Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Sancı çıkıp hissetmemen aslında daha iyi, cunku sen farketmeden belli bir açılmaya ulaşmış oluyorsun ozaman boylece ilk yarıyı hastanede geçirmemis olursun :KK66:
İnşallah öyle olur sağlıkla kavuşalım bebişlerimizle inşallah. Ama ikidir böyle oluyor başta doktor çatı muayenesinden sonra normal olur hatta 41.haftaya kadar bekleriz demişti ancak nstdeki sancıları görünce( ki 3kere çektirdim ) perşembe gel dedi bana da sanki daha var gibi geliyor;)

Yaa hayirli olsun diye de yazmisim size o zaman:halay: biz hala beklemedeyiz ya ondan unutmusum:işsiz:
Seninle dogum tarihlerimiz ayni canım.bendede suan ne sanci var ne baska birsey.ayrica karnimin icinde acıma oluyor surekli.veya yolda yürüyünce bicak saplanmasi gibi acimalar oluyor kasiklarimda.geceleri uyumakta zorluyor artık.hep sol tarafima yatmaya calisiyorum ama olmuyor.sen hep soluna mi yatiyorsun?

Seninle dogum tarihlerimiz ayni canım.bendede suan ne sanci var ne baska birsey.ayrica karnimin icinde acıma oluyor surekli.veya yolda yürüyünce bicak saplanmasi gibi acimalar oluyor kasiklarimda.geceleri uyumakta zorluyor artık.hep sol tarafima yatmaya calisiyorum ama olmuyor.sen hep soluna mi yatiyorsun?
Evet canim aynen bende birebir yasiyorum bu anlattiklarini arada adet sancisi gibi sancilar oluyor ama geciyor. Ozellikle geceleri kasiklarimda benimde agrilarim oluyor. Sol tarafima yatmaya calisiyorum ama rahatsiz olunca sagimada donuyorum surekli ayni tarafa donuk uyuyamiyorum:KK43:

Evet canim aynen bende birebir yasiyorum bu anlattiklarini arada adet sancisi gibi sancilar oluyor ama geciyor. Ozellikle geceleri kasiklarimda benimde agrilarim oluyor. Sol tarafima yatmaya calisiyorum ama rahatsiz olunca sagimada donuyorum surekli ayni tarafa donuk uyuyamiyorum:KK43:
Benimde sol tarafim aciyor,yatamiyorum artik surekli.saga sola dönüp durmaktan geceleri bebegim bi saga bi sola düşüyo.sanci da yok.benim doktorum 40 da doğumu baslatiriz yada 40+3 te dedi.ben 41 42 haftalara kadar beklemiyorum cocugun kakasini yapma ihtimalinden dolayi dedi.eger sancim baslamazsa 27 eylulde suni sanci alcam

Kızlar sizin nstde sancı çıkıyor mu benimde derdim nstde sancım olmamasına rağmen sancı çıkıyor hatta bebek çok hareketliydi acaba hareketlerini kasılma olarak mı algılıyor anlamadım doktor yarın gel bi bakalım dedi nst kağıdımda 3cm min yazıyor nst kağıdında açıklık belli olur mu ki? Açıkçası sancım yokken suni sancı verir mi die korkuyorum 39+3 olacak yarın

Kızlar sizin nstde sancı çıkıyor mu benimde derdim nstde sancım olmamasına rağmen sancı çıkıyor hatta bebek çok hareketliydi acaba hareketlerini kasılma olarak mı algılıyor anlamadım doktor yarın gel bi bakalım dedi nst kağıdımda 3cm min yazıyor nst kağıdında açıklık belli olur mu ki? Açıkçası sancım yokken suni sancı verir mi die korkuyorum 39+3 olacak yarın
Benimde sancim yok.doktorum 40+0 da suni sanci verecek

Peki açılma olunca mı veriliyor sancı yoksa hiç açılma olmadan da veriliyor mu? Açılma yoksa bende 40+ yı beklemek istiyorum
Açılma olmadan da veriliyor canim.burda cok kişi var hic acilmasi olmayıp ta suni sanci ile acilmasi olup doguran.benim doktorum once suni sanciyi deneriz dedi.o vakte kadar kendi acilman olursa biraz,suni sanciyla hemen dogurursun dedi.ha hic acilman olmadiysa da suni sanci deneriz dedi.ama suni sanciyla da acilman olmazsa sezeryan yapariz dedi.ama acilma olur bence.sonucta bu suni sanci da ayni hormon gorevini görüyor.bizim normal sancimizdan farki yokmus.sadece geliş sıklığı farkli oluyormuş sancinin.doktorum bana boyle anlatti.

Hımm anladım çok faydalı oldu ben de yarın soracağım bakalım son nstmde sancı çıkmıştı bakalım yarın ne olacak
Benim doktorum tam 40+0 da veya en fazla 40+3 te alırız bebeği diyor.ya normal dogumla yada sezeryanla.ben 41 42 ye kadar bekletmiyorum hastalarimi bebegin kakasini yeme riskinden dolayi dedi.bende tamam dedim

Başta bana da öyle dediydi açıkçası sevindiydim nstdeki sancı kafamı karıştırdı hissetmedim de bişi yarın ne olacak merak konusu;)

Benimde sol tarafim aciyor,yatamiyorum artik surekli.saga sola dönüp durmaktan geceleri bebegim bi saga bi sola düşüyo.sanci da yok.benim doktorum 40 da doğumu baslatiriz yada 40+3 te dedi.ben 41 42 haftalara kadar beklemiyorum cocugun kakasini yapma ihtimalinden dolayi dedi.eger sancim baslamazsa 27 eylulde suni sanci alcam
Bana hic bilgi vermedi bu konuyla ilgili yani 40tan sonra gelmezse ne yapacagimizi konusmadik pzartesi gunu kontrolum var bende o zaman sorarim. Benimkide pek gelecek gibi durmuyor nst de sanci falanda cikmiyor. M mavi8888 canim herkesin agri esigi farklidir belkide senim agri esigin yuksek oldugu icin hissetmiyor olabilirsin

Merhaba kızlar doktora gittim gene sancı çıktı bu saatten sonra sancı normal dedi nstde bebek de hareketliydi 4gn sonra gene çağırdı. Bakalım bu 4gün içinde bebişimiz gelecek mi? ;)

Merhaba kızlar doktora gittim gene sancı çıktı bu saatten sonra sancı normal dedi nstde bebek de hareketliydi 4gn sonra gene çağırdı. Bakalım bu 4gün içinde bebişimiz gelecek mi? :KK66:
En fazla kaca kadar bekliyorlar acaba? Sizinki cok beklemez gibi sanki insallah saglikla alirsiniz kucaginiza:anne:

41e kadar bekleriz dedi doktor açıkçası ben de sancım gelince gideyim hastaneye istiyorum gönülden geçen normal yolla sağlıkla bebeğe kavuşmak ama nasip bakalım yaşayıp göreceğiz sizler nasılsınız benm kasıklarımda hamlama gibi ağrı var ama egzzersiz de yapıyorum ondan da olabilir.

41e kadar bekleriz dedi doktor açıkçası ben de sancım gelince gideyim hastaneye istiyorum gönülden geçen normal yolla sağlıkla bebeğe kavuşmak ama nasip bakalım yaşayıp göreceğiz sizler nasılsınız benm kasıklarımda hamlama gibi ağrı var ama egzzersiz de yapıyorum ondan da olabilir.
Bende pazartesi gittigimde soracagim doktora en fazla kaca kadar bekleyecegiz diye. Bende ayni sizin gibi kendi sancimla normal dogumla istiyorum Allah biliyor ama hakkimizda en hayirlisi hangisi ne ise o olsun diyorum cokda sartlandirmiyorum en onemlisi ikimizinde saglikli olmasi. Bende squat hareketleri yapiyorum gunde 10bin adim atmaya calisiyorum bazen adet
sancisi gibi oluyor ama nadiren. Nisani gelen var mi acaba aramizda?

Back
X