Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

insan gizleyemiyor sevincini..bende ilk gebelikte söylemiştim.ama hamile olursam 3 ay kendime bilem söylemeyeceğim

seninki de iyimiş :))
ben ilk gebeliğimde kimseye söylemedim sadece annem , kocam ve kk biliyordu:)) ama pişmanım söylemediğime iş yerimde belirtseydim hamileliğimin 5.haftasında adanaya gitmezdim yoğunlaştırılmış programı uygulamak zorunda kalmazdım.Birileri belki yardımcı olurdu bana neyse bundan sonra inşallah kalırsam hamile söyleyeceğim en azından çalıştığım yere.

kopişşşşşşş
hoş geldin bebiş

bakın ben kimseye sinirlenmiorum artık :) sinirleneceklerimle de konuşmuorum cvp yazmıorum
beklemede de yazıodu konuşuoduk sorun yoktu aslında gergin bi günüydü heralde neyse sağlık ola

insan gizleyemiyor sevincini..bende ilk gebelikte söylemiştim.ama hamile olursam 3 ay kendime bilem söylemeyeceğim

bende öyle diyordum tatlım. bide şimdi o kadar denedik ettik çabaladık felan bu uğraşların sonunda olunca sanki daha bi farklı oluyor. ben ilk hamile kaldığımda herkese söylemiştim o zaman eşim erken söyleme diyordu. oysa şimdi baktım benden önce atladı . yazık havada uçuyor napsın

ayy ne güzel ya..
bende bu ay kendimden çok umutluydum.hep diyodun kardeşim askere gitti anneme bebek haberini vericem biraz olsun kadıncağız sevinsin diye.bugün kırmızıyı gördüm.eşimin haberi yok daha.o da çok umutluydu bu ay.gerçi düşükten hemen sonra hamile kalınırmı bilmiyorum.daha ilk adetim düşükten sonra.umarım çok beklemem.çok sıkılmaya başladım artık.

ben hamileliği en çok kocamın sevincini, heyecanını görmek için istiorum bilio musunuz
çok ii baba olacak o eminim
onu seretmek yaşamak istiorum en çok

canım öyle deme her şeyde vardır bir hayır.Sabırlı olmak gerekiyor.

oy oy oy sıkılma canım şimdiden bol bol dua et
vakti zamanı gelince olur elbet
yine sevindirirsin anacığını inşallah

İkizler
İkizler’in hayatında büyük değişiklikler olacak. 21 Aralık’ta ilişkilerinin ne kadar güçlü olduğunu anlayacaklar. Hep istediğiniz bir şey nihayet olacak.

demiş burcum için yorumcuuu kocanın da kova :) lennn 22 aralık da regl hadi bi surpriz olsaaaa :)

Kova
"Kovalar cool ve güzel insanlardır. Çok arkadaşları vardır ama kimseyi kendilerine çok yaklaştırmazlar, kolay kolay aşk da bulamazlar" diyor. Jennifer Aniston, Paris Hilton, Oprah Winfrey gibi örnekler de veriyor. Bizden de bir örnek verelim, Ajda Pekkan. Kovaların 2011’de emlak konusunda şansları açılıyor. Ailenin desteğiyle de olsa tam istedikleri gibi bir ev alıyorlar. Hatta "Evden çıkmak istemeyeceksiniz" diyor Susan. Bir yaşam stili değişikliği olacak. Taşınma, çocuk yapmak vs. diye sıralıyor. "Aman çok para harcamayın" diye de uyarıyor.

benim başta eşim istemiyordu daha doğrusu 2011 de başlayalım diyordu bebek için çalışmalara çok çocukları da sevmezdi zaten. Ama hamile kaldığımda ve bebeğimizin kalbinin atışını duyduğunda o kadar heyecanlandı ki çok farklı bir duyguydu ikimizin de gözleri dolmuştu.ve su an tekrar hamile kalmamı benden çok istiyor.

ben hamileliği en çok kocamın sevincini, heyecanını görmek için istiorum bilio musunuz
çok ii baba olacak o eminim
onu seretmek yaşamak istiorum en çok

inşallah canım
gerçekten insan kendini unutup eşine odaklanabiliyor
bende bazen eşim uyurken ona bakıp bakıp ağlıyordum
Allahım sen bu duyguyu ona yaşat diyordum.
Arkadaşlarım geliyordu küçük çocukları var, eşim onlarla oynaşırken içim cız ediyordu.
Allahım inşallah o günleri yaşamayı hepimize nasip eder
canım benim craftycimm

oy oy oy sıkılma canım şimdiden bol bol dua et
vakti zamanı gelince olur elbet
yine sevindirirsin anacığını inşallah

öle deme..niye olmuyo anlamıyorum. sen çabuk hamile kalırsın demişti doktorum..umarım eşimde bişey yoktur.doktorun bana söylediklerini duydu şimdi olmadıkça bendemi bişey var diye düşünüp duruyo.

bulutum bu ay özellikle yaptığınız yada uyguladığınız bir şey varmıydı?

mrb kızlar.. bişey soracam size benm iştahım tamamiyle kapandı yemek yiyemiyorm bulantı falan yok sadece cnm istemio sizce bu bebege zarar verir mi zorlarsam yemeğe kusuyorum hemen ?

öle deme..niye olmuyo anlamıyorum. sen çabuk hamile kalırsın demişti doktorum..umarım eşimde bişey yoktur.doktorun bana söylediklerini duydu şimdi olmadıkça bendemi bişey var diye düşünüp duruyo.

canım daha ilk adetinmiş dur bakalım. hemen pes etme bir ayda. en azından doktorun kolay hamile kalabilirsin demiş bir problem yok ona şükret.

mrb kızlar.. bişey soracam size benm iştahım tamamiyle kapandı yemek yiyemiyorm bulantı falan yok sadece cnm istemio sizce bu bebege zarar verir mi zorlarsam yemeğe kusuyorum hemen ?

cnm özür dilerim de hamile miydin
hamileysen hiç zorlama bişi olmaz
dr a söle ama bu durumunu test yapıo çünkü vucuttaki enfeksiyon neden olabiliomuş buna.
arkadaşım da öleydi ondan biliorum
folic asid elevit vs aksatma
ayrıca gebelikte alınan folıc asid de çok bulantı yaparmış

merhaba canım ilk gebeliğimde doktorum az az olmak üzere günde 5-6 öğün yemelisin demişti. Birazda hafif sebze falan yemeye çalış yağlı mümkün olduğunca yeme.

bulutum bu ay özellikle yaptığınız yada uyguladığınız bir şey varmıydı?

canım sadece eşim keçi kürü içiyordu
bir de adetimin 10.gününden itibaren 2 günde bir düzenli fışfış yaptık
sonra yastık koyup yatma falan..
he bi de ben meraktan bir gün incir kürü yapıp içmiştim ama sadece 1 kere yumurtlama günü civarları falandı. 1 günden ne olur bilmem ama yaptım bil tatlım

evet cnm hamileyim. folik asit aksatmıyorum zaten. tmm doktora söylicem en kısa zamanda

crafty yoksa sizi mi anlatmaya çalışmış bu yorumcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…