Aralık ayında aşılama yaptiranlar

MERHABA KIZLAR HAYIRLI CUMALAR
BEN DÜN AŞILAMA YAPTIRDIM. PROGESTAN VERDİ HERGÜN SABAH AKŞAM FİTİL ŞEKLİNDE KULLAN 08.01.2016 TARİHİNDE GEL DEDİLER AMA KARNIMIN İÇİNDE SANKİ BİR BOŞLUK VAR

hım anladım geçmiş olsun canım benim de bu ilk aşılamam doktor da bana dediği gibi tamamen aklından cıkar bu aşıyı normal hayata devam et eşim rapor istedi bir kaç gün gerek yok çalışırsa kafası dağılır sadece ağır kaldırmasın yeter dedi
ya ben doktora sadece ilişki periyotunu sormayı unuttum bugünde yerinde yoktu ne yapacam bilmiyorum A adenasli

hım anladım geçmiş olsun canım benim de bu ilk aşılamam doktor da bana dediği gibi tamamen aklından cıkar bu aşıyı normal hayata devam et eşim rapor istedi bir kaç gün gerek yok çalışırsa kafası dağılır sadece ağır kaldırmasın yeter dedi
ya ben doktora sadece ilişki periyotunu sormayı unuttum bugünde yerinde yoktu ne yapacam bilmiyorum A adenasli [/QUOT
Mrb cnm benimde 6. Günüm doktor asilamadan 1 gün sonra ve sonrasındada gün aşırı ilişki önerdi bana

ya ben doktora sadece ilişki periyotunu sormayı unuttum bugünde yerinde yoktu ne yapacam bilmiyorum A adenasli
Canım iki güne bir ilişki yani birgün var bir gün yok ilişki yaşıyorsun

hım anladım çok teşekkür ederim sizlere canım ya hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah acaba ilk denemede hamile kalma olanağı nedir ? bana doktor yumurtalarının çok iyi olmuş eşiminde sperm sayısı çok iyi dedi biraz umut verdi gibi ama ben o umudu kendimde göremiyorum :) A adenasli H hcaazram2007

Yüzdw 15 ile yuzde 20 şansın var canım benim ilk denemem olmadı benim bu ayda çatlatma iğnesi deneyecegim kaç yumurtan oluştu kaç mm de çatlatma iğnesi yapıldı

hım anladım çok teşekkür ederim sizlere canım ya hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah acaba ilk denemede hamile kalma olanağı nedir ? bana doktor yumurtalarının çok iyi olmuş eşiminde sperm sayısı çok iyi dedi biraz umut verdi gibi ama ben o umudu kendimde göremiyorum :) A adenasli H hcaazram2007
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Back
X