- 17 Mart 2021
- 15
- 5
- 36
- Konu Sahibi Papatya0102
-
Opu olduktan sonra ne zaman adet oldunuz kızlar
Bende pcos var adetim çok düzensiz ama opu işleminden sonra kesin olursunuz demişlerdi benimde 7. Günüm canım8.günüm hala gelen giden bir şey yok
Doktor bana 10 gün sonra olursun demişti ve tam 10.gun adet oldum benOpu olduktan sonra ne zaman adet oldunuz kızlar
İnşallah bende olurumDoktor bana 10 gün sonra olursun demişti ve tam 10.gun adet oldum ben
Biz bu pcosla ne yapacağız ya basımıza dert hormonlar bir yerinde durmuyorBende pcos var adetim çok düzensiz ama opu işleminden sonra kesin olursunuz demişlerdi benimde 7. Günüm canım
Bende pcos var adetim çok düzensiz ama opu işleminden sonra kesin olursunuz demişlerdi benimde 7. Günüm canım
Ya aslında kan değerlerim güzel yüksek değil en son hatta lh fhs dan düşüktü. Ama adetlerim bıraksam bir ömür olmam heralde gerçekten çok kötü bi durumBiz bu pcosla ne yapacağız ya basımıza dert hormonlar bir yerinde durmuyor
Hayırlıdı inşallah oluruz canımBenim normalde düzenli ama düşündüğümden uzun sürdü bekliyorum bende bakalım
Stres yapmayın böyle durumda stres daha da etkiliyor hormonlarıİnşallah bende olurum
Canimmm dün etiketledim seni merak etmistim nasılsın ?Opu olduktan sonra ne zaman adet oldunuz kızlar
Canım yok ben göremedim etiketCanimmm dün etiketledim seni merak etmistim nasılsın ?
Donduruldu mu bebisler
Ben 13gun sonra adet oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?