- 28 Kasım 2013
- 2.188
- 855
- 398
Göğsüm daha iyileşmedi canım, sarılıkla hala uğraşıyoruz tam atlatamadı. Anne karnındaki hareketlerle şimdi nasıl diye düşünüyorum, valla benim oğlum bu hafta huy değiştirdi, iki haftadır sakin ve huzurluydu, şimdi gaz sancıları başladı çok huzursuz uyuyo her an uyanacakmış gibi sürekli mızırdandığı için ben bi türlü uykuya dalamıyorum, çok yorgun uykusuz ve bitkinim,
Canım benden sana tavsiye, hamilelik süreci ve bebeğin gelişimini takip etmek çok keyifli biliyorum ama, doğumdan sonrasına hazırlamanı tavsiye ederim kendini, oğlumu kucağıma almanın emzirmek altını değiştirmek yıkamak onunla konuşmak dünyada hiçbirşeye değişilmez, çok mutluyum Allaha sonsuz şükürler olsun, tüm bunların yanı sıra dıkıntılı bir süreç de yaşıyorum, sezeryandan sonra toparlanmak zaman alıyo göğüs acıları ayrı bir illet, duygusallık bşr yandan, sürekli ağlıyorum. Ben bu sğrece hazırlamamılım kendimi ve normal doğuma çok şartlandırmıştım kendimi sezeryan sonrası hakkında çok bilinçsizdim psikolojik olarak hazırlasaydım kendimi bu kadar sıkıntı çekmezdim belki
Halidecim üzülme sakın sütüne etki eder, benim oğlumda bir gece hastanede kaldı bende kaldım yanında tabi, ama yine nüksetti sarılık, şimdi idrar yolları enfeksiyonu varmı diye bakcaklar, ondan da olabilirmiş, kan ve idrar verdik cumartesi gitcez tekrar dra.
Bol su ve hoşaf benim sütümü bollaştırdı canım ekstra bişey içmeme gerek kalmadı.
Şimdi nasılsın Şeymacım nasıl?
Benim sezeryan yerim hala acıyo, hala zorlanıyorum yatıp kalkarken, sağ tarafıma yatmaya yeni başladım sol tarafa hala yatamıyorum 3 hafta oldu.
Canım arkadaşım her geçen gün acıların bitecek. Hatta bu günlerde bitmiş bile olabilir ?
Tosun oğlunu severim senin annesiiiii :) Doğum sonrasına kendimi nasıl hazırlayacağım ki canım. Acı çekeceksin mi diyim kendime :) ben sezeryan olacağım galiba yani normal doğum fikrinde hep bir yerde tıkanıyorum. Eşim de sezeryana gün alacaksın ama önce bebek gelecek normal olacak görürsün diyor :) Normal doğum anında bir komplikasyon olacak diye korkuyorum bu korkuyu yenemiyorum. Doğum sonrası beni en çok kalabalık korkutuyor. Doğum yapan arkadaşlarım var Kv leri onlardan çıkmıyor. Bizde de öyle olur mu diye tırsıyorum

Canım benim gögüsüm mantar patlamış gibiöbek öbek ve simdiden çok sızlıyor. Ya bir sorun var yada bu gögüsle emzirme işi bana da zor olacak. 1 saat sütyen taksam tüm gün sızı çekiyorum. Hayırlısı bakalım.
Sen sezaryan hiç istemedin o yüzden mi ağrın çok oldu acaba? Ağrı eşiğin düşüktür belki canım.
Acil şifalar dilerim ve öperim