- Konu Sahibi Papatyamnm
11 de asilamam olucak dua edin 

tutsun rabbm yuzumuzu guldrsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebeğin tutunur canım hayırlısı olsun ❤11 de asilamam olucak dua edintutsun rabbm yuzumuzu guldrsun
Canımmm bende sabah 6 da eşimi işe uğurlarken yaptım, negatifGünaydın ben yaptim az önce tertemiz negatif çıktı yine.. Erken mi bilemiyorum ama erkenden öğrenenler gördükçe umudum kalmıyor![]()
İnşallah tutar canım, bende ikinci aşılamamı Ocakta yapıcam 10 ya da 11. gününe denk gelecek tahmini. 1. Aşılamamda umudum yok çünkü11 de asilamam olucak dua edintutsun rabbm yuzumuzu guldrsun
Bugün 20 aralik biz 10unda olduk aşılama günü sayilmiyormus doktor öyle demiş bizim 10. Gün oluyorCanımmm bende sabah 6 da eşimi işe uğurlarken yaptım, negatifyani hayalet çizgi görmeyi umut ettim ama maalesef
yani bende düşündüm acaba erken mi diye çünkü daha bugün 11. gün Ama dediğin gibi çoğu kişinin erkenden hayalet çizgisi çıkıyor. Sanırım bizim negatif kuzum. Ocakta ki aşılama artık umudum
![]()
10.günü olduğu için mi acaba çıkmadı sonuçBugün 20 aralik biz 10unda olduk aşılama günü sayilmiyormus doktor öyle demiş bizim 10. Gün oluyorama seninde erken gitmiş igne etkisi galiba bazılarının 12. Güne kadar oluyormuş silik çizgi benim en son 6. Günde çıkmıştı sonra hep negatif
ben sabaha kadar uyuyamadım mecbur tuvalete de girdim tabi öyle olunca sabah yaptım 7 de negatif. Geri uyumuştum kalkınca daha çok beklemiş oldum diye tekrar yaptım yine negatif
biri diyorum elimden alsın şu testleri kafayı yiyicem oldu mu olmadı mı diye
![]()
Ben belirtileri hiç anlayamadım bi göğsüm hassas gibi bi değil gibi, kasiklarim biraz ağrıyor sonra geçiyor hiç bisey olmamış gibi anlayamıyorum yani10.günü olduğu için mi acaba çıkmadı sonuçŞuan hala göğüslerim hassas demek regle olucam ondan. İnşallah bir mucize olur mu 14. Günden sonda bir haber gelir
![]()
Insallah allah razinolsun senin bebsiinde tutunur sımsıkıİnşallah tutar canım, bende ikinci aşılamamı Ocakta yapıcam 10 ya da 11. gününe denk gelecek tahmini. 1. Aşılamamda umudum yok çünkü
Biz daha test yapmayalım canım bence. Zaten 4 gün sonra kan verip test yaparız. Bende okudum bir kaç yerde 11. Günden sonra ufaktan belli oluyormuş değer. 4 gün sonra test vermeye gittiğimde hem de doktora olumsuz olursa ocakta nasıl ilerleyeceğiz diye sorayım. Aslında benim aşılamada umudum çok çok az. Ben aşılamayı tüp bebek için basamak görünüyorum. Son iki aşılamam da gecesinde tüp bebeğe geçeyim artık. Tüp bebekte umudum çokBen belirtileri hiç anlayamadım bi göğsüm hassas gibi bi değil gibi, kasiklarim biraz ağrıyor sonra geçiyor hiç bisey olmamış gibi anlayamıyorum yanitek bildiğim afedersin kabızlık var ondan eminim diğerlerinden hiç emin olamıyorum. Erken mi değil mi bende anlayamıyorum aşılama yaptıranların bazısı erken öğrenmiş bazısının 13. Günde silik çizgi çıkmış. O nasıl iş oluyor anlamadım valla beta değeri herkeste aynı olmuyor o yüzden mi bilemiyorum
Raporlu mu yaptirmistin canım asilamayi ben özelde yaptırdım orda da rapor veriyorlarmış ama doktor bana vermedi 3 yıl dolmadı diye. Normal de 4 5 kere hap.kullaninca veriyorlarmış. Ben bir daha şu sıralar aşilamada deneyemem eşimin görev işi var o yüzden oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorumBiz daha test yapmayalım canım bence. Zaten 4 gün sonra kan verip test yaparız. Bende okudum bir kaç yerde 11. Günden sonra ufaktan belli oluyormuş değer. 4 gün sonra test vermeye gittiğimde hem de doktora olumsuz olursa ocakta nasıl ilerleyeceğiz diye sorayım. Aslında benim aşılamada umudum çok çok az. Ben aşılamayı tüp bebek için basamak görünüyorum. Son iki aşılamam da gecesinde tüp bebeğe geçeyim artık. Tüp bebekte umudum çok![]()
Benim evlilikte üç yılım dolduğu İçin devlette ücretsiz aşılama yaptım. İki aşılama sonrası ban tüp bebek için rapor verecekler. Dilersem küçük bir para ile devlette yaptırabilirim, dilersem raporum ile özelde indirimli yaptırabiliyorum. Özelde yaptırırım ama tüp bebeği sanımırım, çünkü devlette yumurta toplamada falan uyuşturmuyorlar çok canın daha çok açıyor. En son hastane de kadın acıdan nasıl kıvranıyordu yumurtalarını toplamışlar uyuşturmadan. Sanırım devlet hastanelerinde ilaç sıkıntısı var çok acil olmadıkça kullanmıyorlar. Üzülmemek elde değil ben de şuan darmadağınım ve içimden ne bir arkadaşımla buluşmaya ne de akraba ziyareti falan içimden gelmiyor gitmiyorum hiç. Kimseyi görmek istemiyorum kendimi bayağı kapadımRaporlu mu yaptirmistin canım asilamayi ben özelde yaptırdım orda da rapor veriyorlarmış ama doktor bana vermedi 3 yıl dolmadı diye. Normal de 4 5 kere hap.kullaninca veriyorlarmış. Ben bir daha şu sıralar aşilamada deneyemem eşimin görev işi var o yüzden oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum![]()
Bende öyleyim evin içine kapattım kendimi. Bizim eşimin işi sıkıntılı işte ne zaman nereye gideceği belli değil. 1 aşılama için kaç ay bekledim arka arkaya denemeye fırsat yok yine gidecek. O yüzden daha çok sinir oluyorum. Hem eşi bekle hem aşılamayi çok doldum sanırım. Sadece ağlamak istiyorum başka hiç bisey gelmiyor elimdenBenim evlilikte üç yılım dolduğu İçin devlette ücretsiz aşılama yaptım. İki aşılama sonrası ban tüp bebek için rapor verecekler. Dilersem küçük bir para ile devlette yaptırabilirim, dilersem raporum ile özelde indirimli yaptırabiliyorum. Özelde yaptırırım ama tüp bebeği sanımırım, çünkü devlette yumurta toplamada falan uyuşturmuyorlar çok canın daha çok açıyor. En son hastane de kadın acıdan nasıl kıvranıyordu yumurtalarını toplamışlar uyuşturmadan. Sanırım devlet hastanelerinde ilaç sıkıntısı var çok acil olmadıkça kullanmıyorlar. Üzülmemek elde değil ben de şuan darmadağınım ve içimden ne bir arkadaşımla buluşmaya ne de akraba ziyareti falan içimden gelmiyor gitmiyorum hiç. Kimseyi görmek istemiyorum kendimi bayağı kapadım
Canım imkanın varsa sahil ya da yeşillik bir yer varsa çık yürü nefes al. Ben dün biraz yürüdüm iyi geldi. Sadece çevreyle çok iletişim de değilim o da imalı sorular sorup beni kasıyorlar diye iyice üzülmemek için. Hatta şimdi hobi olarak bir şey mi bulsak diye düşündüm. Aslında işe girmek istiyorum ama tedavi süreçlerinden dolay giremiyorum daBende öyleyim evin içine kapattım kendimi. Bizim eşimin işi sıkıntılı işte ne zaman nereye gideceği belli değil. 1 aşılama için kaç ay bekledim arka arkaya denemeye fırsat yok yine gidecek. O yüzden daha çok sinir oluyorum. Hem eşi bekle hem aşılamayi çok doldum sanırım. Sadece ağlamak istiyorum başka hiç bisey gelmiyor elimden
Çok yağmur yağıyor altına girsem bi yandan da ben ağlasam iyi gelecekCanım imkanın varsa sahil ya da yeşillik bir yer varsa çık yürü nefes al. Ben dün biraz yürüdüm iyi geldi. Sadece çevreyle çok iletişim de değilim o da imalı sorular sorup beni kasıyorlar diye iyice üzülmemek için. Hatta şimdi hobi olarak bir şey mi bulsak diye düşündüm. Aslında işe girmek istiyorum ama tedavi süreçlerinden dolay giremiyorum daYani bizim bebeler olacak onu da biliyorum sadece süreç çok uzamasından korkuyorum işte
Belki kendiliğinden olur inşallah canım. Bir mucize olsun inşallahÇok yağmur yağıyor altına girsem bi yandan da ben ağlasam iyi gelecekbenim eşim askeri personel o zaten göreve gidiyor geliyor o sıkıntı, ne zaman gelip gidecegi belli değil bu yüzden bu işlerde aksıyor o daha sıkıntı. Zaten böyle olunca da memlekete gidip geliyorum. Hepsi birbirine bağlı yani. O yüzden içim çok sıkılıyor bi daha ne zaman deneyebilirim kim bilir. Allahim içimizdeki bu sıkıntıyı alsın yüreğimizi ferahlatsın o kadar ihtiyacım var ki, yoruldum birazda sanırım
Hiç öyle bisey duymadım canim bu gittiğim hastanede ama bi sorarım. Esim 2 ay burda oluyor 2 ay görevdeBelki kendiliğinden olur inşallah canım. Bir mucize olsun inşallahSperm saklama falan yapıyorlar canım. Söyle hastaneye zaten özel hastane. Eşin görevde olsa bile sen tedavini aksatmadan devam edersin. Benim eliminde yurt dışına gitme durumu var. Belki 5-6 ay sonra anca ama o zamana kadar bebe gelmezse sperm dondurtacağım. Benim cevrem de çok strese sokuyor. Bir kaç patavatsız üstü kapalı kısır duruma sokup bana açıyor Muş gibi konuşma oldu. O gün o gün daha da muhattap olmadım hep bir bahane buluyorum görüşmemek için
Bende pazartesi oldum benm esiminde morfoliji ve sayindusuktu bz kurler ve e vitamini kullandik 1 bucuk ay falan degerleri umdugimdan daha iyi ciktiBende dün aşılamam mı oldum rahim ağzın kapalıymış onuda açtım dedi. Bizim sorunumuz eşimdeydi düşük sayı ve morfolojisi kötüydü bakalım. Dün verdiği sperm testide iyi gelmedi ama sonuçta 1 sperm bile yetiyor modundayım test vereceğim günü bekliyorum![]()
İnş canım bakalım 1 bucuk senedir evliyiz bizde eşimde sorun olduğunu bildiğimiz için hiç korunmadık ama olmadı bakalım daha ilk aşılamamız inş tutar. Allah isteyen herkese nasip etsinBende pazartesi oldum benm esiminde morfoliji ve sayindusuktu bz kurler ve e vitamini kullandik 1 bucuk ay falan degerleri umdugimdan daha iyi ciktiinsallh rabbim bizlerede nasio eder