Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef pek öle kapatma şansımız yok gibi görünüyo.
ben 32. haftada izne ayrılıcam nasipse.
ve mart başı işe başalmam gerek
rapor faaln alsam zorlasam ancak nisana kadar olur heralde.
ama ücretsiz izin alınırsa olur heralde
aam ben ücretsize çıkmıcam
denizim seninle haftamız günü gününe aynı,daha önce de konuşmuştuk hatırlarsan...
ben de ne zaman hak kazanıyosam o zaman ayrılmayı düşünüyorum izne...
şimdi 32. hafta derken 31 hafta 0 günlükten itibaren 32. hafta sayılıyo ya, işte o gün mü hak kazanıyoruz izne çıkmaya?....
bizimki galiba 7 kasıma denk geliyo..yanlış mı hesaplıyorum yoksa?
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...bilmiyorumkismile
cnm 32. haftanı doldurman gerek die okudum ben nette. o da 32+0 dan sora başlıo sanırım....
arkadaşlar benim doğumum bi aksilik çıkmazsa aralığın sonu gibi görünüyor.dr sezeryandan sonra 3 aylık rapor veriyor ya acaba doğumdan sonraki 8 haftalık hakkımı kullanıp sonra bu 3 aylık raporu alabiliyor muyuz onu merak ediyorum bu şekilde en azından 2 dönemi kapatmış oluyoruz.
2. dönem hiç başlamasak ne güzel olur. Bebişlerimiz eylüle kadar 9 aylık olurlar. Ücretsiz izin almayı düşünenler acba 40 günlük rapor hakkını kullanmayı düşünüyor musunuz yoksa direk ücretsiz izin mi alacaksınız?
denizim seninle haftamız günü gününe aynı,daha önce de konuşmuştuk hatırlarsan...
ben de ne zaman hak kazanıyosam o zaman ayrılmayı düşünüyorum izne...
şimdi 32. hafta derken 31 hafta 0 günlükten itibaren 32. hafta sayılıyo ya, işte o gün mü hak kazanıyoruz izne çıkmaya?....
bizimki galiba 7 kasıma denk geliyo..yanlış mı hesaplıyorum yoksa?
bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum...bilmiyorumkismile
bir de kızlar bişi sorucam
ben özel muayehaeye gidiyorum. yani doktorum bana bu raporu veremz heralde.
ben bu izne çıkmak için raporu devlet hastanesinden herhangi bi akdın doğumcudan alamam mı.
benim 32 haftamdayım demem yeterli olurmu. yoksa buna dair bi kağıt falan mı ister.
Ben 40 günlük rapor almayacağım. Bu bana hak değil de haksızlık gibi geliyor. Ücretsiz izin hakkımız zaten var. 1 ay fazladan maaş almak bana doğru gelmiyor.
Herkesin kendi düşüncesi; ama ben doğru bulmuyorum.
kızlar bende özel hastaneye gidiyorum internette devlet hastanesine gitmek gerektiği yazıyo aceba sorun olurmuki doğum izninibilmiyorumkismile özel hastaneden almak
Benimde dün randevum vardı doktorumla izin tarihini konuştuk. Bende hep 31.1 de başlıyor zannediyordum ama öyle değilmiş 32 haftayı doldurmak gerekiyormuş. Yani 32.0 da ben 11.10.2010 tarihinde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. 37. hafta bayramdan hemen sonra başlıyor. Bir hafta kardayım.sempatiksalakcinni