- 2 Temmuz 2022
- 530
- 77
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Tam gün belli olmamakla birlikte yumurta gelişimine göre 13-14-15. Günlerde yapılıyorArkadaşla aralık ayında aşılama olma ihtimalim var. Aşılama olan kişiler döngülerinin kaçıncı günğnde aşılama oldu
Siz yaptırdnz mı tuttu muMerhaba adetin 2-3 günü yumurta büyğtğ ü ilaçlara başlayacaksınız . 5-8 arası bu süreç sürebilir . Yumurtanız istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapılıp 36 saat sonra aşılama için çağıracaklar . Herkesin ilaca verdiği etki aynı olmadığı için süreç size özel :) aşılamadan 14 gün sonra kan testi vereceksiniz
Ben iki aydır takipteydim geçen ay çok yumurta büyüyncr iptal edildi. Bu ay ilaçsız takipteym eğer aşılama yapılırsa 6 aralıkta fakan yapılcsk siz hangi aşamadasnzBende bu ay aşılama olacağım
Pazartesi gecesi çatlatma iğnesi yaptım. Bugün aşılama olacağım :)Ben iki aydır takipteydim geçen ay çok yumurta büyüyncr iptal edildi. Bu ay ilaçsız takipteym eğer aşılama yapılırsa 6 aralıkta fakan yapılcsk siz hangi aşamadasnz
Süreçlerimiz baya yakın o zaman peki süreç nasık ilerledi klomen kullandın mıPazartesi gecesi çatlatma iğnesi yaptım. Bugün aşılama olacağım :)
Hayır gonalf kullandım 1 hafta boyunca bu süsçte 2 kere daha kontrole gittim. Kan verdim. Değerlerime ve yumrta mm’ne göre doktorun çatlatma iğnesini vuracağım zamanı söylediSüreçlerimiz baya yakın o zaman peki süreç nasık ilerledi klomen kullandın mı
Aramızda 2 gün var o zaman sadece :) cumadan itibaren kullanmam için ilaç verdi bir deBende 5 gün boyunca klomen letu kullandım cumartesi çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi aşılama oldu aşılama gününü sayarsak bugün 3.gunum
Benim aşılama olduğum gün ilaca başladım dubhaston kullanıyorum şu an aşılama gününü sayiyor muyuz acaba sabah 11 gibi olmuştuAramızda 2 gün var o zaman sadece :) cumadan itibaren kullanmam için ilaç verdi bir de
Bana da duphaston verdi ama 5.12.25 tarihinde başla dediBenim aşılama olduğum gün ilaca başladım dubhaston kullanıyorum şu an aşılama gününü sayiyor muyuz acaba sabah 11 gibi olmuştu
Sen ne zaman oldun aşılamayı bana hemen başlattıBana da duphaston verdi ama 5.12.25 tarihinde başla dedi
Bugün oldumSen ne zaman oldun aşılamayı bana hemen başlattı
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızYa öylemi güzel sonuçlar alalım bu ay
Siz yaptırdnz mı tuttu
hayır maalesef negatifSiz yaptırdnz mı tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?