- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi bebekloiding
-
Kızlar merhaba hepinize. İnşAllah hepimiz hayırlı güzel haberleri alırız bi an önce. Bende 5 aralıkta dondurulmuş transfer oldum. Ve dayanamadım test yaptım ben erken biliyom amaböyle çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım 15 dakka içinde böyle oldu. İlk fotoğraf 5dakika içinde diğeri 15 dakika
Bende 5 Aralık'ta transfer oldum.Merhaba benimle aynı gün transfer olmuşsunuz benim çift embriyo sizin nasildi?
Tutunuyor sanırımBen dayanamadım kan verdim bugün. 9.30 diyor nasıl sizce. 5 aralıkta oldu transferim kızlar
Çift embriyo mu peki bi de kalitesi neydiBende 5 Aralık'ta transfer oldum.
Bol şanslar kızlar.
Ya inşallah güzel sonuçlar aliriz hepimizBende 5 Aralık'ta transfer oldum.
Bol şanslar kızlar.
Bugün transferimin 5.günü çift embriyo diye dayanamadım evde ovülasyon testi vardı yaptim çok hayalet bi çizgi cıktı sizce var mıdırYa inşallah güzel sonuçlar aliriz hepimiz
Ilk yaptığımda çıkmadı bıraktım bi 10 dakika sonra falan dikkatli bakınca çok silik olduğunu gördük.Bugün transferimin 5.günü çift embriyo diye dayanamadım evde ovülasyon testi vardı yaptim çok hayalet bi çizgi cıktı sizce var mıdır
Çok erken o şekilde cizgi belirginligi varsa vardir |
Çok erken o şekilde cizgi belirginligi varsa vardirbenim 9 cu gün ama cesaret edip yapamadm benimde cift embriyo
Ayy inşallah yaa ilk yaptıgimda görememiştim ama çok üzülmüştüm Allah korktugumuza ugratmasinAa var belirgin de
Umut ışığı var sizdeAyy inşallah yaa ilk yaptıgimda görememiştim ama çok üzülmüştüm Allah korktugumuza ugratmasin
Inşallah ama aklıma takılan tek şey ovülasyon testiyle yaptim yaaUmut ışığı var sizde
Benimde 5aralık transfer günü tek embriyo transfer i çok belli olmuyor kameradanKızlar merhaba hepinize. İnşAllah hepimiz hayırlı güzel haberleri alırız bi an önce. Bende 5 aralıkta dondurulmuş transfer oldum. Ve dayanamadım test yaptım ben erken biliyom amaböyle çıktı kuruma çizgisi mi değil mi anlayamadım 15 dakka içinde böyle oldu. İlk fotoğraf 5dakika içinde diğeri 15 dakika
Bende 5aralık transferiyimBen dayanamadım kan verdim bugün. 9.30 diyor nasıl sizce. 5 aralıkta oldu transferim kızlar
Hadi ikizlerin olsun inşallah
Tekrarla birdaha sabah ilk idrarla koyulaşmasina bak yada 2 gün sonra dene ams belli de oluyorInşallah ama aklıma takılan tek şey ovülasyon testiyle yaptim yaa
Hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahBenimde 5aralık transfer günü tek embriyo transfer i çok belli olmuyor kameradan
Benim tek 5.gün embriyosuydu.Merhaba benimle aynı gün transfer olmuşsunuz benim çift embriyo sizin nasildi?
Kız turşihan el işini naptınHayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
Attım kenara geri yatışdayimKız turşihan el işini naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?