ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Selam kizlar nasilsijiz. Ben bugun calisanilir raporu aldim.3 nusha duzenlendi. Daha sonra ust yazi yazip raporun birini ekledim yaziya ve kuruma teslim ettim. 30 eylulde dogjm iznine ayrilacagim Allah nasip ederse. Bebisimiz iyiymis. Boyu kilosu haftayla uyumlu dedi doktor.ilk kez nst ye girdim. Orada beklerken tedaviden onceki gunlerim geldi aklima. Bir gun ben de hamile hamile gelebilecek miyim diye cok uzulmusumdir o kapida. Allahim yuzumuze bakti.insallah bundan sonra da kucagimiza alabilmemizi nasip eder Mevlam.

Slm hanımlar Ben dördüncü tup bebek tedavisini düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı daha önce sevgi hastanesi ve acibademde denedim şimdi kararsizim yardımcı olursanız sevinirim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Slm hanımlar Ben dördüncü tup bebek tedavisini düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz doktorlar varmı daha önce sevgi hastanesi ve acibademde denedim şimdi kararsizim yardımcı olursanız sevinirim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
istanbulda isen kesinlikle sisli memorialde denemeni tavsiye ederim.prof.dr.semra kahramani

Selam kizlar nasilsijiz. Ben bugun calisanilir raporu aldim.3 nusha duzenlendi. Daha sonra ust yazi yazip raporun birini ekledim yaziya ve kuruma teslim ettim. 30 eylulde dogjm iznine ayrilacagim Allah nasip ederse. Bebisimiz iyiymis. Boyu kilosu haftayla uyumlu dedi doktor.ilk kez nst ye girdim. Orada beklerken tedaviden onceki gunlerim geldi aklima. Bir gun ben de hamile hamile gelebilecek miyim diye cok uzulmusumdir o kapida. Allahim yuzumuze bakti.insallah bundan sonra da kucagimiza alabilmemizi nasip eder Mevlam.

Ohhh halidem oyle durumlarda aci bi gulumseme oluyor bende de. Su hamişlerin arasinda oturan ben miyim diye şaşkın şaşkın bakiyorum etrafa. Cok şükür bu gunlerimize. Yoklugu zor. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayan ve isteyen tüm kullarina nasip etsin insallah.

Raporun hayirli olsun canim hersey guzel yolunda gitsin insallah. Bebisin iyi olmasina sevindim nst de agri cikmadi dimi daha erken? Ultrasonda rahat goruyor musunuz bebegi? Genelde senin haftalarinda artik resimler bozuluyor net goremiyoruz diyor arkadaslar.

Renkli veriyorlar ya resimler i ben bazen korkuyorum ama son verdigi resim cok guzel cikmis yada bana guzel geldi:) ozledim cocugumu ya. Zaman gecsede gelse kollarimiza :)

Canim ben ankara baskentte oldum orayi tavsiye ederim. Tedavin hayirlisi ile olumlu sonuclansin insallah

Ohhh halidem oyle durumlarda aci bi gulumseme oluyor bende de. Su hamişlerin arasinda oturan ben miyim diye şaşkın şaşkın bakiyorum etrafa. Cok şükür bu gunlerimize. Yoklugu zor. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Olmayan ve isteyen tüm kullarina nasip etsin insallah.

Raporun hayirli olsun canim hersey guzel yolunda gitsin insallah. Bebisin iyi olmasina sevindim nst de agri cikmadi dimi daha erken? Ultrasonda rahat goruyor musunuz bebegi? Genelde senin haftalarinda artik resimler bozuluyor net goremiyoruz diyor arkadaslar.

Renkli veriyorlar ya resimler i ben bazen korkuyorum ama son verdigi resim cok guzel cikmis yada bana guzel geldi:) ozledim cocugumu ya. Zaman gecsede gelse kollarimiza :)
Ahh ahhh minisin suratini goremiyoruz.cunku burdaki devlet hastanesinde iki boyutlu ultrason. Erzuruma gidersek anca orda gorebilirim minisimi. Aynen ben de oyle bi ozledim kiiii... cok merak ediyorum kucuk hanimi. Nst de kasilma filan cikmadi ccanim. Ama aklinda olsun karnin tok ve tatli seyler yiyip gitmke gerekiyomus. Ben lahvalti yaparken minik hareketloydi.ama hastaneye gittik uyudu sanirim cunku nst de az hareket edince hemsire sagdan sagdan durttu. Tabi oyle bi durtme ki canim baya yandiii... icimden dedim ben krem surerken bile aman incinmesin diye nazik nazik dokunuyorum hemsire langır lunhur durtuyo beni :D
Senin pasanin resmini de pasani da yesinler e miiii...kuzulari Mevlam nasip etsin sag salim alalim kucagimiza da doya doya koklayalim insallahhh :)

mrb canım sanırım artık turgut beyde denemek istemiyosun
daha önce denedinmi bilmiyorum ama cgh yöntemini kullanabilirsin U umut46 da hatırlarsın topikten oda bu yöntemi deniyo şu anda bi sorarsın drundan memnunmu ama ücreti sanırım biraz fazla
allah yar ve yardımcımız olsun canım

Ahh ahhh minisin suratini goremiyoruz.cunku burdaki devlet hastanesinde iki boyutlu ultrason. Erzuruma gidersek anca orda gorebilirim minisimi. Aynen ben de oyle bi ozledim kiiii... cok merak ediyorum kucuk hanimi. Nst de kasilma filan cikmadi ccanim. Ama aklinda olsun karnin tok ve tatli seyler yiyip gitmke gerekiyomus. Ben lahvalti yaparken minik hareketloydi.ama hastaneye gittik uyudu sanirim cunku nst de az hareket edince hemsire sagdan sagdan durttu. Tabi oyle bi durtme ki canim baya yandiii... icimden dedim ben krem surerken bile aman incinmesin diye nazik nazik dokunuyorum hemsire langır lunhur durtuyo beni :KK70:
Senin pasanin resmini de pasani da yesinler e miiii...kuzulari Mevlam nasip etsin sag salim alalim kucagimiza da doya doya koklayalim insallahhh :)

Bana henuz ultrasonda falan bebek oynasin diye vuran olmadi ama yani vurduklarinda soverim o kesin :D ablamin kizindan bir kac darbe yedim ama. Bebegi cok kiskaniyor ofkelenincede yumruk atiyor bana.

Ya halindem ben cok uyuyorum. Sabah kalktim bir yumurta yarim gozleme ve bir bardak süt ictim yattim bu saat oldu yeni kalktim.. Bu bebis nasil beslenecek böyle suyu falan nasil kafam cok karisik.

İki boyutluda resim vermiyorlar mi canim? Ben siyah beyaZ fotoyu daha cok seviyorum

Bana henuz ultrasonda falan bebek oynasin diye vuran olmadi ama yani vurduklarinda soverim o kesin :KK70: ablamin kizindan bir kac darbe yedim ama. Bebegi cok kiskaniyor ofkelenincede yumruk atiyor bana.

Ya halindem ben cok uyuyorum. Sabah kalktim bir yumurta yarim gozleme ve bir bardak süt ictim yattim bu saat oldu yeni kalktim.. Bu bebis nasil beslenecek böyle suyu falan nasil kafam cok karisik.

İki boyutluda resim vermiyorlar mi canim? Ben siyah beyaZ fotoyu daha cok seviyorum
CNim , suyu icin karpuz ye ve duzenli beslenmeye ozen goster. Uyku arasi ver alarm kur kalk yemegini ye ve yat yine. Cunku bebek ihtiyacini karsilar ama senin depolarini tuketir. Simdi anlamiyosun ama ilerleyen zamanlarda parmaklarjn eklemlerin ayaklarin bile agriyor. O yuzden ye ic yatt :) ben calzind diye bi hap kullaniyorim vitamin. Calsiyum magnezyum ve d vitamini iceriyor. Ayrica coraspin decavit omega3 ve kan ilaci da var. Anlayacagin vitamjb vitamin ice ice tosun olacam :D
Bebis buyudukce artik neresi denk geliese orasini veriyolar :))) arkadasa sirtini vermislerdi :)

Selam kızlar, maaşallah iyi gördüm sizi.
Halide 30 eylül işten ayrılmak için geç bir tarih bence, 37.haftada oluyosun o zaman ve inan çok zorlancaksın, ben şimdi o kadar yavaş hareket etmeye başladım ki, bu haftalara gelince görceksin çok ağırlaşıyo insan. % 70 oranında kısıtlanıyo hareketlerin. Belki benim gibi olmazsın bilemiyorum tabi.

Eakgül canım nasıl gidiyo hamişlik? Valla sanki o tüp bebek günlerini ben yaşamadım, insanoğlu çabuk alışıyo mevcut duruma, Allaha şükürler olsun.

Ecrencim bende seni çok merak ediyorum, inşallah minik kızında eve çıkmıştır, iyi haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar ben artık hergece adet ağrısıyla uyanır oldum, gün içinde de karnım 2-3 kez kasılıyo, salı günü dr randevum var sorcam bakalım böyle hergün olması normalmi?
Alışveriş işimi bitirdim çok şükür, bebeğimin herşeyi hazır, şimdi yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlama işi kaldı.

Halide 30 eylül işten ayrılmak için geç bir tarih bence, 37.haftada oluyosun o zaman ve inan çok zorlancaksın, ben şimdi o kadar yavaş hareket etmeye başladım ki, bu haftalara gelince görceksin çok ağırlaşıyo insan. % 70 oranında kısıtlanıyo hareketlerin. Belki benim gibi olmazsın bilemiyorum tabi.

Eakgül canım nasıl gidiyo hamişlik? Valla sanki o tüp bebek günlerini ben yaşamadım, insanoğlu çabuk alışıyo mevcut duruma, Allaha şükürler olsun.

Ecrencim bende seni çok merak ediyorum, inşallah minik kızında eve çıkmıştır, iyi haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar ben artık hergece adet ağrısıyla uyanır oldum, gün içinde de karnım 2-3 kez kasılıyo, salı günü dr randevum var sorcam bakalım böyle hergün olması normalmi?
Alışveriş işimi bitirdim çok şükür, bebeğimin herşeyi hazır, şimdi yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlama işi kaldı.
Canim insallah sorun olmaz ama eger kotu hissedersem kendimi daha oncesinde de ayrilabilirim raporu bozdurup.
Ayricaaa pasanin her bi seyi hayirli ugurlu olsun insallah. Hemen yika ve yerlestir. Kasilmalar heralde normaldir ama sık olunca erken dogum habercisi olabiliyomus :) hadi bakalim sag salim dogur insallahhh seker. Ama pasamiz vaktini saglicakla doldurup gelse daha bi memnun oluruz tabiki:)

cuma-mesajlar%C4%B1-3.jpg

Hayirli cumalar guzel arkadaslarim,
Yazamiyorum pek
gecmisi de okuyamadim iyisinizdir insallah
Ben oglum ve buyuk kizimla mesgulum yanimda annem oldugu halde yetisemiyorm.annem pazartesi gidecek yalniz kalicam artik.kv leri de cok zorda kalmazsam da istemiyorum biraz yalniz kalmak istiyorum psikolojim de iyi olmadigi icin.oglum cok gazli gecesi gunduzu yok hic uyumuyor surekli kucak istiyor alistirmadigim halde.buyuk kizim erkek kardesini cok sevdigi halde kiskanmaya basladi sanirim.onun salincagina biniyor ben bebek oldum diyor hic yanimizda yatmayan cocuk oglumun yatagi bizim odada oldugu icin sanirim her gece benim yatagimda yatmak istiyor benim yatmami bekliyor birlikte yatmak icin.minik kizim hala kuvozde.biberon alistirmalari baslamis hep mideden besleniyordu 3 kiloya yaklasmis cigerlerinde sorun olmazsa eve cikarabilirlermis onun duzelmesini bekliyoruz kalp ameliyati icin esim istnblda dr la gorustu delik buyuk ama belki de kapanir cocugu gormem lazim belki ilacla da duzelir demis biz de buranin taburcu ve sevk etmesini bekliyoruz insallah ameliyata gerek kalmaz.
insallah sizin de saglikli dogum haberlerinizi aliriz kizlar allah yardimciniz olsun hepinizin guzel haberlerinizi bekliyoruz

Yazamiyorum pek
Ben oglum ve buyuk kizimla mesgulum yanimda annem oldugu halde yetisemiyorm.annem pazartesi gidecek yalniz kalicam artik.kv leri de cok zorda kalmazsam da istemiyorum biraz yalniz kalmak istiyorum psikolojim de iyi olmadigi icin.oglum cok gazli gecesi gunduzu yok hic uyumuyor surekli kucak istiyor alistirmadigim halde.buyuk kizim erkek kardesini cok sevdigi halde kiskanmaya basladi sanirim.onun salincagina biniyor ben bebek oldum diyor hic yanimizda yatmayan cocuk oglumun yatagi bizim odada oldugu icin sanirim her gece benim yatagimda yatmak istiyor benim yatmami bekliyor birlikte yatmak icin.minik kizim hala kuvozde.biberon alistirmalari baslamis hep mideden besleniyordu 3 kiloya yaklasmis cigerlerinde sorun olmazsa eve cikarabilirlermis onun duzelmesini bekliyoruz kalp ameliyati icin esim istnblda dr la gorustu delik buyuk ama belki de kapanir cocugu gormem lazim belki ilacla da duzelir demis biz de buranin taburcu ve sevk etmesini bekliyoruz insallah ameliyata gerek kalmaz.
insallah sizin de saglikli dogum haberlerinizi aliriz kizlar allah yardimciniz olsun hepinizin guzel haberlerinizi bekliyoruz
Kuzucum kiskanclik olur ama zamanla atlatiyo abiler ablalar .sikinti etme.minisimiz iyi olsun eve gelsin de. Masallah kilo aliyo ya atlatir ustesinden gelir her seyin. Tek olmak sana biraz iyi gelebilir. Kafani topla. Cok da yalniz kalma ama. Sureci sevdiklerinle yasa ki sana destek olsunlar.
Kizimizin ameliyata insallah ihtiyaci olmaz ama olursa da insallah hayirlarla sonuclanir. Mevlam gulen yuzunuzu soldurmasjn ve yardimcin olsun insallah kuzucum

CNim , suyu icin karpuz ye ve duzenli beslenmeye ozen goster. Uyku arasi ver alarm kur kalk yemegini ye ve yat yine. Cunku bebek ihtiyacini karsilar ama senin depolarini tuketir. Simdi anlamiyosun ama ilerleyen zamanlarda parmaklarjn eklemlerin ayaklarin bile agriyor. O yuzden ye ic yatt :) ben calzind diye bi hap kullaniyorim vitamin. Calsiyum magnezyum ve d vitamini iceriyor. Ayrica coraspin decavit omega3 ve kan ilaci da var. Anlayacagin vitamjb vitamin ice ice tosun olacam :KK70:
Bebis buyudukce artik neresi denk geliese orasini veriyolar :))) arkadasa sirtini vermislerdi :)

Günaydın canım :) Karpuz bu sene 2 kez yememişimdir. Ne zmm alcak olsam karpuz 20 kg görünce ben bunu nasıl yiyim diye bırakır almam. Açıkcası marketten bişi taşımakta ölüm gibi. Arabasız zor oluyor. Senin yazıyı okuyunca eşime dedim o da akşam çok büyük var alayım mı dedi yine kalsın dedim. Dolaba sıgmaz valla. Du bakalım halletcem inşallah.

Dün ben sağlık ocagına gittim. Kan da magnezyuma bakamayız dediler ama demir vs bakarız dediler. Pazartesi çıkacak sonuç. Magnezyum için bir tablet yazdı haftada iki kere suda erit dedi ama diğer vitaminleri yazamam dedi. Fazlası zarar ve dengesini doktorun kuruyordur dedi. Sonuçlarla kendi doktoruma soracağım.
Tetanoz aşısını vuralım dedim. Zaten neden vurulmasını istemiyor hastalar anlamıyorum falan dedi. Kötü bir örnek ama geçenlerde kadının biri doğuma giderken takside doğum yapmış. Sonu da kötü olmuş. Allah korusun ya...

Vurdular bakalım banada. ateş kusma yatma batma falan olmadı bende. iğnenin girdiği yer hafif sert hepsi bu. Sonraki dozu da 28 eylülde vuracaklar kısmetse.

decavit yerine bana doktor imom verdi. hem böbrekleri yormaz hem de içeriği daha iyi dedi. O yüzden decaviti 3-4 kez kullandım galiba. Ben balık hiç yemem omega da ayrıca almadım. Onu da muhakkak sormam lazım. Fazlası zarar diye bu doktor bana bişi vermiyor. İmom un içinde Omega , c vitamini , demir , b3 , çinko , b6, b2,b1, folik asit, iyot, d vitamini, b12 falan var. Günde 1 tane içince günlük ihtiyacı karşılıyormuş.

Sırt resmini istemem :))) Kafasını zor anlıyorum sırtını hiç anlamam valla :)

Eller gider mersine emel gider tersine :D Son haftalarda herkes rapor alırken benim işe başlayacak olmam pek bi garip geldi :)) Ben o işi iptal edeyim olmazsa ya. Battık da sanki benim kazanacağım o parayla mı düze çıkacağz dimi.. Canım ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Valla bende 4 ay kesintisiz bulantı yaşamış gibi değilim. Allahın verdiği en güzel lutuf unutmakmış canım. Acılar ve yaşananlar aynı kalsa insan yaşayamazmış. Çok şükür o günler geride kaldı. Darısı olmayanlara inşallah. Çeksinler bakalım bulantıları :D

Paşanın kıyafetleri hayırlı olsun canım. Güzel mutlu günlerde kullanın inşallah :) Senin kasılmalar başlamış olabilir canım temizle kaldır çantan tam hazır olsun. Ne olur ne olmaz.
Sağlıcakla gelsin inşallah dünyamıza.

Canım sakıncası yoksa toplu alışverişin ne kadar tuttu? ben bu alışveriş olayını çok taktım kafama. yardım ederiz diyen kv ler yardım etmeyince kaldım ortada. sanki hiç bişi alamayacakmışım gibi geliyor çocuğa. uzun etek de giymiyorum ki ona sarayım :D

Nst ye ne zmm gireceksin canım?

Yazamiyorum pek

Ecrenim merhaba canım, ben iyiyim çok şükür zamanın geçmesini bekliyorum. Ve düşündüğümden de hızlı geçiyor. Canım benim ablamın bir kızı var 5 yaşında. 3 yaşından beri de özel okula gidiyor yani çevresinde insanlar var ve tek çocuk olmadığının da farkında. Ama herşeye ragmen benim hamile kaldığım günden beri çok öfkeli. Üstelik ortada gördüğü bir bebek yok. Hırçınlığı bazen o kadar artıyor ki bir kaç kez karnıma ciddi yumruğunu yedim ve devamlı bebeğimin koca kafalı ve koca burunlu olmasını onu kimsenin asla sevmesini istemediğini söylüyor. Demem o ki kızının bebek olması yanına gelmesi çok doğal. Ben bebek oldum diyorsa sende benim bebeğimsin koca bebek falan diye sevmeye devam etmek mi gerek acaba? bir pedagogla konuşma sansın varsa erteleme bu esnada da kızını kırmamaya çalış canım.

Biraz yalnız kalmak iyi gelebilir ama çok fazla kalmamanı öneririm. Oğluşun sürekli ağlıyorsa seni yorar. tek başına bu bile zor bir iş. Allahım sabır güç kuvvet versin canım.

Güzel kızının 3 kilo olmasına çok sevindim. O çok güçlü bir bebek göreceksin en iyi şekilde üstesinden gelecek. İnşallah ameliyatsız düzelecek canım.

Öperim canım benim,
Allaha emanet ol.

Eller gider mersine emel gider tersine :KK70: Son haftalarda herkes rapor alırken benim işe başlayacak olmam pek bi garip geldi :)) Ben o işi iptal edeyim olmazsa ya. Battık da sanki benim kazanacağım o parayla mı düze çıkacağz dimi.. Canım ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın? Valla bende 4 ay kesintisiz bulantı yaşamış gibi değilim. Allahın verdiği en güzel lutuf unutmakmış canım. Acılar ve yaşananlar aynı kalsa insan yaşayamazmış. Çok şükür o günler geride kaldı. Darısı olmayanlara inşallah. Çeksinler bakalım bulantıları :KK70:

Paşanın kıyafetleri hayırlı olsun canım. Güzel mutlu günlerde kullanın inşallah :) Senin kasılmalar başlamış olabilir canım temizle kaldır çantan tam hazır olsun. Ne olur ne olmaz.
Sağlıcakla gelsin inşallah dünyamıza.

Canım sakıncası yoksa toplu alışverişin ne kadar tuttu? ben bu alışveriş olayını çok taktım kafama. yardım ederiz diyen kv ler yardım etmeyince kaldım ortada. sanki hiç bişi alamayacakmışım gibi geliyor çocuğa. uzun etek de giymiyorum ki ona sarayım :KK70:

Nst ye ne zmm gireceksin canım?
Canım toplu alışverişim 500-600₺ falan tuttu ama daha önce bahsetmiştim, Almanya'da arkadaşlarım bana baby shower partisi yapmışlardı ve o zaman çok hediye gelmişti, ben sadece yenidoğan ve ilk bir aya yönelik alışveriş yaptım, park yatak çocuk arabası puset falan da 3 yaşında yiğenim var onlar verdiler, velhasıl çok bir masrafım olmadı çok şükür, herşeye de dalmadım ihtiyaç duydukça alıyım elimde patlamasın aldıklarım dedim.
Bu sabah erkenden yıkadım kurudu çamaşırlar ve az önce ütüleme işi de bitti, bugün çantasını hazırlayacam inşallah
Kendim için 2 pijama takımı aldım dagi'den, bebeğin hiç eksiği yok şuanda benim sadece gecelik sabahlık ve terlik eksiğim var, onun dışında herşey hazır çok şükür.
Nst'ye her hafta giriyorum kontrol günlerim salı günleri bu salı da girerim kesin, yarın 36.haftam bitiyo, yavaş yavsş mutlu sona yaklaşıyoruz ama biraz tırsmıyo da değilim:KK17:
Canim insallah sorun olmaz ama eger kotu hissedersem kendimi daha oncesinde de ayrilabilirim raporu bozdurup.
Ayricaaa pasanin her bi seyi hayirli ugurlu olsun insallah. Hemen yika ve yerlestir. Kasilmalar heralde normaldir ama sık olunca erken dogum habercisi olabiliyomus :) hadi bakalim sag salim dogur insallahhh seker. Ama pasamiz vaktini saglicakla doldurup gelse daha bi memnun oluruz tabiki:)
Kasılmalar normalmiş de geceleri ağrıyla uyanıyorum, afedersin o bölgemin tüm kemikleri sızlıyo, bu da normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyo çatı genişlemeye başlıyo Allahın hikmeti ve lütfu işte
Yazamiyorum pek
Ecrencim kızın kardeşiyle yaşamaya alışcak zamanla biraz sabır arkadaşım, oğlunun iyi olmadına sevindim, inşallah minik kızın da ameliyata gerek kalmadan çıkar hastaneden, ameliyat gerekirse de Allah şifa versin tez zamanda bu günler de geçecek inşallah hiç merakt etme, ne güzel 3 kiloya yaklaşmış Rabnim tez zsmanda kucağına slıp evine götürmeyi nasip etsin inşallah

Back
X