- 2 Temmuz 2022
- 511
- 77
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
Çok fazla var acaba aşılama iptaline sebep verir mi bi daha ne zaman gidiceksnzBen 9. Günde gittim solda 3 tane 10-10-11 mm bir kaç tane de 7-8 mm vardı sağda 3-4 tane 8 mm civarıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla var acaba aşılama iptaline sebep verir mi bi daha ne zaman gidiceksnzBen 9. Günde gittim solda 3 tane 10-10-11 mm bir kaç tane de 7-8 mm vardı sağda 3-4 tane 8 mm civarıydı
Cumartesi gidicem doktoruma sorduğumda 3 tanesinin beklenen zamanla eş değerli olduğunu sol taraftaki yumurtaların geliştiğini söyledi küçük olanları pek önemsemedi 2-3 yumurta olursa şansın arttığını 4 yumurtadan sonra çoğul gebelik riski oluşturacağını söyledi zaten bizim için tek bir olgun folikül yeterli ama sen şuan tedaviye çok güzel yanıt vermişsin dedi yani anladığım kadarıyla o solda ki 3 yumurta değerlendirilecek diğerleri çatlama boyutuna gelmeden aşılama gerçekleşecek zatenÇok fazla var acaba aşılama iptaline sebep verir mi bi daha ne zaman gidiceksnz
Anladım ben de cuma gidicem inş. Buhun 3 mm di bakalım o zamana kadar gelişme olcak mıCumartesi gidicem doktoruma sorduğumda 3 tanesinin beklenen zamanla eş değerli olduğunu sol taraftaki yumurtaların geliştiğini söyledi küçük olanları pek önemsemedi 2-3 yumurta olursa şansın arttığını 4 yumurtadan sonra çoğul gebelik riski oluşturacağını söyledi zaten bizim için tek bir olgun folikül yeterli ama sen şuan tedaviye çok güzel yanıt vermişsin dedi yani anladığım kadarıyla o solda ki 3 yumurta değerlendirilecek diğerleri çatlama boyutuna gelmeden aşılama gerçekleşecek zaten
Ben yarın gidicem sen naptın bugün gidecektinKızlar herkes ne durumda döngünüzün kaçıncı günündesiniz yumurtanz kaç mm çıktı işlem ne zaman yapılcak
Selam bende bugün aşılama yaptılar ilk aşılamam benimde klomenle iki ay denedi olmadı gonal f iğne yaptım 9 gün büyüdü ve çarsamba bunu ovitle çatlatma iğnesini vurdum bugün 9 da aşılama yaptı çok agrım vardı yeni yeni geldim kendimeKasım ayında aşılama yapacaklar süreci beraber izleyelim.
Şuanda sabah akşam klomen kullanıyorum reglimin 7. Günündeyim
Gonal f kaç ml kullandınız ? Ben 11 gündür kullanıyorum yarın kontrolüm varSelam bende bugün aşılama yaptılar ilk aşılamam benimde klomenle iki ay denedi olmadı gonal f iğne yaptım 9 gün büyüdü ve çarsamba bunu ovitle çatlatma iğnesini vurdum bugün 9 da aşılama yaptı çok agrım vardı yeni yeni geldim kendime
75 ml 9 kere falan vurdumGonal f kaç ml kullandınız ? Ben 11 gündür kullanıyorum yarın kontrolüm var
Bende 75 kullanıyorum ama Benim 11 oldu ya acaba çok mu vurdurdu doktor kendiliğinden catlamışmıdır. Kaç mm , kaç yumurta oluşmuştu sende75 ml 9 kere falan vurdum
Adetin 9. Gününde mi yapıldı aşılama. Acıdı mı yaparlarkenSelam bende bugün aşılama yaptılar ilk aşılamam benimde klomenle iki ay denedi olmadı gonal f iğne yaptım 9 gün büyüdü ve çarsamba bunu ovitle çatlatma iğnesini vurdum bugün 9 da aşılama yaptı çok agrım vardı yeni yeni geldim kendime
Yok benim adetimin 19 . Günü bugün benim yapılırken agrım olmadı bi 10 dk yatırdılar ve kalk dediler kalktıktan sonra agrım oldu adet sancısı gibi şimdi hafifledi hafif sancı varAdetin 9. Gününde mi yapıldı aşılama. Acıdı mı yaparlarken
9 gün 15 cm olmustu o günü ve ertesi sabahı tekrar vur akşamına da çatlatma iğnesi yap demişti yani en son kç mm olduğunu bilmiyorum Doktor'un hesabına göre vurdum yani iğneyiBende 75 kullanıyorum ama Benim 11 oldu ya acaba çok mu vurdurdu doktor kendiliğinden catlamışmıdır. Kaç mm , kaç yumurta oluşmuştu sende
9 gün 15 cm olmustu o günü ve ertesi sabahı tekrar vur akşamına da çatlatma iğnesi yap demişti yani en son kç mm olduğunu bilmiyorum Doktor'un hesabına göre vurdum yani iğneyi
İşlem yapılırken acımadı yani dimi9 gün 15 cm olmustu o günü ve ertesi sabahı tekrar vur akşamına da çatlatma iğnesi yap demişti yani en son kç mm olduğunu bilmiyorum Doktor'un hesabına göre vurdum yani iğneyi
O zaman 11 kez falan kullandın tahminen de 19-20 mm arası oluştu9 gün 15 cm olmustu o günü ve ertesi sabahı tekrar vur akşamına da çatlatma iğnesi yap demişti yani en son kç mm olduğunu bilmiyorum Doktor'un hesabına göre vurdum yani iğneyi
İlk gün ağrı oluyormuş bildiğim kadarıyla 48 saati yatarak geçirmek iyi diyorlar tabi herkesin süreci ayrıdır . Birde devlette mi yaptırdınYok benim adetimin 19 . Günü bugün benim yapılırken agrım olmadı bi 10 dk yatırdılar ve kalk dediler kalktıktan sonra agrım oldu adet sancısı gibi şimdi hafifledi hafif sancı var
İşlem yapılırken acımadı yani dimi
Evet devlette yaptırdımİlk gün ağrı oluyormuş bildiğim kadarıyla 48 saati yatarak geçirmek iyi diyorlar tabi herkesin süreci ayrıdır . Birde devlette mi yaptırdın
O zaman 11 kez falan kullandın tahminen de 19-20 mm arası ola
Valla istesemde bişi yapamıyorum canım agrım olduğu için bi ihtiyacım olduğunda kalkıyorum bugün full yattım her kalktığımda aktı zatenİlk gün ağrı oluyormuş bildiğim kadarıyla 48 saati yatarak geçirmek iyi diyorlar tabi herkesin süreci ayrıdır . Birde devlette mi yaptırdın