Aralik Anneleri Sizce bebeginiz cinsiyeti ne olacak ?

Sycorox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
1.631
768
Icine dogan yada ruyasinda goren varmi benim gibi ben erkek gordum hatta isminide cinar koyuyorlardi ya dedim ben efe koyacagin hayir cinar olcak dediler sizede oldumu bu ?

Bana olmadı ama kayınvalidem rüyasında ikiz olacağını görmüş ertesi günde test yaptırmıştım üstüne hamile olduğumu öğrenince acabaa demiştim:)

Evet ikisi birden fena olmustu bugun doktora gittim tek kese gorundu biraz heyecanim azaldi diyebilirim:)) bu yasta 2tane fena olmazdi hani:)
Tek.kesede oluptabkalp atisinda iki duyan cok olmus ama :) sen kalp atisni duydunmu

Tek.kesede oluptabkalp atisinda iki duyan cok olmus ama :) sen kalp atisni duydunmu
Yok ben daha duymadım bu cumartesi yine gidicem doktora ama kendimi heveslendirmek de istemiyorum boşa :KK22: kaçıncı haftada kesinleştiğini de bilmiyorum bakalım artık neyse halimiz çıksın ultrasonumuz :KK45:

Yok ben daha duymadım bu cumartesi yine gidicem doktora ama kendimi heveslendirmek de istemiyorum boşa :KK22: kaçıncı haftada kesinleştiğini de bilmiyorum bakalım artık neyse halimiz çıksın ultrasonumuz :KK45:
saglikli buyusunlerde ikiz tekiz fark etmez bebisler :)

İlk çocuğum oğlan =) Herkesin içine kız doğuyor, ne yalan söyleyeyim ben de değişiklik olsun isterim. Ama içime bu da oğlan gibi doğuyor. Bakalım sağlıklı olsun inş.

hamileliğim ilk öğrendiğim haftalarda rüyamda oğlan bebek gördüm benimmiş valla ben kız hissediyorum ama her an herşey olabilir:)

Bende sanırım içime hep erkek gibi geliyor ama ne yalan söyleyim çok istiyorum kız olsun tabi en önemlisi sağlıklı olsun

bende erkek gördüm.. Rabbim hayırlı olan ne ise onu nasip etsin.. Dünya gittikçe kötüye gidiyor.. Erkek olsa bi dert büyüyünce söz dinlemez diye düşünüyorum..Kız olsa ayrı bir dert .. Rabbim iyi ve hayırlı bir anne olmayı nasip eder inşallah.

Bende rüyamda 2 defa erkek gördüm kayınvalidem de erkek olacak bak görürsün diyor :KK54:

Ama içime en başından beri kız doguyor kız istedigim için galiba :KK64:

Bende rüyamda gördüm tatlım eşim ile beraber hastaneden eve geliyorum eşim adı Mert olsun diyor bende Yiğit de olsun diyorum. Çogu kişiye de anlattıgım da rüyada gördügün ismi koyman gerekir dediler. 2 isim olarak birini seçicez galiba erkek olursa. :) Bu cumartesi kontrolüm var erkek olursa belli eder kendini saklamazsa :KK55:

Bende rüyamda 2 defa erkek gördüm kayınvalidem de erkek olacak bak görürsün diyor :KK54:

Ama içime en başından beri kız doguyor kız istedigim için galiba :KK64:

Bende rüyamda gördüm tatlım eşim ile beraber hastaneden eve geliyorum eşim adı Mert olsun diyor bende Yiğit de olsun diyorum. Çogu kişiye de anlattıgım da rüyada gördügün ismi koyman gerekir dediler. 2 isim olarak birini seçicez galiba erkek olursa. :) Bu cumartesi kontrolüm var erkek olursa belli eder kendini saklamazsa :KK55:
bende erkek olursa mert çok istiyorum rabbim sağlıklı günler versin hepimize

X