Aralık ayında aşılama yaptiranlar

Evet ilk asilamam. Ama asilamaya geçmemiz 3 ati buldu. Folikul sayım geçen ay 17 tane ydi. Hatta tüp bebek yapacaktı brn istemedim.bu şekilde aşılama yapamam dedi tedavi durmustu. Sonunda bu ay 4 yumurtayla geçtik asilamaya. Puregon en son 37.5 ünite vuruldum.
Ben sadece gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı bu ay direk tüp yapalım dedik doktor aşılamayı deneyelim dedi benimde sadece 1 tane yumurta olusuyor

Ben de ayın 3 ünde asilama yaptırdım bugün 13.günü gündür adet sancısı gibi ağrı vardı bu aksamdà kahverengi akınti oldu sun kesildi acaba nedendir

Günaydın kızlar çok şansızım pazartesi aşılamam olucaktı bidahaki aya ertelendi sinir oldum bundada vardır bir hayır inş. Bu ay bebiş olur belki :KK16:

mide yanması ve gaz problemi ile uğraşıyorum pazartesiden beri normal mi acaba yoksa tesadüf mü bilen var mıdır

Benim daha dün aşılamam oldu.ilk aşılamam. Esimin sperm sayısının çok iyi olduğunu ve 4 tane yumurtanin catladigini söyledi doktorum. Denizli de Dr ismail uryan yaptı asilamami. Daha önce 1 dogumum oldu 7 sene önce. Ama sezeryanda rahim kayması oluşmuş ve cok fazla yumurtam oluyordu. 5 aydır tedavi deyim bir türlü istenilen folikul sayısına ulasamamistik. Geçen ay 17 tane olduğu için iptal olmuştu. Ondan öncekiler de de kist olmuştu hep. Puregon 300 kullandım. 23 aralık da kanda gebelik testi yapılacak. Dua edelim birbirimize :)
Mrb inşallah pozitif sonuç alırsınız benimde cumartesi aşılamam yapılcak hakkımızda hayırlısı

Back
X