• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Ankey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
520
595
33
:KK200:Kizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim:KK200::KK200::KK200::KK200:

sukur aralik ayi ile ilgili bi baslik ciktibende aralik ayini bekliyorum canim asilama yaparsam aralikta sonuc beli olucak canim yum olusursa bu ay asilama dusumuyorum hayirlisiyla

Slm kızlar bende varım Kasım sonu adeti bekliorum asilama yaptiracam ins aralık ayına hamile girerim inş hepimiz gireriz hatta :)

sukur aralik ayi ile ilgili bi baslik ciktibende aralik ayini bekliyorum canim asilama yaparsam aralikta sonuc beli olucak canim yum olusursa bu ay asilama dusumuyorum hayirlisiyla
Canim yaptirdinmi daha once hic bende dusunuyorum aslinda ama subata kadar deniycem bakalim insallah olusur yumisler :)

Canim yaptirdinmi daha once hic bende dusunuyorum aslinda ama subata kadar deniycem bakalim insallah olusur yumisler :)
3 kere yaptirdim canim ikisi tutu biri dusukle sonuclandi biride tutmadi diyeri sukur kizima hile kaldim simdi kizima kardes icin 4 denemeyi yapicaz

in
insallah birseye gerek kalmadan kendiliginden hamile kalirsin

Kızlar aranızda asilama yaptıran yada yaptıracak olan vArmi?

İnsAllah ugur getirir topigin. Umutlar yarim kaldi hayallere devam ... ( bendeki durum boyle).... Her ay hayal kuruyorum hamileyimdir diye sonrada hayal kiriklig :KK43:
Canim inan bende her kanama basladiginda acaba yerlesmemi falan derken bi bakiyorum reglim bitmis yumurta icin gun sayiyorum hayal kirikli hepimizde olsada umut bitmiyo regl oluyosak umut hep olmali zaten ben 20. Aya geldim bak :)

Back
X