Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaptirdinmi daha once hic bende dusunuyorum aslinda ama subata kadar deniycem bakalim insallah olusur yumisler :)sukur aralik ayi ile ilgili bi baslik ciktibende aralik ayini bekliyorum canim asilama yaparsam aralikta sonuc beli olucak canim yum olusursa bu ay asilama dusumuyorum hayirlisiyla
Insallah kuzum hepimiz yeni yila hamile girerizSlm kızlar bende varım Kasım sonu adeti bekliorum asilama yaptiracam ins aralık ayına hamile girerim inş hepimiz gireriz hatta :)
Canim ne zaman baslaniyo bu kureBen de varım.. Bal tarçın çörekotu yemeye başladım. Bir de böyle deneyelim
Aminn inş cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah kuzum hepimiz yeni yila hamile gireriz
Adetin 2.günü başlanıyor 12.günü bitiriliyorCanim ne zaman baslaniyo bu kure
3 kere yaptirdim canim ikisi tutu biri dusukle sonuclandi biride tutmadi diyeri sukur kizima hile kaldim simdi kizima kardes icin 4 denemeyi yapicazCanim yaptirdinmi daha once hic bende dusunuyorum aslinda ama subata kadar deniycem bakalim insallah olusur yumisler :)
Merhaba kuzum hos geldin ugur getirsin insallah hepinizeMerhaba canim bende varım :)
insallah birseye gerek kalmadan kendiliginden hamile kalirsinCanim yaptirdinmi daha once hic bende dusunuyorum aslinda ama subata kadar deniycem bakalim insallah olusur yumisler :)
ben yaptirdim canim 3 defa 4 hazirlik yapiyozKızlar aranızda asilama yaptıran yada yaptıracak olan vArmi?
Canim inan bende her kanama basladiginda acaba yerlesmemi falan derken bi bakiyorum reglim bitmis yumurta icin gun sayiyorum hayal kirikli hepimizde olsada umut bitmiyo regl oluyosak umut hep olmali zaten ben 20. Aya geldim bak :)İnsAllah ugur getirir topigin. Umutlar yarim kaldi hayallere devam ... ( bendeki durum boyle).... Her ay hayal kuruyorum hamileyimdir diye sonrada hayal kiriklig![]()
İnş tutar cnm ben ilk defa bu sürece girdiğim için hiç bişe bilmiorum nasıl geçio süreç bilgi verirmisin rica etsemben yaptirdim canim 3 defa 4 hazirlik yapiyoz