- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Canım mrb hatirladigin için teşekkür net yoktu epeydir giremedim kısım doğdu 3 aylık olduk sen nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mrb hatirladigin için teşekkür net yoktu epeydir giremedim kısım doğdu 3 aylık olduk sen nasilsin
Musmutku yaşları olur inşallah canım.Kızlar merhaba nasılsınız
ben bora 1 yaş itibari ile işe başladım. hayat daha bir başka oldu. Borişkom 13. ayını bitirdi. 4-5 adım yürüyor. 8 dişi var. Ama çok sinirlisürekli ağlıyor ve kafasını yerlere vuruyor. Her isteginde ağlıyor.
Sizde haberler nasıl? Özledim sizleri. Habersiz koymayın.
Öpüyorum
Musmutku yaşları olur inşallah canım.
Şeyma da 16 aylık oldu teyzesi. Büyüyorlar. Şeyma daha sessiz bir çocuk. Yürüyor çok şükür. Şimdi gözüm konuşmasında :) gelişim takip ediyorum resmen. Kendi kendine bişeyler diyor ama Japonca sanırım çünkü bişey anlaşılmıyor :)
Ara ara girip bakıyorum tık yok. Ben de bişey yazamadan çıkıyorum. Herkes iyi ve sağlıklıdır inşallah.Merserayy canım sen de iyisindir inşallah. Kendinize iy bakın. Selamlar
sağol Allah razı olsun canım benim.Kiz hayirli olsun halidecigim Allah kucağına aldirsin insallah,ilk bebiste tüp bebek yapma nedenin neydi canim
Halide merhabasağol Allah razı olsun canım benim.
sperm morfolojisi idi. benim de tüplerimde hafif yapışıklık var demişti şişli memorialde doktor. Ama Rabbim bize bir mucize gönderdi. hala inanamıyorum, çarşamba günü kalp atışını duyduk. Allahıma şükürler olsun.
Halide merhaba
Sizleri merak ettim girdim takvimini gördüm tebrik ederim :)
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik nasıl bir süpriz maşallah Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
Benim tüpler olmayınca öyle bir umut yok yavaştan başlasak mı demiyor degilim valla :) Ama bizim oglan cok yaramaz korkutuyor beni 2. Cocuk :)
Biz artık Ankarada yaşıyoruz buarada
Hoşbulduk :)hoşgeldiniz canım Ankaraya :)
:)Hoşbulduk :)
Seni instagramda takip ediyorum Emel bir gün görüşmeyi de dilerim :)
Amin amin inşallah tatlım. İnşallah burdaki herkes ikinciyi sağlıkla huzurla kucağına alabilir ve tabi ben de :)Ahhhhhh halidemmmmmm :) Çok sevindim :)) hayırlı uğurlu olsun canım. Hep derler ya tüpbebekten sonra doğal olabiliyor diye işte seninki öyle :) Maşallah.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minişin :)
Ya felaket süpriz oldu. İlk zamanlar baya şaşkaloz şaşkoloz gezdik. Adamla birbirimize bakıp mal mal gülüyoduk :) Rabbim inşallah herkese nasip etsin. Sen de başla bence. Aradaki yaş farkı artmasın. Ki bizim gibiler de turup tutmama riski de olduğu için çok ötelememek gerek diye düşünüyorum tatlım:) inşallah hemencik olur :)Halide merhaba
Sizleri merak ettim girdim takvimini gördüm tebrik ederim :)
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamilelik nasıl bir süpriz maşallah Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
Benim tüpler olmayınca öyle bir umut yok yavaştan başlasak mı demiyor degilim valla :) Ama bizim oglan cok yaramaz korkutuyor beni 2. Cocuk :)
Biz artık Ankarada yaşıyoruz buarada
Hayırlı akşamlar Can'ım sende Aynur erşahin e tedavi mi oldun ben medikalpark ta tedaviye başlıycam kendi dr um ayrılmış hastaneden. O yüzden şimdi kararsızım kendi dr uma mı gitsem yoksa aynurhanım a mı
canım benim gözün aydın . Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallahhhhhhhhhhh :)Kizlar mrbkizim 10 aylik oldu ve ben dün tekrar gamike oldugumu öğrendim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin rabbim
Canim benim çok sevindim cokda az kalmış saglikla al kucagina ınş tabi zamanında seymamizida op yerimeselamlar kızlar, nasılsınız iyi misiniz. inşallah bu forumun daimi üyeleri okur mesajları.
kızım 23 aylık oldu. ama konuşma yönünden tembel :) uzmana götürdüm, sıkıntı yok dedi, genetik ve bireysel farkıllıklar olabilir dedi. konuşması için her şeyi yapıyoruz ana baba olarak ama bizimki inatçı keçi. bir kere dediğıi kelimeyi bir daha ısrar da etsek demiyor. canı sağolsun, vakti gelince ne de olsa konuşacaktır de mi :)
hamileliğin 31.haftasındayım çok şükür. ikinci kızımız geliyor. 65 gün kaldı diyor ama sezeryan olacağı için 10 gün önce alırız dedi doktor yani 55 gün. tabi şeyma hanım 35 haftalık doğmuştu. bakalım inşallah bu kızımız zamanında gelir :)
inşallah herkes iyidir, iyi olmanızı temenni ediyorum, herkese selamlar
Merserayy
eakgull
icecreamm
amanda29
yeloyelo
vee daha etiketleyemediğim çogu arkadaşa selam olsun