Aralik Anneleriii Burasi Boşmu Yaaaaa

ARALIK TA DOĞUM YAPACAK HAMİŞLERR

HATİCEMM........................3 ARALIK
KELEBEĞİM......................4 ARALIK
BHK...................................5 ARALIK
FENERBAHÇEMİNE84 ......5 ARALIK
ZEPP................................9 ARALIK
KRİSTAL70........................9ARALIK
PERİHAN82......................10ARALIK
MELİS93...........................12 ARALIK
NESLİ...............................12 ARALIK
GOKDENİZZ......................14 ARALIK
BALLIM53.........................19 ARALIK
ZEYNEP58........................19 ARALIK
Bunny in the oven:) ............20 ARALIK
GOLDGELB.......................25 ARALIK
EDAM_Y...........................26 ARALIK
LORA................................27 ARALIK
MY DEAR.........................27 ARALIK
YAZGÜLÜM......................28 ARALIK
TUBİSH............................29 ARALIK

kizlar nasil geciyor hamislik ben simdilik cok sukur rahatim umarim hep boyle devam eder yarabbim sizlerde durum nasillll

benimde bulantım var özellikle sabahları geberiyorum vallaaa ama olsun değer benimde allah nasip ederse doğumum 28 yada 29 aralık olacak

kıslarr benmde dogum nasipse inşallah 27 aralıkmış bulantılarım mahvediyor beni ama öyle sabah degil uyku hariç her dakka bulanıyor.dün gittim doktora allah hepimize yardım etsin

kıslarr benmde dogum nasipse inşallah 27 aralıkmış bulantılarım mahvediyor beni ama öyle sabah degil uyku hariç her dakka bulanıyor.dün gittim doktora allah hepimize yardım etsin

tam da benim başlardaki halim.. merak etme bir kaç haftaya hafifiliyor....

bende nerdeyse hiç bulanti yok. Daha ziyade bir uyku hali hafif sersemlik var. Bol su içiyorum
Caniniz birşeyler çekiyor mu peki?

slmlar canlarım nasılsınız kısmetse bende aralık annesiyimmmm Allah herkeze versin cok güzel birseyyyyyyy

slm kızlar benimde bulantılarım çok fena ya açım ama lokmalar ağzımda büyüo ne yiycemi bilemiorum ağlıycam valla önümdeki günleri düşünüorum ne yapıcam böyle ya bir de sabah açıktımmı uykudan gebersemde gözler şak diye açılıo uyumak ne mümkün midemi kazıolar sanki ..

ARALIK TA DOĞUM YAPACAK HAMİŞLERR

HATİCEMM........................3 ARALIK
KELEBEĞİM......................4 ARALIK
BHK...................................5 ARALIK
FENERBAHÇEMİNE84 ......5 ARALIK
ZEPP................................9 ARALIK
KRİSTAL70........................9ARALIK
PERİHAN82......................10ARALIK
MELİS93...........................12 ARALIK
NESLİ...............................12 ARALIK
GOKDENİZZ......................14 ARALIK
SEVDAMSIN......................15 ARALIK
BALLIM53.........................19 ARALIK
ZEYNEP58........................19 ARALIK
Bunny in the oven:) ............20 ARALIK
GOLDGELB.......................25 ARALIK
EDAM_Y...........................26 ARALIK
LORA................................27 ARALIK
CERENN82........................27 ARALIK
MY DEAR.........................27 ARALIK
YAZGÜLÜM......................28 ARALIK
TUBİSH............................29 ARALIK
MİNE................................28_29 ARALIK

sormayın bulantı sersemlik uyku hali perişan vaziyetteyim.oğlumda hiç anlamamıştım .ne yiyeceğimi şaşırıyorum sigara kokusu gazete kokusu beyaz ekmek nasıl kokuyor bana size anlatamam kepek ekmeği yiyebiliyorum .ben benlikten çıktım:))))

bende çok kötüyüm sigara kokusu öldürüyo beni ya tatlı şeylerde hep tuzlu şeyler istiyom bu aralar tuzlu yeşil zeytine taktım kafayı off ne zaman geçer acaba bu bulantılar 7 haftalık oldum bugün 15_20 gün daha bizimle bu b ulantılar heralde ne yapalım onlar sağlıklı olsunlarda gerisi boş bence oğlumdada bulantım vardı ama sıf sabahları gün içinde bişeyim yoktu şimdi gün içinde hep midem bulanıyo her hamilelik farklı oluyo demekki

Demek ki ayni herkeste ayni dert ...
Bugun 8 hafta +4 gunluk olduk ama hala bulanti ve uykulu hallerim devam ediyor arkadaslar ...sabah yine icim disima cikti ...hap vermistir size de sanirim doktorunuz ...ama cok zorda kalmadikca icmiyorum ...Napalim dayanacagiz artik ...3 aydan sonra gecer insallah ...
Arkadaslar belki biliyorsunuzdur ama tavsiye edeyim bu ilk uc ayda bebegin beyin hucreleri olustugu icin hergun bir avuc ceviz yiyin ,ben yiyorum ...oglusumda da yemistim ...

Bende canim yemek zor yapiyorum ..ayni bende de ekmekten tiksindim (tobe tobe )ben senin gibi kepekli yiyorum ....
ama beyaz ekmekte tuketmemiz lazim fisfisfis:bbo:

canım zeppcim araştırdığıma göre anne adaylarını beyaz ekmekten uzak durmalıymış. kepekli ekmek yemeleri daha sağlıklıymış.
evde biraz zor yemek pişiriyorum doğrusu istemiyor canım hiç. oda parfümlerinin kokusu ve eşimin ten kokusundan nefret ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…