Aralık ayı hepimize şans ve umut olsun hamis kalmak isteyenler

Etooezgi

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
498
306
18
34
Arkadaslar bu ayı birlikte belirtilerimi le tecrübelerimizle destek olup hazirlanayim ben bugun çörekotu bal tarcin başladım inş iyi gelri bende polikistik over var asilama oldum ekim de tutmadı hayırlısı böyleymis diorum hadi gelin bu ayı birlikte belirtilerimız hamile kalmakta kolaylik sağlayan kürleri yazıp herkezi aydınlatalim belki birçok kişiye vesile olur yazdıklarımı umut ayı olur:anne::dua::KK5:

Arkadaslar bu ayı birlikte belirtilerimi le tecrübelerimizle destek olup hazirlanayim ben bugun çörekotu bal tarcin başladım inş iyi gelri bende polikistik over var asilama oldum ekim de tutmadı hayırlısı böyleymis diorum hadi gelin bu ayı birlikte belirtilerimız hamile kalmakta kolaylik sağlayan kürleri yazıp herkezi aydınlatalim belki birçok kişiye vesile olur yazdıklarımı umut ayı olur
Aynen canım bende de pko var çörekotu+bal+tarçın yiyorum birde keçiboynuzu pekmezi bakalım işe yarayacak mı

bal çörekotu tarçın hangi zamanlar yiyorsunuz kızlar ve miktarı ne kadar karıştırılıyor? beni aydınlatır mısınız ?

Aynen canım bende de pko var çörekotu+bal+tarçın yiyorum birde keçiboynuzu pekmezi bakalım işe yarayacak mı
Bende keci boynuzu pekmezi ictim bir hafta adet olmadan önce sütun içine 3 kasık koyup her gece ictim belki fazla ama yumurtayi güçlendirip buyutuo:KK68:

bal çörekotu tarçın hangi zamanlar yiyorsunuz kızlar ve miktarı ne kadar karıştırılıyor? beni aydınlatır mısınız ?
Canım adet ikinci günü baslio sun 15 gün yiyo sun int öğle araştırdim ve bir çok kişi o ay hamile kalmışlar ben küçük kavanoz bal var ya onun içine iki kasık toz tarcin iki kasik çörek otu ve bide ceviz badem fındık koydum

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Ben bunu yaptım sabah kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı akşam kahvaltıdan önce bir tatlı kaşığı. adetimin 2. günü başladım.

Bende keci boynuzu pekmezi ictim bir hafta adet olmadan önce sütun içine 3 kasık koyup her gece ictim belki fazla ama yumurtayi güçlendirip buyutuo:KK68:
İşe yaradı mı yani. bi kaç kişi bana ye dedi dikkate almamıştım :)
geçen yine bi abla 9 yıl çocuğu olmamış yemiş çocuğu olmuş deneyim dedim :)

İşe yaradı mı yani. bi kaç kişi bana ye dedi dikkate almamıştım :)
geçen yine bi abla 9 yıl çocuğu olmamış yemiş çocuğu olmuş deneyim dedim :)
Canım ben inanmamistim ama doktor gittim ilk bana dediki kolemnle bile yumurtan çok zor büyüyor ikinci kutuya başladığımda bitANE yumurta vardı ama pekmezi içmeye başladım ve kontrol gittim 3 tane yumurta olmuş doktor şaşırdı dediki klomen benim dediğim gibi kullaniosun digmi dedi evet dedim ama pekmez iciorum doktor pek inanmadi ama eminim pekmez büyümeyen yumurtam buyuttu

Canım ben inanmamistim ama doktor gittim ilk bana dediki kolemnle bile yumurtan çok zor büyüyor ikinci kutuya başladığımda bitANE yumurta vardı ama pekmezi içmeye başladım ve kontrol gittim 3 tane yumurta olmuş doktor şaşırdı dediki klomen benim dediğim gibi kullaniosun digmi dedi evet dedim ama pekmez iciorum doktor pek inanmadi ama eminim pekmez büyümeyen yumurtam buyuttu
Bak iyice umutlandım şimdi sabah bir yemek kaşığı akşam 1 yemek kaşığı yiyorum. ayın 17. sinde gidecem bakalım işe yarayacak mı. sağda kistim var. soldakiler hiç büyümüyo

Bak iyice umutlandım şimdi sabah bir yemek kaşığı akşam 1 yemek kaşığı yiyorum. ayın 17. sinde gidecem bakalım işe yarayacak mı. sağda kistim var. soldakiler hiç büyümüyo
Canım benimde sol normal sag da polikistlik over sağ da hiç olmadi tabi ama sol da bitane ken 3 tane oldu valah yiyemiosan ben yiyemiyorum o yüzden üç yemek kaşığı sütun içine koydum ictim

Kist içinde Civan percemi iç canım bende vardı ben birbuçuk hafta ictim ki çok düzenli icmedim ona rağmen koybolmustu hem adet duzenlio kadın hastalıklarına iyi gelio

Kist içinde Civan percemi iç canım bende vardı ben birbuçuk hafta ictim ki çok düzenli icmedim ona rağmen koybolmustu hem adet duzenlio kadın hastalıklarına iyi gelio
Civan perçemi değil de şuan sabah akşam testere dişli aslan pençesi içiyorum

:KK12::KK12::KK12:
Al benden de o kadar pko var bende de hormonlar düzenlendi kistler Yok oldu bu ay ilk defa hormon ilacı kullanmadan adet olmayı bekliyorum daha yumurtlamadım bile ne yapacağımı şaşırdım kızlar Kasım ayından da ümidimi kestim artık

Al benden de o kadar pko var bende de hormonlar düzenlendi kistler Yok oldu bu ay ilk defa hormon ilacı kullanmadan adet olmayı bekliyorum daha yumurtlamadım bile ne yapacağımı şaşırdım kızlar Kasım ayından da ümidimi kestim artık
Tatlım daha dur sen kıyıyi görmeden neler dusnuosun Kasım ayı ınsalah buraya yazdığımız kurler le herkese vesile olup hamis haberlerini pespeşe yazicaz:KK15:

Ben şimdi 15 gün bal çörekotu tarçın yicem sonra da Arisütüne başlıyim diorum arisutu kullanan varmı ark etkisi goren

Kistler nasıl gitti canım

Back
X