsat verirse 10 ekimde sezeryan gözüküyor bize :))

Allahim bi solukta hepimizi kurtarsin saglikla alalim kuzulari kucagimiza inşallah. Guzel günlerde kullanin canim benim. Zaman öyle hizli ki ekime ne kaldi ki :) saglikla gelsin insallah bebiskolar. Bende bebek bahanesiyle haftaya evi boyatcam o kokuyu almamak icin de esimi evde birakip mersine tatile gidicem bakalim nasil olacak.
Gecelik nasil bisi alacaksin canim hastane icin o bende soru isareti. Ya penye ya dantelli hersey bilemedim nasil olcak

Hoşbulduk canım benim, valla yakınız artık evet, oğlum da iyi çok şükür salı günü kontrolüm vardı 1900 gr olmuştu, valla hergün büyüdüğünü hissediyorum içimde,
Halideye de dedim sana da diyorum canım şimdiye kadar hamilecilik oynamışım asıl hamilelik 29-30.haftadan sonra başlıyo, hafifliğin ve özgür hareket etmenin kıymetini bilin. :KK72:
Canım ben hastane olarak Gata'ya karar verdim, kısmetse otda olcak doğumum.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
Halidecim hayırlı olsun aldıkların, bizde bir kısmını hazır ettik, park yatağım chicco, araba ve puset quinny maxi cosy
Küvet ve granüllü filesi de hazır, şampuan ve bakım kremlerini Almanya'dan getirdim zaten, orda arkadaşların bir sürü kıyafet ve alet edevat hediyeleri olmuştu zaten, ben şimdi bi hastane çıkışı birkaç bady tulum falan alcam inş,
Canım burda ebebek'in mağazasına gittim gerçekten baya uygun şeyler var, şimdilik sadece lansinoh göğüs ucu kremi aldım ve sürmeye başladım göğüslerime, şimdiden hassaslar inş yaradız beresiz emzirebilirim bol sütüm olur oğlum da emer inş.

Canim ben o kreme suanda basladim. Doktor verdi. Dudak nemlendiricisi olarak da kullanan cok varmis o kremi. %100 saglikli. Bende bacaklarimda acayip catlak oldu kirmizi kirmizi damar damar... Ne olacak bilmiyorum.

Oglusun baya büyümüş maşallah annesi :) gata da iyi bir hastane. Allahim bir solukta normal dogumla saglikla dogmasini nasip etsin. Benim gobis kucuk suanda. Niye buyumuyor diyorum eşim büyüdü sen fark etmiyosun diyo.

Canim e bebek internet sitesini takip ediyrm hatta bugun bi park yatak gördüm 200 lira. İkinci yatak olarak alayim diyorum. Karyola alacagim ben bunu da iste yatili misafir ve salona koyarim dedim. Bizim evde merdiven sorunu var. Park yatak kuş evleri diye arayinca cikiyor. Baksana sende işe yarar mi sence?

Bende bi kac body , battaniye falan aldim. Ablam ve annem de almis. Yelek ve hirka hat safada el örgüsü annemden geldi. İnstagramin varsa emelcebo kullanici adim oraya koydum bakabilir siniz.

Canim deterjan net hatirlamiyorum ama roxy gibi bisey. %100 bitkiselmis sanirim. Herkes onu övüyor. Yumusatici pek onerilmiyor ama en cok dalin in yumusaticisi önerilmiş

Halidecim bebeğin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjana karar verdin canım?
Yumuşatıcı kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum, bize de pek kullanmam zaten (havlular dışında) durulama suyuyla aldığı için cilde direk teması var ve kanserojen maddeler barındırıyo maalesef. Şindi deterjan araştırıyorum netten
Canım bir de sen bebek çantasını internetten almıştın galiba, geldimi? Nasıl buldun ve hangisiydi?
Kuzucum ben cevremdeki annislere danistim bi de arastirdigim kadari ile dalin sivi deterjan iyiymis. Bingonun da varmis sivi deterjani ama benim tercihim dalinden yana olacak sanirim. Sabun tozu falan bebis kiyafetlerinde toz seklinde kaliyormus. Ben de yumusatici kullanmiyicam. Dalinin yarim kapak sivi deterjanini koyunca hem guzel kokuyomus hem de hijyenikmis.
Ben de lansinohun gogus kremini,yine lansinohun manuel gogus pompasini aldim. Gogus pedim de lansinohtan. Sut saklama poseti alicam bir de. Malum sutu sagip gogusleri rahatlatmak gerekiyormus. Bir de avent marka gogus kalkani aldim. Yine bunlarin hepsi e bebekten :) e bebege calisiyoz bu ara :) gogus kalkanini cok tavsiye etmisler.gogus uclarini koruma amacli. Netten bi bak istersen sekercim :)

Allahim bi solukta hepimizi kurtarsin saglikla alalim kuzulari kucagimiza inşallah. Guzel günlerde kullanin canim benim. Zaman öyle hizli ki ekime ne kaldi ki :) saglikla gelsin insallah bebiskolar. Bende bebek bahanesiyle haftaya evi boyatcam o kokuyu almamak icin de esimi evde birakip mersine tatile gidicem bakalim nasil olacak.
Gecelik nasil bisi alacaksin canim hastane icin o bende soru isareti. Ya penye ya dantelli hersey bilemedim nasil olcak
Kuzucum ya bugun bi sabahlik sordum 99.99 dedi.sok oldum :) muhtemelen sabahlik yerine uzun koyu renk bi hirka kullanirim ben. Lohusa pijamasi olarak da penye onden dugmeli alicam insallah. Dantelli falan alamam.kaynimin yaninda oyle dantelli dantelli olmaz. Eve gelince dantelli olabilir ama hastanede kaldigimiz iki gunde kesinlikle penye lohusa :KK66:
bu aradaa sakin kimyasalla falan hasir nesir olma. Mersinde kafayi dinle boraz :) herifler olunca daha guzel olur ama neyse artik accik ayri kalin da ozleyin birbirinizi :)

Kuzucum ya bugun bi sabahlik sordum 99.99 dedi.sok oldum :) muhtemelen sabahlik yerine uzun koyu renk bi hirka kullanirim ben. Lohusa pijamasi olarak da penye onden dugmeli alicam insallah. Dantelli falan alamam.kaynimin yaninda oyle dantelli dantelli olmaz. Eve gelince dantelli olabilir ama hastanede kaldigimiz iki gunde kesinlikle penye lohusa :KK66:
bu aradaa sakin kimyasalla falan hasir nesir olma. Mersinde kafayi dinle boraz :) herifler olunca daha guzel olur ama neyse artik accik ayri kalin da ozleyin birbirinizi :)

Canim sezeryan da asla belden bisi olmamali o yuzden elbise seklinde uzun pijama al kendine. pazartesi arkadasim sezeryan oldu ben yanindaydim. İki saatte bir idrar bosaltiyorsun ve kanama oluyor. Zaten eğilme iskence bide pijama çek indir yapamazsin. Bana acele etme daha araliga cok var diyorlar bedenim daha cok siser mi ya bilmiyorum. Ben cok zayiftim. Evlendigimde 37 falandim gonal f lerle 45 oldum. Simdi 4. Ayda kilom 53 :)) vucudum bu ani kiloyu kaldiramadi. Bacaklarim yirtildi. Hayatimda ilkkez popo cikti meydana :(

Alisverisleri liste yapsak da arada paylaşsak iyi olur aslinda. Gozden kacmasin alacaklarimiz. Ben hic nete girip detayli arama yapmiyorum. Afakan basiyo beni.

Kizlar siz bebisi kacinci hftada hissettiniz. Ben bazen bisi hissediyrm ama bebek mi bilmiyorum. Bir an once tekmeleri yemek istiyorum. Onu simdiden cok ozledim. Dogsada sevsek :)

Canim ben netten aldim hepsiburadadan. Stylo bebek bakim sirt cantasi. Boyutlari istedigim gibi geldi.

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 54
halide25 halide25

Bu arada eşim le tatil ona ödül olurdu. O ev boyasin ben gezerim hiiiihhhh :))))
Hala affedemedi onu yuregim.
Kuzum zaman her seyin ilaci. Cok klasik ama gercekci bi soz. Sabret bakalim nolucak. Bu arada catlak bendd de karin da yok ama bacaklarda var. Bebisin hareketlerini de 20.haftada hissedersin. Rahat ol :)

Kuzum zaman her seyin ilaci. Cok klasik ama gercekci bi soz. Sabret bakalim nolucak. Bu arada catlak bendd de karin da yok ama bacaklarda var. Bebisin hareketlerini de 20.haftada hissedersin. Rahat ol :)

Aslinda aramiz biraz duzelmisti canim sonra eltim oturmaya geldi bana ( 5 yillik evliym ikinci gelişi) iste kv ve kb seni şöyle sevmiyor böyle arkadan konusuyor diye anlatinca onun yaninda bozuntuya vermedim ama sonra cok sinirlendim. Eşime verdim veristirdim tabi :D başa dönmüş olduk. Bide ben gaza gelip kadina kv kb arkasindan attim :D bakalim onlari yetistirirse ne olacak.

Hissetmeyi cok istiyorum bebegi. 18. Haftadayiz. Sanki sadece gobegim var ve hamile degilim gibi hissediyorum . 11 agu da kontrolum var saglika gorurum insallah bidigimi.

Kizlar isim önerilerinin var mi? Ahmet ismine ek olarak. Kb ye soz vermistim onun adini koyalim diye. Eşim de illa bi isim daha koyalim diyor. Bora diyor ama o da bana pek uyumlu gelmedi. Ahmet ege , ahmet efe olsun dedim ona da yanasmadi. Bi isim bulamadik .

Back
X