aralık anneleri doğuma kaç kilo ile gittiniz kaç kilo ile geldinizzz

55.400 ile gittim 48.100 ile geri döndüm.. Beklediğimden iyi döndüm şükür. İlk oğlumda cok uğrasmıştım vericem diye:)

allam yarebbimmmmmmm kız sen ne aldında ne verdin ayy çıldırıcimmmmmm
çıtır gittin çıtır geldin
ben senin gittiğin kiloyla başladım geri dönüşüm inşallah muhteşem olur yoksa gadana kıvamında dolaşıcam ortada

Sorma canım cok az aldım kaanda hava atıyordum az aldım diye 12 kiloyla gitmiştim anaam cocuk 1 yasındayken doguma gittiğim kilodan 3 kilo azdım. Cocuk zaten 3260 gr doğmustu:)))) bundada cok kızdılar cocuk büyümedi beslenmedi küçük dogacak dedilerde allahtan normal doğdu ultrason sasmış:)

cnm maşallahın var senin ben 15i kesin buldum bakalım kızım kaç doğacak ultrasona göre normal gidiyor ama ne kadar doğru çıkacak inşallah az çıkmasında gelişimi tam olsun sağlıklı olsun gerisini hallederiz allahın izniyle

normal olmadı sezeryan oldu. hamileliğim boyunca 13 kilo almıştım. sekizi gitti beşi kaldı.ama benim kızım dört kilo doğudu onunda payı olmuştur sanırım

Son düzenleme:
o nasıl oldu yaa
doğumun normal mi oldu :44: yok sezeryan olduysan fena umutlanıcam da
benden 8 kilo gitse geriye kalanı zaten uykusuzlukla veririm ben

canım korkma kilolar gidiyor hemen ben kızımda 67 ile hamile kaldım 93 le doguma gittim tam 26 kilo ama doğumdan eve geldiğimde 86 kiloydum benim kilo takıntılı ablam var hemen tartmıştı beni bir hafta sonra 80 kiloydum kızım yasına girerkende 69 kiloydum yani kiloların en kötüsü 1 senede gidiyor sıkma canını

normal olmadı sezeryan oldu. hamileliğim boyunca 13 kilo almıştım. sekizi gitti beşi kaldı.ama benim kızım dört kilo doğudu onunda payı olmuştur sanırım

maşallah kızınaaa sağlıcakla büyüt inşallah

oyy 26
aslında bende oğlumda 20 kilo aldım 4 ay sonra gitmişti ama oğlum 5 kilo doğmuştu şimdi kızım o kadar kilolu değil normal kiloda gidiyor 15 kiloyla tamamlıcam sanırım
bende sezeryanla doğum yaptım ama herkes ikincide kalıyor diyince biraz korku sardı açıkçası :26:
eşim çok dikkat eder kendi kilosuna bende onun yanında kilolu olmak istemiyorum
ama kalçalarım kalırsa iyi olur
bakalım az kaldı zaman ne gösterecek :44:
sağol cevapladığın için o kadar kiloyu verebildiysen bende veririm heralde diye gece gece bi motive oldum açıkçası

onların canı sagolsunda kılo onemli degil canım bir sekılde gıdıyor cevremde cok var hatta 3. dogumundan sonra bıle kıloyu hemen verıyorlar yeterki dıkkat et gıder hemen

bende oğlumda 54 kilo ile başladım 63 ile doğuma gittiöm geldiğimde 57 kiloydum...ama oğlum 3850 doğdu..
şimdi kızım olcak minyon kızım...
bakalım kaç kilo ile döncem..

72 ile hamile kaldım, sorunlu bir hamilelik oluğu için 65 e kadar indim.
doğuma 79 ile gittim. eve geldiğimde 71 kilo idim. sezeryan ile doğum yaptım ve yavrum 3190 gr doğdu.
kiloları hiç kafama takmıyorum zaten doğumdan öncede şişkoydum:) bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…