Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ebrubeyazit

Rabbi heb li mines salihin
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
183
226
23
33
Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibari ile 2. aşılama sürecime başladım.Adetimin 4. günündeym ve bugün doktorum gonalf 900 verdi hergün 112.5 kullanıp salı günü kontrole gidicem inşallah. Dualarım 2020ye hamile olarak girmek.Gonalfle beraber inciride yapmayı düşüyürum yarın sabah onada başlayacağım. Varsa benim gibi anne adayları burdan fikir alışverişi yapalım isterim :) Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Rabbi hebli minessalihin.

Aklınıza takılan birşey olursa aşağıda arkadaşlarımızın süreçlerine bakıp soru sorabilirsiniz :)

Ebrubeyazit Ebrubeyazit 24.12 sonu. bekliyor (olumlu olacak inşallah) :)

Pandus Pandus 30.12 sonuç bekliyor (olumlu olacak inşallah) :)

Son düzenleme:
Merhaba canım bende aralık ayında asılama tedavisine başlıcam. Özel de mi yaptiriyorsun aşılamayı ve ığnenin fiyatı ne kadar oluyor
Evet canım özelde yaptırıyorum . 1240 tl iğnenin fiyatı ama indirim yapıyorlar ben tanıdık eczaneden 900e aldım .

Bana ığne mi vericek bilmiyorum ama klomen istemiyorum ilk asilamada onu vermişti başka doktor
O zaman onu söyle canım bende klomen kullandım hiç bir faydası olmadı sonra menagon kullandım oda çok büyütmedi ondan sonra gonalf verdi. Söylersen bana bi faydası olmadı diye bence vermez. Bugün doktor bana menagon yazalım dedi çok fazla fayda görmedim diyince tamam o zaman diyip gonal yazdı .

O zaman onu söyle canım bende klomen kullandım hiç bir faydası olmadı sonra menagon kullandım oda çok büyütmedi ondan sonra gonalf verdi. Söylersen bana bi faydası olmadı diye bence vermez. Bugün doktor bana menagon yazalım dedi çok fazla fayda görmedim diyince tamam o zaman diyip gonal yazdı .
Bana faydası oldu büyüdü gayet iyi ama negatif oldu sonuç

Bana faydası oldu büyüdü gayet iyi ama negatif oldu sonuç
Tamam o zaman o şekilde soylersin. Ama faydasi olduysa negatif sonucu ilaca baglama derim. Benimde ilk asilama negatif oldu gayet iyi demisti doktor ama off içim sıkılıyor artık. Allah'ım isteyen herkese bir an once versin inşallah.

Merhabalar arkadaşlar. Bugün itibari ile 2. aşılama sürecime başladım.Adetimin 4. günündeym ve bugün doktorum gonalf 900 verdi hergün 112.5 kullanıp salı günü kontrole gidicem inşallah. Dualarım 2020ye hamile olarak girmek.Gonalfle beraber inciride yapmayı düşüyürum yarın sabah onada başlayacağım. Varsa benim gibi anne adayları burdan fikir alışverişi yapalım isterim :) Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Merhaba. Ben bu ay için hala sonuç bekliyorum, Çarşamba test yapacağım:) Ancak negatif olma ihtimaline karşı kendimi psikolojik olarak Aralık ayı için hazırlamaya başladım. Herkese başarılar dilerim :)

Merhaba. Ben bu ay için hala sonuç bekliyorum, Çarşamba test yapacağım:) Ancak negatif olma ihtimaline karşı kendimi psikolojik olarak Aralık ayı için hazırlamaya başladım. Herkese başarılar dilerim :)
Merhabalar. Bence Aralık aşılaması yerine bebeginin odasını düşün. Olmaz deme enerjini hep yüksek tut. Mumkun oldugunca Meryem suresi dinle yada okuyabilirsen oku. İnsallah hayırlı sonuclarinida yazarsın 🙏😌

Merhabalar. Bence Aralık aşılaması yerine bebeginin odasını düşün. Olmaz deme enerjini hep yüksek tut. Mumkun oldugunca Meryem suresi dinle yada okuyabilirsen oku. İnsallah hayırlı sonuclarinida yazarsın 🙏😌
Ya öyle bebek odasi falan diyince bi hoş oldum😍 Bu benim ikinci aşılamamdı. İlkinde hemen tutacak sanıp havaya girmiştim, bütün belirtileri hamilelige yormustum olmayinca çok üzüldüm. Şimdi ters psikoloji uyguluyorum kendime😊

Ben de dün 2. Aşılamamı oldum arkadaşlar. Ben de gonal f kullandım. Üniversite hastanesinde tedavi oluyorum. Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim kızlar. Yaşım 34 çünkü :KK43:
Merhaba ben de 34 yaşındayım çocuğunuz var mı ilk bebek için mi uğraşıyorsunuz.aşılamayı nerede ve ne kadara yaptırdınız herhangi bir hormon sorununuz var mıydı çok soru sordum kusura bakmayın🤭

Merhaba ben de 34 yaşındayım çocuğunuz var mı ilk bebek için mi uğraşıyorsunuz.aşılamayı nerede ve ne kadara yaptırdınız herhangi bir hormon sorununuz var mıydı çok soru sordum kusura bakmayın🤭
Maalesef çocuğum yok. Hiç gebe de kalmadım. Bulunduğum şehirde üniversite hastanesinde yaptırdım. Aşılama+ilaç 700e yakın tuttu. Emekli sandığına bağlıyım bu arada. Ara ara prolaktin yükselmesi dışında hormonal bir sıkıntım yok. Ama iki yıla yakındır uğraşıyorum olmadı maalesef. Sağ tüpüm tıkalıydı. Geçen temmuzda alındı. Eylülde ilk aşılamam tutmadı. Sonra kist oluştu. O eridi dün de 2.aşılama oldu. Ben de çok uzun yazdım 😊sizin durum nedir?

Maalesef çocuğum yok. Hiç gebe de kalmadım. Bulunduğum şehirde üniversite hastanesinde yaptırdım. Aşılama+ilaç 700e yakın tuttu. Emekli sandığına bağlıyım bu arada. Ara ara prolaktin yükselmesi dışında hormonal bir sıkıntım yok. Ama iki yıla yakındır uğraşıyorum olmadı maalesef. Sağ tüpüm tıkalıydı. Geçen temmuzda alındı. Eylülde ilk aşılamam tutmadı. Sonra kist oluştu. O eridi dün de 2.aşılama oldu. Ben de çok uzun yazdım 😊sizin durum nedir?
Canım benim amh düşük tüplerde sıkıntı spermde sıkıntı yok yumurtalık rez az Benim de nasip olursa ilk bebeğim olacak inşallah istanbuldayımm bu arada

Back
X