- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.321
insan gizleyemiyor sevincini..bende ilk gebelikte söylemiştim.ama hamile olursam 3 ay kendime bilem söylemeyeceğim
insan gizleyemiyor sevincini..bende ilk gebelikte söylemiştim.ama hamile olursam 3 ay kendime bilem söylemeyeceğim
napsın sevincini paylaşmak istemiş Rabbim hep mutlu mesut etsin sizi
ayy ne güzel ya..
bende bu ay kendimden çok umutluydum.hep diyodun kardeşim askere gitti anneme bebek haberini vericem biraz olsun kadıncağız sevinsin diye.bugün kırmızıyı gördüm.eşimin haberi yok daha.o da çok umutluydu bu ay.gerçi düşükten hemen sonra hamile kalınırmı bilmiyorum.daha ilk adetim düşükten sonra.umarım çok beklemem.çok sıkılmaya başladım artık.
ayy ne güzel ya..
bende bu ay kendimden çok umutluydum.hep diyodun kardeşim askere gitti anneme bebek haberini vericem biraz olsun kadıncağız sevinsin diye.bugün kırmızıyı gördüm.eşimin haberi yok daha.o da çok umutluydu bu ay.gerçi düşükten hemen sonra hamile kalınırmı bilmiyorum.daha ilk adetim düşükten sonra.umarım çok beklemem.çok sıkılmaya başladım artık.
ben hamileliği en çok kocamın sevincini, heyecanını görmek için istiorum bilio musunuz
çok ii baba olacak o eminim
onu seretmek yaşamak istiorum en çok
oy oy oy sıkılma canım şimdiden bol bol dua et
vakti zamanı gelince olur elbet
yine sevindirirsin anacığını inşallah
inşallah canım
gerçekten insan kendini unutup eşine odaklanabiliyor
bende bazen eşim uyurken ona bakıp bakıp ağlıyordum
Allahım sen bu duyguyu ona yaşat diyordum.
Arkadaşlarım geliyordu küçük çocukları var, eşim onlarla oynaşırken içim cız ediyordu.
Allahım inşallah o günleri yaşamayı hepimize nasip eder
canım benim craftycimm
öle deme..niye olmuyo anlamıyorum. sen çabuk hamile kalırsın demişti doktorum..umarım eşimde bişey yoktur.doktorun bana söylediklerini duydu şimdi olmadıkça bendemi bişey var diye düşünüp duruyo.
mrb kızlar.. bişey soracam size benm iştahım tamamiyle kapandı yemek yiyemiyorm bulantı falan yok sadece cnm istemio sizce bu bebege zarar verir mi zorlarsam yemeğe kusuyorum hemen ?
merhaba canım ilk gebeliğimde doktorum az az olmak üzere günde 5-6 öğün yemelisin demişti. Birazda hafif sebze falan yemeye çalış yağlı mümkün olduğunca yeme.mrb kızlar.. bişey soracam size benm iştahım tamamiyle kapandı yemek yiyemiyorm bulantı falan yok sadece cnm istemio sizce bu bebege zarar verir mi zorlarsam yemeğe kusuyorum hemen ?
bulutum bu ay özellikle yaptığınız yada uyguladığınız bir şey varmıydı?
cnm özür dilerim de hamile miydin
hamileysen hiç zorlama bişi olmaz
dr a söle ama bu durumunu test yapıo çünkü vucuttaki enfeksiyon neden olabiliomuş buna.
arkadaşım da öleydi ondan biliorum
folic asid elevit vs aksatma
ayrıca gebelikte alınan folıc asid de çok bulantı yaparmış
İkizler
İkizler’in hayatında büyük değişiklikler olacak. 21 Aralık’ta ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu anlayacaklar. Hep istediğiniz bir şey nihayet olacak.
demiş burcum için yorumcuuu kocanın da kova :) lennn 22 aralık da regl hadi bi surpriz olsaaaa :)
Kova
"Kovalar cool ve güzel insanlardır. Çok arkadaşları vardır ama kimseyi kendilerine çok yaklaştırmazlar, kolay kolay aşk da bulamazlar" diyor. Jennifer Aniston, Paris Hilton, Oprah Winfrey gibi örnekler de veriyor. Bizden de bir örnek verelim, Ajda Pekkan. Kovaların 2011’de emlak konusunda şansları açılıyor. Ailenin desteğiyle de olsa tam istedikleri gibi bir ev alıyorlar. Hatta "Evden çıkmak istemeyeceksiniz" diyor Susan. Bir yaşam stili değişikliği olacak. Taşınma, çocuk yapmak vs. diye sıralıyor. "Aman çok para harcamayın" diye de uyarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?