Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Offf bu çok iyi,ama ben netten baktım böyle değildi,ne yapsamki şimdi
kafam karıştı.Neyse iyice bir araştırayım.Bende hep garantiyle çalışırım,maaşlarda orda

ok o zaman hemen ara garantiyi ve deki oran ne olursa olsun
iş bankası 0,75 verdi siz ne yaparsınız
hemen çalışma yapıp dönüolar
pazarlık yap mutlaka

SeLam kısLar..Hayatımda iLk defa adetim 3 gün gecikti doğal oLarak çOk umutLandım ama sonum yine hüsran oLdu..
ßu ay çok inanmıştım doLayısıyLa oLmayınca çOk üzüLdüm..
Resmen beyin gücüyLe adetimi geciktirdim..HamiLeLiği çok istediğim için vücut kendini hamiLe gißi sanio ve adet gecikiomuş..
ßi daha Listeye faLan da yazdırmak istemiorum adımı..
AraLık ayı çaLışma ayım oLacak..
ELmaCım beni kırmızıLara boyayabiLirsin..

Selam kızlar bende aralık ayında hamıle oldugumu ogrendım ama dusuk tehlıkem var... rabbım hepınıze bu guzel duyguyu yasatır ins...

medii
canm çok sıkılıo işim yok ofiste patron yok
ama burda da kimse yok
eşim ssk ya gitmiş dr gerek yok bu kadar teste demiş doppler vermiş onu çek bi bakalım sona hangi teste bakacağımıza karar verelim demiş
doppler 22 Aralık ama napsam tontonunkileri yaptırsam mı gidip medical de

Medıcalcım ılk bebegım bır sene sonra oldu rabbımın ol demesıyle tabıki...crafty amin canım cok tesekkur ederim...

ben geldim kızlar.. kim ev kredisi çekiyor kim o kim.. beni de hırslandırsın.. da ben cesaret edemiyorum okadar uzun vadeye..

az once wc ye gırdım yıne akıntıyla beraber pas rengınde geldı hemen yattım dınlenıyorum nıye boyle oluyor ya ınankı dra gıtmekten bıktım yuz kere gıdıyormusum gıbı hıssettım

cnm hamilelik topiclerine baktın mı onlar daha net bilgi verebilir sana birçoğumuzun ilk gebeliği olacak çünkü ne desek boş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…