Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canim senin canin sagolsun,sagligin yerinde ya önemli olan o,insallah bebisde olucak anllahin izniyle

İnşallah Canım benim ya.İnsan morali ister istemez bozuluyo tabi.Ama hayırlısı.

Medicim aynen dediğin gibi ya gerçekten.Eylül topiğinden beri burdayım.Eski üyeler aynı duruyo ya.Bir hocaya filanmı gitsek ne beraber okutup üfletsek kendimize

ay canim bende adet sokturucu ile bile olmayinca nerde ne var okudum arastirdim kekik suyu adacayi hayit tohumu sogan ama bir turlu ne yapsam bilemedim doktor 10 gun icinde olursun demisti adet sokturucu ilactan sonra bugun tam 10. gun ve oldum . simdi polikistik icin ilac kullaniyorum ve ilaclarla birlikte bitkisel caylari kullanmayin diyorlar bende bu donemde daha icmemeyi dusunuyorum. kafam cok karisik zaten bu hastaligi ogrendigimden beri ne yapsam ne yapmsam ne iyi gelir ne kotu gelir dusunmekten bi acayip oldum ilk olarak ilac tedavisini denicem bakalim

yuba mrb canım.. bendede var pko gerçi bende adet gecikmesi olmuyo du ilaç tedavileri başlayana kadar ama neyyysse..soğan kürü denemişmiydin canım pkolular için faydasını gören çok olmuş??

denemedim canim ama ilac tedavisi fayda etmezse (allah gostermesin) bitkisel kurlere baslicam vede sogan kurune simdilik bakalim yumurtalirimda buyume olacakmi ilaclarla ve adetlerimde duzelme

kızlar bnm günüm bugündü adet olmadım henüz,4gün önce test yapmıştım testte yapmadım başımda şiddetli bi ağrı var sizce belrti olablr mi o?blkide adet belrtsdr:26:

şu aliyi elime alayım yılların acısını bundan çıkartayım
böyle baba olacagına toprak olsun
p.. Olıyım daha ıyı demı ama

medicim ben 3 4 aydir kullaniyorum elsevin ayni urununu hatta ilk kullandigimda esim kokusunu cok begenmisti artik hep onu aldiriyor bana
dokulme meselesine gelince benim saclarimda acayip dokuluyor megersem bu illet polikistik over in bir etkiside cok sac dokulmesiymis ben sac kremi kullanmadan 3 tel sacimi acamiyorum sac kremsiz daha cok yoluyorum kiriyorum iyice
ben memnunum elsevin sac kreminden tavsiye ederim yani

Saol cnmcım

kız nasıl beklenir haftaya kadarrrr

yüreğime indi
o mete ne yaaa
deli bildiğin tükürük saça saça

tam diodum ki yakın evi aldı benzini yaktı
OHHH olsunnn

allahim bu ne aci bir son ,bu dizi beni cok aglatiyo,osmanimi gördünüzmü

ah mete ah
yazık etti kendıne
******** için değermi be
ama ona o sefayu sürdürmedi
gercekten böyle babalar var
çok yakından tanıyorum
belkıde bu yuzden cok etkılenıyorum
su anda kollarım tutmuyo
BU ARADA Ş......... SÖZÜMÜ TOPİC RTÜKLEDİ

Son düzenleme:
offfffff
bi ütü var abi boyum kadan oldu
kim yapçak bu ütüleri pöffff
çok çok çok zengin olmasam da olur da
işimi yapmayacak param olaydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…