Amanin ne cok soru :) basim dondu

Kuzum iyiyiz cok sukur. Bugun kizimin mevluduni okuttuk Mevlam kabul etsin.
Kirki cikinca bebisler iyi olur diyolar ama bizim kiz 40dan sonra huy degisti. Hic durmuyo. Derin uykuya gecene kadar memede olmak istiyor. Memede uyuyo yerine koyuyorum sanki yatak batiyo baciya

tik diye gozler aciliyo

Benim malum erken dogum oldu 36.haftamda.
Sancim yoktu. Suyum gelmisti. Ama boyle coook su degil. Afedersjniz ic camasirim islanmis lavaboya gidince farkettim onu da. Sonra kontrol amacli gittik doktora.suyumun azaldigini yavas yavas suyumun geldigini soyleyip sezeryana almisti beni.
32dwn sonra ben de uyuyamadim. Sik sik tuvalete gidiyordum. Saga sola donemiyordum.karnim cok genis degilmos demek ki bebis de erken geldi. Senin rahminin buyumesi simdiye kadar olmustur da bebisin kilo alip buyudukce agrilarin ve sikayetlerin artacak. Benim doktorum asil hamilelik 32dem sonra baslar demisti.
Sezeryan olumca 38-39da aliyorlar. 40i beklemyirlar. Genelde normal dogum tarihinden 1hafta once almak istiyorlar. Suyun geldigini anlarsin cunku islaklik olacak :) sakin ol.yorma kendini.ayakta durma.seyahate cikma.ben sana dedigimin bu seylerin hicbirini yaomadim.ve minikim erken dogum oldu. Cok sukur bi sikintimiz yok ama erken dogim nedeniyke ben vok korktum.ve uzun sure bu korkuyu atamadim ustumden. Ameliyattan degildi korkum. Bebegimde bisey olmasindan cok korkmustum ve saatlerce hungur hungur aglayarak hastaneyi inleterek (aglamaktan) girmiştim ameliyata. O yuzden artik kesinlikle cok dikkat et kendine. Iyi dinlen. Ha bi de sezeryan da olsan normal dogum da olsan mama vermekten cekinme bebise. Cunku sutun hemen gelmiyor ve bebek ac kalıyor. Ac kalinca da sarilik oluyor. Sakin korkma.ver mama. Anne memesi tipinde biberon uclari var. Ver onla mama.emzir. insallah bisey olmaz.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin evladinizi canimmmm