- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Canım benim çok düşüncelisin sağol arkadaşım şimdilik bişeye ihtiyacım yok, zaten ailemin yanında kalıyorum eşim de yanımda çok şükür.
Sorularına geçiyim, canım sütüm bol bol geldi çok şükür hatta o kadar ki boşa akıyo sürekli kıyafet değiştiriyorum, bunun için yaptığım tek şey bol sıvı tüketmek, günde 4 lt su 2 lt falan komposto içiyorum, haxır meyve suları yerine annem memmleketten getirdiği meyvelerle hoşaf yapıyo sürekli, onun dışında 2 öğün yiyorum bi normal kahvaltı ni de evde ne varsa akşam yemeğinde o, özel bi beslenmem yok, akşında bulunsun bol su dıvı tüket canım, benşm sütüm ilk günden beri var Allaha çok şükür maaşallah diyelim. Sarılık hemen hemen her bebekte oluyomuş evet, düşmedi bizim oğlanın drğeri, sarılıktan halsiz düştü iyice ememiyo halsizlikten o yüzden sütümü sağıp biberonla verdim 2 saattte bir 50-60 cc , valla mahvoldu göğüslerim bşr yandsn da kaşıntım devam ediyo çok fena, hiç bişeye gücüm kalmadı.
Eakgülüm canım bebeğime hislerimi nasıl anlatayım bilemiyorum, senelerdir istiyodum bebekleri çok seviyodum hamileliğimde bambaşka duygular içindeydim oğlumla konuşup seviyodum onu, bu duyguyu bilirsin zaten. Ama tam bir varlık olarak kucağına almak emzirmek uyurken seyretmek dokunmak altını değiştirmek rüyasında gülümsemeleri ağlamalarına tanık olmak dünyada hiç bir şeye değişilemez ve gerçekten tarifi yok, bu kadar tatlı bişey bu kadar içimi eriten bişey görmedim ben, Allahım isteyen herkese nasip etsin. Minik burnu minik ağzı o kadar tatlı ki teni ipek gibi dokunmaya kıyamıyosın. Allahın izniyle yakın zamanda sende yaşayacsksın göreceksin, ne kadar şükretsek az. Gerçekten evlat sahibi olmak muhteşem bişey
merserayım kusura bakma yazamadım canım. benim mide bulantıları galiba geri geldi

uzun bir yoldan geldik. Sen bana bu yolda ilk doğrularını gösterendin. Şimdi finalde bebeğini kucağına almış olman beni çok mutlu ediyor. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Halidenin dediği kremi denedin mi canım belki o gögüslerine daha iyi gelir.Birde gögüs uclarına dikkat et süt tıkatırsa o da acı verir. bizim arkadaşın öyle oldu uclarında beyaz benek oldu ve ordan süt gelmedi. Kiraz çekirdeği zımbırtısı varya onu ısıtıp gögüs ucuna koydu karbonatlu su ile sildi geçti canım.
Fototerapi kaç gün sürdü? Tekrar devam edecekler mi. Bildiğim kadarı ile bir ışık dalgası bebeğin canını yakmıyor değil mi? Rabbim hemen iyileşmenizi nasip etsin. Seneye bu zamanlar parklarda oynayacak düşünsene :) Oyyy sever teyzesi senin oğlunu :) Kime benziyor bu arada? Ultrason resimleri ile aynı mı.
Ay benim ultrasonlarda kv ye benziyor tırsıyorum o yüzden

