Kız dur heyecanlanma beni de heyecanlandırdın

Oğlumuzun adını Halit koyduk canım, herhangi bir büyüğümüzün veya tanıdığımızın adı değil(herkes ilk bunu soruyo) çok modern isimler düşünmüyodum ben, ömer, halit arasından seçim yaptık, bu isim kulağamıza hoş geliyodu, babası da bunu beğendi daha çok, anlamı sonsuz ebedi demek.
Senin prensesin adı bellimi? Bak kız annelerine ayrı bi ilgi gösteriyom ona göre

Kasılmalarımı şöyle tarif ediyim; karnım aniden taş gibi sertleşiyo, bebek bir yerde topaklanmış gibi, sonra yavaş yavaş açılıyo, önceden gerçekten oğlum toplanıyo zannediyodum ama kasılma olduğunu sonra farkettim.
Doğum için de biliyosun normal doğum istiyorum kısmetse, drum da normal doğumu destekliyo şimdilik bi sıkıntı görünmüyo, yarın yine kontrolüm var bakalım doğum görünüyomu ufukta

Dr sana decaviti niye bıraktırdı anlamadım canım, bebeğin kilosumu fazla? Sonuna kadar kullanılıyor diye biliyorum ben. Ben de decavit kullanıyorum ve gynofren adında bi demir ilacı kullanıyorum başka bişey yok.
Yatağımızı beğenmişsin teşekkür ederiz teyzesi, daha iyisi prensesimizin olsun inşallah