- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Amaninn vok tehlikeli eltiye kv anlatmak :))) o da senin agzindan laf almak icin yapmis olmasin. Belki bisey dememislerdir ama o uydurduu... neyse artik olan olmjs :)) kuzucum ben ahmet ismine en cok eren i yakistiriyorum. Bana cok sicak geliyo Ahmet Eren :)Aslinda aramiz biraz duzelmisti canim sonra eltim oturmaya geldi bana ( 5 yillik evliym ikinci gelişi) iste kv ve kb seni şöyle sevmiyor böyle arkadan konusuyor diye anlatinca onun yaninda bozuntuya vermedim ama sonra cok sinirlendim. Eşime verdim veristirdim tabibaşa dönmüş olduk. Bide ben gaza gelip kadina kv kb arkasindan attim
bakalim onlari yetistirirse ne olacak.
Hissetmeyi cok istiyorum bebegi. 18. Haftadayiz. Sanki sadece gobegim var ve hamile degilim gibi hissediyorum . 11 agu da kontrolum var saglika gorurum insallah bidigimi.
Kizlar isim önerilerinin var mi? Ahmet ismine ek olarak. Kb ye soz vermistim onun adini koyalim diye. Eşim de illa bi isim daha koyalim diyor. Bora diyor ama o da bana pek uyumlu gelmedi. Ahmet ege , ahmet efe olsun dedim ona da yanasmadi. Bi isim bulamadik .
hissedersin ya. Ben sirt ustu uzaninca hissediyodum :) dene bakalim belki sende de ise yarar