ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

334 cikti bilmiyorum acilde ki doktor az dedi acaba 3,34 mi dedi anlamadim
canım acil doktoru ne bilecek..genelde millet regl i geçince test yaptırdığı için daha yüksek değerler çıkıyor ama senin transfer sonrası 10.yad a11.güne göre gayet iyi değerin. Gözün aydın Allah hayırlı etsin. tüp bebek doktoruna mutlaka haber ver

canım acil doktoru ne bilecek..genelde millet regl i geçince test yaptırdığı için daha yüksek değerler çıkıyor ama senin transfer sonrası 10.yad a11.güne göre gayet iyi değerin. Gözün aydın Allah hayırlı etsin. tüp bebek doktoruna mutlaka haber ver
Haber verdim cuma yine test yap dedi dün evde yaptım test baya çıktı

kızz eakgull eakgull emeeellll seni çatlamiyasın e mi :) ne kız düşman mı çatlatıyon yandım kavruldum diye :D tatile giden var gidemeyip de kedinin ciğere baktığı igibi bakan var misal ben :D
şeker ayakları deme zaten. benim dizler de felaket ağrıyor, sanırım kilomu taşıyamıyo bacaklarım. herife diyorum , ama o kalsiyum eksikliğinden olduğunu düşünüyor. onun öyle düşünmesi hoşuma gidiyor :))
Merserayy Merserayy bacım senin uşak zaten doğumuyla anca getirecek örtüsünü giysisini :D anasının gezmekten eli olmuyo ki uşağın üstünü başını hazırlasın :D şaka şaka , kız sen anca da yurt dışından geldin ev taşıma falan... zaten ben de yavaş yavaş yaptım. Ablam diyor ki ne arasam bebişin üstünü yıkıyon ütülüyon n ekadar çok şey almışsın :D halbuki çok bişey almadım, kendimi yaya yaya yaptım ya ona hergün yıkayıp yapıyomuşum gibi gelmiş :d
Allahım heveslerimizi kursağımızda bırakmasın ve sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Haber verdim cuma yine test yap dedi dün evde yaptım test baya çıktı
o zaman sen bişeyi kafana takma.Allahım tamamına erdirip kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah, yeniden gözünüz aydınnn

Pofidik penguen :))))) ohhh nasil da sevimli olur :))

Çok şiş olunca karincalanma oluyor mu canim? Benim normalde kan gitmiyor gibi hissediyorum bu sabah da ilk kez bacagima kuvvetli bir kramp girdi. Allahtan denizde girmedi.

Tatil guzel gecti bulanti ve yorgunluk olmadan. Havuza girmem dedim ama oraya gidince girdim valla. Surekli bikini degistirdim inşallah sorun olmaz.

Bir ay mi kaldi doguma:) vuhuuu zaman nasil hizli geciyor. Saglikla gelsin güzel oglun inşallah. Kilosu ne kadar oldu bebisin? Rahim acikligi falan kontrollere basladilar mi?

Sen cantani haftaya hazir et canim kafandan ciksin en azindan. Bebek bakim urunleri olarak hangi seti aldin? Bende o tarz urunleri gelecek aya alacagim.

Bu cuma is gorusmem var benim. 3. Trimes. De calismayi deneyecegim. Herkes tersini yapar ama iste bu da benim kafa :KK70: insallah becerebilirim .

Bir sonraki kontrolun ne zmm? Suyun durumunu merak ettim. Bebek buyudukce yer azaldigi icin su azalmasi oluyormus Canim
Ooohhh ne güzel tatil yapıyosun, benim yerime de at kendini serin sulara canım

Çok şişlik oluyo ama karıncalanma yok canım.
Valla bir an önce alışverişi yapıp çantayı hazırlamam lazım, hafta sonu Ankara'ya döncez, önünüzdeki hafta ilk işim bu olcak. Bebek bakım ürünlerini ben Almanya'dan alıp geldim canım, Weleda marka ürünler aldım, burda da var galiba ama nerde satılıyo bilmiyorum, alkol ve paraben içermiyo, daha doğal bu ürünler,
Aklında bulunsun hangi marka alırsan al içinde paraben ve alkol bulunmamasına dikkat et canım.

İş görüşmen hayırlı olsun canım, bi sıkıntın yoksa, ağır bir iş değilse çalışmak da iyi gelir insana

kızz eakgull eakgull emeeellll seni çatlamiyasın e mi :) ne kız düşman mı çatlatıyon yandım kavruldum diye :KK70: tatile giden var gidemeyip de kedinin ciğere baktığı igibi bakan var misal ben :KK70:
şeker ayakları deme zaten. benim dizler de felaket ağrıyor, sanırım kilomu taşıyamıyo bacaklarım. herife diyorum , ama o kalsiyum eksikliğinden olduğunu düşünüyor. onun öyle düşünmesi hoşuma gidiyor :))
Merserayy Merserayy bacım senin uşak zaten doğumuyla anca getirecek örtüsünü giysisini :KK70: anasının gezmekten eli olmuyo ki uşağın üstünü başını hazırlasın :KK70: şaka şaka , kız sen anca da yurt dışından geldin ev taşıma falan... zaten ben de yavaş yavaş yaptım. Ablam diyor ki ne arasam bebişin üstünü yıkıyon ütülüyon n ekadar çok şey almışsın :KK70: halbuki çok bişey almadım, kendimi yaya yaya yaptım ya ona hergün yıkayıp yapıyomuşum gibi gelmiş :d
Allahım heveslerimizi kursağımızda bırakmasın ve sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım

Valla haklısın, çocuk nerdeyse gelecek gidip alışverişini kendi yapacak, anasından hayır yok :KK70:
Eşimin aile ziyaretini de aradan çıkarıyım öyle hallediyim dedim, ama onu halediyim bunu hallediyim derken çocuğa sıra gelmiyo bir türlü, sanki hayatımda ondan önemli bişey varmış gibi,
Hayır ben biliyorum bilinç altımı. Şimdi çantayı hazırlarsam doğumu beklemeye başlıcam doğum zamanının geldiğini görmek bi tuhaf ediyo beni, sevinç korku heyecan karmakarışık duygular sarıyo :rolleyes:
Böyle de iyiyim be, çocuğu kucağıma alasım emziresim kıçını başını ayaklarının altını ensesini ellerini tek tek öpüp koklayasım var, ama şimdi içimde oynaması da çok hoşuma gidiyo, doğumla oğluma hem kavuşcsm hem ayrılcam sanki :KK53:

AMan Allahımmm
Göbüşümün altı catlamiş benm ve ilk kez bugun gördum. Soklardayımmm:KK57:

AMan Allahımmm
Göbüşümün altı catlamiş benm ve ilk kez bugun gördum. Soklardayımmm:KK57:
Aramıza hoşgeldin
Bende şoka girdim ilk gördüğümde Halidem moralim baya bozuldu, ki en bşından beri bebek yağı kullanıyodum 5.ayda kakao yağı kullanmaya başladım, çatlak başlayınca hemen lierac krem aldım, Ankara'ya gelşnce de lokman hekimden çatlaklar için özel yağ karışımı aldım günde 3 kere sürüyorum, en etkilisinin de bu olduğunu gördüm, göbek deliğime kadar olan kısımda çatlak baya oldu, ama bu yağ karışımı ilerlemesini durdurdu.
Sende benim gibi beyaz tenliysen bundan kaçış yok gülüm çatır çatır çatlayacaz yapacak bişey yok.
Naapalım podyumlara çıkmayız artık:-)

Aramıza hoşgeldin
Bende şoka girdim ilk gördüğümde Halidem moralim baya bozuldu, ki en bşından beri bebek yağı kullanıyodum 5.ayda kakao yağı kullanmaya başladım, çatlak başlayınca hemen lierac krem aldım, Ankara'ya gelşnce de lokman hekimden çatlaklar için özel yağ karışımı aldım günde 3 kere sürüyorum, en etkilisinin de bu olduğunu gördüm, göbek deliğime kadar olan kısımda çatlak baya oldu, ama bu yağ karışımı ilerlemesini durdurdu.
Sende benim gibi beyaz tenliysen bundan kaçış yok gülüm çatır çatır çatlayacaz yapacak bişey yok.
Naapalım podyumlara çıkmayız artık:-)
Ya ben de zannediyodum ki hiic catlamiyicam tas gibi bi hatun olarak doguracam :D hayallerim suya dustu :)) 90 60 90 lik vicudum cirik cirik oldu ama gobisun altinda simdilik. Bakalim ilerleyen zamanlarda bisey olacak mi. Vazelin surmeye basladim. Annemin 72derde deva olarak gordugu tek merhem vazelindir :))) o yuzden vazelin suruyorum 3ogun.bakalim ise yarayacak mi. Yaramazsa da artik ne edem dedigin gibi podyumlara veda ederim :D

Ya ben de zannediyodum ki hiic catlamiyicam tas gibi bi hatun olarak doguracam :KK70: hayallerim suya dustu :)) 90 60 90 lik vicudum cirik cirik oldu ama gobisun altinda simdilik. Bakalim ilerleyen zamanlarda bisey olacak mi. Vazelin surmeye basladim. Annemin 72derde deva olarak gordugu tek merhem vazelindir :))) o yuzden vazelin suruyorum 3ogun.bakalim ise yarayacak mi. Yaramazsa da artik ne edem dedigin gibi podyumlara veda ederim :KK70:
bende o çatlaklardan istiyorum hemde en yakın zamandaaaaaaaaaa

Kizlar yardima gelinnnnn :))) evde bir iş var Allahimmmm delirecegim. Tekrar tatile donesim var :)) boya badana zirt pirt bitmiş di en son ama ev toz yigini :) mutfak dolaplarini falan hep indirdik banyolar tuvaletler fayanslari derken canimiz cikti. Bebek daha gelmeden duzenler hep degisti. Bizim giyinme odasi ayriydi simdi yatak odasini tek odaya toplayinca iyice daraldi. Bebek odasini temizledi k esyasi gelmeye hazir :) tabi esya yok ortada henuz. Gece 12 de hala iş yapıyorduk. Sagolsun ablam geldi de cogunu o yapti.

Halidecim aaaa canimm demek catlagin var.. Baksennnn nasil oldu acaba :D gobis buyuk diye altini görmüyordun tabi dimi :D canim cok şükür bu güne :) benim bacaklarimi gorsen ohoooo 5. Ayda kizarik yarik catlak..

Merserayim canim maşallah ne yağlanma seninki :) ben usengecim sanirim ya
Rossmandan kendisine ait marka bi krem aldim aklima artik uc gunde mi dort gunde mi bi geliyor anca o zmm suruyorum.

İcecremamm benimmm catlayacaksin hic merak etme :) bu topic cok ugurlu gelen herkesin bebegi oluyor ve olacak. Sende bizdensin :)

Esmacim masallah 14. Gune gore degerin cok iyi . katlama onemli ama. İnşallah seninde bebis haberlerini aliyor olacagiz canim. Minnosun yolda geliyor :)

Kizlar ben bugunde anneme geldim 10 kilo bamya almis. Onlari temizleyip kislik yapcaz.

Operimmmm

Back
X