Bizim şubatta 5 bitiyor ilk seneler dusunmedik sonra bir yil kendimiz denedik olmayinca duvara toslamış gibi hissettim. Sanki ben isteyince olacak gibi dusundum hep ama oyle degilmis. Tahliller vs yapildi film cekildi sorun yoktu. Hap igne seklinde 5-6 ay denedik klomen bende rahim inceligi yapti femaraya gectik guya rahmi beslermis falan dendi. İse yaramadi ve bu ay ilk defa gonal f le rahmim kalinlasti ve iki yumoş la asilama oldum ankaradayim bu arada.. çevre konusuna gelince Allahim sukurler olsun ki hem benimkiler hem esimin ailesi hiç takmiyolar bu durumu. Tam tevekkül halindeler olur aman sıkma canını disinda bsey demezler. Esimde asiri rahat bitek ben panik halindeyim cunku 31 oldum ve paikolojik olarak o gec kalmıslik duygusu beni evhama sürükluyor.. neyse ama elden de bsey gelmiyo hepimiz yasiyoruz iste. Dua ediyorum, karnimda hissetmeye calisiyorum, iyi dusunuyorum.. hepimiz icin hayirlisi olsun saglikli sihhatli bi sekilde kucaklarimiz dolsun insallah.. sizin nedir durumunuz?