ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

selamlar kızlar, nasılsınız iyi misiniz. inşallah bu forumun daimi üyeleri okur mesajları.
kızım 23 aylık oldu. ama konuşma yönünden tembel :) uzmana götürdüm, sıkıntı yok dedi, genetik ve bireysel farkıllıklar olabilir dedi. konuşması için her şeyi yapıyoruz ana baba olarak ama bizimki inatçı keçi. bir kere dediğıi kelimeyi bir daha ısrar da etsek demiyor. canı sağolsun, vakti gelince ne de olsa konuşacaktır de mi :)
hamileliğin 31.haftasındayım çok şükür. ikinci kızımız geliyor. 65 gün kaldı diyor ama sezeryan olacağı için 10 gün önce alırız dedi doktor yani 55 gün. tabi şeyma hanım 35 haftalık doğmuştu. bakalım inşallah bu kızımız zamanında gelir :)
inşallah herkes iyidir, iyi olmanızı temenni ediyorum, herkese selamlar
@Merserayy
@eakgull
icecreamm icecreamm
@amanda29
yeloyelo yeloyelo
vee daha etiketleyemediğim çogu arkadaşa selam olsun
Canim benim çok sevindim cokda az kalmış saglikla al kucagina ınş tabi zamanında seymamizida op yerime

selamlar kızlar, nasılsınız iyi misiniz. inşallah bu forumun daimi üyeleri okur mesajları.
kızım 23 aylık oldu. ama konuşma yönünden tembel :) uzmana götürdüm, sıkıntı yok dedi, genetik ve bireysel farkıllıklar olabilir dedi. konuşması için her şeyi yapıyoruz ana baba olarak ama bizimki inatçı keçi. bir kere dediğıi kelimeyi bir daha ısrar da etsek demiyor. canı sağolsun, vakti gelince ne de olsa konuşacaktır de mi :)
hamileliğin 31.haftasındayım çok şükür. ikinci kızımız geliyor. 65 gün kaldı diyor ama sezeryan olacağı için 10 gün önce alırız dedi doktor yani 55 gün. tabi şeyma hanım 35 haftalık doğmuştu. bakalım inşallah bu kızımız zamanında gelir :)
inşallah herkes iyidir, iyi olmanızı temenni ediyorum, herkese selamlar
@Merserayy
@eakgull
icecreamm icecreamm
@amanda29
yeloyelo yeloyelo
vee daha etiketleyemediğim çogu arkadaşa selam olsun
Halide merhaba
biz iyiyiz şükür. Yaramazlık peşinde oğlanla yorgun günler geçiriyoruz. Halide bizim ki de 21 aylık olmak uzere ve aynen dedigin gibi konuşma konusunda cok tembel aslında inatcı. 5 ay once soyledigi kelimeyi artık soylemiyor mesela. Hele ısrar edince asla söylemiyor. Bir uzmana goturduk kalabalık ortamlara girsin tv yasak dedi yapıyoruz da ama bir gelişme yok. Ben de 2 yaşını bekliyorum tekrar bir uzmana goturecegim.
İkinci doğumun tam zamanında olur inşallah
Sağlıkla alın kızınızı kucagınıza. Sevgiler

Halide merhaba
biz iyiyiz şükür. Yaramazlık peşinde oğlanla yorgun günler geçiriyoruz. Halide bizim ki de 21 aylık olmak uzere ve aynen dedigin gibi konuşma konusunda cok tembel aslında inatcı. 5 ay once soyledigi kelimeyi artık soylemiyor mesela. Hele ısrar edince asla söylemiyor. Bir uzmana goturduk kalabalık ortamlara girsin tv yasak dedi yapıyoruz da ama bir gelişme yok. Ben de 2 yaşını bekliyorum tekrar bir uzmana goturecegim.
İkinci doğumun tam zamanında olur inşallah
Sağlıkla alın kızınızı kucagınıza. Sevgiler
Aynen anlattığın gibi bizim kız da canım. Arada yeni kelime dese de bir daha tekrar etmiyor. Devlet hastenesine çocuk paikiyatri gelmişti. Ona götürdük. O da çocuk gelişimi uzmanına aevk ettim test yaptı. Bir şey yok. İlgilenin vs. Tv yok. Ki benim anlamadığım zaten bu kadar ilgiye konuşmaması cadının. Oyun oynarız sürekli.
tv izlemez. Ama bakalım hayırlısı ile konuşacaktır inşallah. Eşimin de benim de yeğenlerimiz 4 yaşında konuşmuş. Onu sormuştu uzmanlar. Ailede varsa genetik olabilir demişlerdi. Hayırlısı inşallah. Haberleşelim yine uzmana götürürsen. Öpüyorum selamlar

Selam kızlar Allah izin fırsat verirse Pazartesi sabah sezeryan olucam. 38+1 oluyor :) şeyma erken doğmuştu. Bunda çok şükür bu zamana kadar geldik. Rabbim hepimizin yardımcıaı olsun. Selamlar

Merhaba kizlar hatirlarsaniz sayfayi ben acmistim bir cogunuzun hamileligine sahit olduk cok şükür bu tedaviden biroglum oldu ve 4 yasinda simdi ona kardes icin tedavi oluyorm rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin bu sayfada hepimize bi ani olarak kalsin 🤗🤗🤗

Back
X