Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Benim 2. reglim gecikmezse 12 kasım gibi görünüyor. Eğer öyle olursa kasımın son haftası ya da aralığın ilk haftası transfer olacağım inşallah. Sizin kaçınc gün embriyosu ilk deneme miAralık ayı transfer olucaklarla konu açalım istedimmm
Hayırlısıyla inşallah, sizin probleminiz neydi öncelikle benim pcos vardı ilk deneme evet ilaçlar bende baya bi etki yarattı 38 yumurtam toplandı 14 tane 5. Gün 5AA embriyom donduruldu şuan ilk reglim içindeyim 2. Reglimde çağırdı doktorum transfer için benimki de aynı zamana geliyor sizinle:)Merhaba. Benim 2. reglim gecikmezse 12 kasım gibi görünüyor. Eğer öyle olursa kasımın son haftası ya da aralığın ilk haftası transfer olacağım inşallah. Sizin kaçınc gün embriyosu ilk deneme mi
Sizin sayı Çok iyiymiş maşallah nazar degmesinHayırlısıyla inşallah, sizin probleminiz neydi öncelikle benim pcos vardı ilk deneme evet ilaçlar bende baya bi etki yarattı 38 yumurtam toplandı 14 tane 5. Gün 5AA embriyom donduruldu şuan ilk reglim içindeyim 2. Reglimde çağırdı doktorum transfer için benimki de aynı zamana geliyor sizinle:)
Yaa çok sevindim sağlıklı çıkmasına zihninizi serbest bırakın lütfen rahatlayın bundan sonrası içinSizin sayı Çok iyiymiş maşallah nazar degmesinbizim problemimiz bağışıklık sistemi flow kır testim pozitif çıktı makrofaj aşısı yapılacak transfer öncesi. Eşimde morfoloji ve hızla ilgili problemler var. 3 tane 5.gun embriyosu oluştu pgt testine gitti 2si saglıklı geldi. Onlardan birini transfer olacağım siz pgt yaptırdınız mı
Bendeeee umarım en kısa sürede hayırlısıyla kavuşuruz bebişlereAllahımm çok şükür bir transfer konusuna dahil olabiliyorum evet evet evet ben ben Aralıkta anne olmayı manifestliyorum![]()
ilk denemelerde yaş da küçükse genelde istenmiyor pgt zaten. Doktorunuz o nedenle gerek görmemiş olabilir. İnşallah gönlünüze göre olurYaa çok sevindim sağlıklı çıkmasına zihninizi serbest bırakın lütfen rahatlayın bundan sonrası içinbizde hiç istenmedi bu tarz testler öncesinde epeyce kan testlerinden akciğer tomografisi ekgye kadar çekildi ama embriyolarla ilgili istenmedi hiç sağlıklı buldu doktorumuz gerek görmedi herhalde
Ay evet tablo filan yapıyorlarmış eski başlıklarda. Kim ne zaman kaçıncı gün embriyosu filan diye. Bize de kısmet olsun artık pozitif yazmak yeni yıla bebişlerle girelimAllahımm çok şükür bir transfer konusuna dahil olabiliyorum evet evet evet ben ben Aralıkta anne olmayı manifestliyorum![]()
Evet herhalde ondan yaşım 23ilk denemelerde yaş da küçükse genelde istenmiyor pgt zaten. Doktorunuz o nedenle gerek görmemiş olabilir. İnşallah gönlünüze göre olur![]()
İnşallah yaaaAy evet tablo filan yapıyorlarmış eski başlıklarda. Kim ne zaman kaçıncı gün embriyosu filan diye. Bize de kısmet olsun artık pozitif yazmak yeni yıla bebişlerle girelim![]()
Girelim tablolara ya sonra tek tek verelim pozitif haberlerimizi ayyy herkesler transfer konularınfa konuşuyordu çok özeniyordum. Sıra bizlere geldiAy evet tablo filan yapıyorlarmış eski başlıklarda. Kim ne zaman kaçıncı gün embriyosu filan diye. Bize de kısmet olsun artık pozitif yazmak yeni yıla bebişlerle girelim![]()
Bu başlıktan haberleşelimGirelim tablolara ya sonra tek tek verelim pozitif haberlerimizi ayyy herkesler transfer konularınfa konuşuyordu çok özeniyordum. Sıra bizlere geldi![]()