Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz
Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?

Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?
Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm
en güzeli olsun inşallah hepimiz için

Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm
Kaçıncı gün transferiydi sizin? Hayırlı olsun darısı bizlere Benim transfer cumartesi olacakmış bugün aradılar 5.gün embriyosu olacak

İnşallah bakalım ben de günlük test yapacağım hem anı olsun hem de heyecanşuan transfer hariç 3. Gündeyiz bakalım

Önce histeroskopi yaptırman daha mantıklı değilmi? Gerektiğinde rahimde temizlik ve rahim çiziği atıyolar.. yazık günah maddi manevi çöküyo insan her tutmayaşında ben dün histeroskopi oldum, polip temizlendi rahmime çizik atıldı, ocakta transfer olucam inşaALLAH

5 farklı prof doktor 5 farklı hastane ile görüştük ofis histereskopi yaptılar hafif T rahim olduğu için ameliyat önermediler. sadece şuanki doktorum şart değil ama önce ameliyat yapabiliriz demişti. Transferden sonra da rahmin çok iyi demişti. bu transferde tutmadı sanırım dün 5. gündü test yaptım negatif.

histereskopi reglden kaç gün sonra oldun?

Çok üzüldüm canım, transfer sonrası negatif hissini çok iyi anlıyorum ama pes etme lütfen RÂBBİM bidahaki denemende nasip etsin, aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…