- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Kiz sen dondun muuu gezgin :)Kizlar yardima gelinnnnn :))) evde bir iş var Allahimmmm delirecegim. Tekrar tatile donesim var :)) boya badana zirt pirt bitmiş di en son ama ev toz yigini :) mutfak dolaplarini falan hep indirdik banyolar tuvaletler fayanslari derken canimiz cikti. Bebek daha gelmeden duzenler hep degisti. Bizim giyinme odasi ayriydi simdi yatak odasini tek odaya toplayinca iyice daraldi. Bebek odasini temizledi k esyasi gelmeye hazir :) tabi esya yok ortada henuz. Gece 12 de hala iş yapıyorduk. Sagolsun ablam geldi de cogunu o yapti.
Halidecim aaaa canimm demek catlagin var.. Baksennnn nasil oldu acabagobis buyuk diye altini görmüyordun tabi dimi
canim cok şükür bu güne :) benim bacaklarimi gorsen ohoooo 5. Ayda kizarik yarik catlak..
Merserayim canim maşallah ne yağlanma seninki :) ben usengecim sanirim ya
Rossmandan kendisine ait marka bi krem aldim aklima artik uc gunde mi dort gunde mi bi geliyor anca o zmm suruyorum.
İcecremamm benimmm catlayacaksin hic merak etme :) bu topic cok ugurlu gelen herkesin bebegi oluyor ve olacak. Sende bizdensin :)
Esmacim masallah 14. Gune gore degerin cok iyi . katlama onemli ama. İnşallah seninde bebis haberlerini aliyor olacagiz canim. Minnosun yolda geliyor :)
Kizlar ben bugunde anneme geldim 10 kilo bamya almis. Onlari temizleyip kislik yapcaz.
Operimmmm
Eee o tatilin bi acisi cikmali de mi. Sen misin bizi kiskandiran

Allah hayirli etsin gule gule kullan yeni evini cici cic oturun agiz tadi can sagligiyla insallah...
Beyfendinin odasini yesinler yutsunlar e miii

Hakkaten dogru ama de mi sag salim gelsinler de her bi seyleri olur insallah. Eee ne demisler bilirsin kervan yolda duzulur :))