- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.461
canim senin canin sagolsun,sagligin yerinde ya önemli olan o,insallah bebisde olucak anllahin izniyle
İnşallah Canım benim ya.İnsan morali ister istemez bozuluyo tabi.Ama hayırlısı.
Medicim aynen dediğin gibi ya gerçekten.Eylül topiğinden beri burdayım.Eski üyeler aynı duruyo ya.Bir hocaya filanmı gitsek ne beraber okutup üfletsek kendimize
ay canım seninki de farklı bir dert, Allah kurtarsın .. PCOS düzensizlik yaptığını biliyordum da bukadar olduğunu bilmiyordum (gerçi insandan insana fark eder)
bende 46.de regl olunca çok korktum kist falan vardır diye.. bir yandan da hamileyim diye düşünüyordum sonra idrar ve kan testi de negatif çıkınca bayağı bi streslendim..
kekik çayını tavsiye edebilirim canım, istersen 1 ay da bekle.. düzene girsin adetin... pcos ta girebiliyormu bilmiyorum da, ben ikinci ayın denemesinde hamile olmadığımı fark edince (belirtim yoktu hiç) 30.günde her gün kekik 1er bardak kekik çayı içmeye başladım.. 35.günde adet oldum.. ayrıca ağrıları da gideriyor.. yine de herşey doktor kontrolünde olmalıdır arkadaşım.. tekrar geçmiş olsun.. ümidini kesme..
yuba mrb canım.. bendede var pko gerçi bende adet gecikmesi olmuyo du ilaç tedavileri başlayana kadar ama neyyysse..soğan kürü denemişmiydin canım pkolular için faydasını gören çok olmuş??
inşallah canım benim ya.insan morali ister istemez bozuluyo tabi.ama hayırlısı.
Medicim aynen dediğin gibi ya gerçekten.eylül topiğinden beri burdayım.eski üyeler aynı duruyo ya.bir hocaya filanmı gitsek ne beraber okutup üfletsek kendimize
Kızlar saç kremi kullanıyomusunuz
benım saçlarım kuru ince telli ve dalgalı
saç kremlı şampuan döküyor
kremsız şampuan da döküyor
saçım çok dolaşıyo krem olmayınca açana kadar kopuyor
elseve aldım
kullanan varmıdır
elsev arı sutu saç kremı
inşallah canım benim ya.insan morali ister istemez bozuluyo tabi.ama hayırlısı.
Medicim aynen dediğin gibi ya gerçekten.eylül topiğinden beri burdayım.eski üyeler aynı duruyo ya.bir hocaya filanmı gitsek ne beraber okutup üfletsek kendimize
medicim ben 3 4 aydir kullaniyorum elsevin ayni urununu hatta ilk kullandigimda esim kokusunu cok begenmisti artik hep onu aldiriyor bana
dokulme meselesine gelince benim saclarimda acayip dokuluyor megersem bu illet polikistik over in bir etkiside cok sac dokulmesiymis ben sac kremi kullanmadan 3 tel sacimi acamiyorum sac kremsiz daha cok yoluyorum kiriyorum iyice
ben memnunum elsevin sac kreminden tavsiye ederim yani
allahim bu ne aci bir son ,bu dizi beni cok aglatiyo,osmanimi gördünüzmü
ah mete ah
yazık etti kendıne
******** için değermi be
ama ona o sefayu sürdürmedi
gercekten böyle babalar var
çok yakından tanıyorum
belkıde bu yuzden cok etkılenıyorum
su anda kollarım tutmuyo
kız nasıl beklenir haftaya kadarrrr
yüreğime indi
o mete ne yaaa
deli bildiğin tükürük saça saça
tam diodum ki yakın evi aldı benzini yaktı
ohhh olsunnn
kanal d yı yakarım ulennn
verın haftayaki bölümü dicem dayancam müdüriyete:90:
deme öyle kuzum noluursun
unut yoksay ...........
olur vallagel gidek kız
ikimiz bağlayalım birbirimize kendimizi
vermesede olur bize seyrettirsinnnn
ah be kanka
bir ben var benden içerüüüüüüüüüü
biliorum anlıorum sormuyorum .....
Boşver
allah var diğer dünya var
ilahi adalet denen şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?