- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Temvel kari nolucakGünaydın canım :) Karpuz bu sene 2 kez yememişimdir. Ne zmm alcak olsam karpuz 20 kg görünce ben bunu nasıl yiyim diye bırakır almam. Açıkcası marketten bişi taşımakta ölüm gibi. Arabasız zor oluyor. Senin yazıyı okuyunca eşime dedim o da akşam çok büyük var alayım mı dedi yine kalsın dedim. Dolaba sıgmaz valla. Du bakalım halletcem inşallah.
Dün ben sağlık ocagına gittim. Kan da magnezyuma bakamayız dediler ama demir vs bakarız dediler. Pazartesi çıkacak sonuç. Magnezyum için bir tablet yazdı haftada iki kere suda erit dedi ama diğer vitaminleri yazamam dedi. Fazlası zarar ve dengesini doktorun kuruyordur dedi. Sonuçlarla kendi doktoruma soracağım.
Tetanoz aşısını vuralım dedim. Zaten neden vurulmasını istemiyor hastalar anlamıyorum falan dedi. Kötü bir örnek ama geçenlerde kadının biri doğuma giderken takside doğum yapmış. Sonu da kötü olmuş. Allah korusun ya...
Vurdular bakalım banada. ateş kusma yatma batma falan olmadı bende. iğnenin girdiği yer hafif sert hepsi bu. Sonraki dozu da 28 eylülde vuracaklar kısmetse.
decavit yerine bana doktor imom verdi. hem böbrekleri yormaz hem de içeriği daha iyi dedi. O yüzden decaviti 3-4 kez kullandım galiba. Ben balık hiç yemem omega da ayrıca almadım. Onu da muhakkak sormam lazım. Fazlası zarar diye bu doktor bana bişi vermiyor. İmom un içinde Omega , c vitamini , demir , b3 , çinko , b6, b2,b1, folik asit, iyot, d vitamini, b12 falan var. Günde 1 tane içince günlük ihtiyacı karşılıyormuş.
Sırt resmini istemem :))) Kafasını zor anlıyorum sırtını hiç anlamam valla :)

Vitamin iyi besleniliyosa gerek yok diyolar ama ne kadar bealenirse beslensin bence mutlaka takviye gerekiyo. Senin haftalarinda ben de kullanmiyodum magnezyum calsiyum ama yok bacum gerekliymis. Cunku sabahlari parmaklarimk kapatamiyorum agriyor eklem yerlerinin tamami.dizler ayni sekilde.oturup kalkmak sikinti. Ha sikayef eder miyum ya da ediyor miyum? Haşa ne haddimeee... bu kadar zaman sobra hamile kalabilmisim bu kadarxik da olsun ama de mi :)) Allah saglikla yavrularimizi kucagimiza aldirsin insallah da bu gunleri gulerek analim inşallah