- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.021
benimde canım kek çekti... benim kocam süper kek yapar ben yaparken gördü bi kere çocuk gibi heveslendi 2-3 gün sonra baktım önlüğü takmış kek yapcam diyor.. ya ben yaparım falan dedim (mutfağı mahfederdee) dinlemedi bide mutfak kapısını içerden kilitledi girdi bi kek yapmışşş aman Allahım yok öyle bişey ne kadar güzeldi tadı yemeye doyamamdımm... tarifini verim sizee
1 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
3 su bardağı un
2 yumurta
vanilya, kabartma tozu
1 kaşık tarçın
yarım bardan iri çekilmiş cevizz
akşama nazlanayım birazda bana kek yapsınnn
kızlar benim bugün akıntım var hesaplarıma göre yumurtlama günüm yarın
soru1 acaba bugünmü yumurtluyorum
soru2 dün çalıştım bugün çalışmayıp yarın çalışsam olurmu yani yumurtlama günüm bugünse yumurtlama günümden sonraki gün çalışırsam şansım varmı acep
hee bak o çok önemli
aynı poğaçayı bi ben yapıyorum bi de annemlerde yapıyorum bende yayılıyo annemde puf puf oluyo
canımcım dün çalıştıysan bugün dinlen yarın çalışın derim..
ara vermek lazımmış
bişi olmaz çalışmazsan bence
yarın daha ii
crafty bu arada istanbulda nerede oturuyorsun avrupa anadolu?
ah canım benim
yazdım bunu aklıma
bak ben kesin isterim bişeyler yorarım sonra seni
avrupa
yemin ederim yapabileceğim, alabileceğim vs ne varsa hiçç çekinmeyin çok samimiydim söylerken
ben 27yim o 35 aman bana dokunmasın ne yaparsa yapsın
benım davul fırın şüper apii üstüne tanımam normal fırınımı gerı yolladım
davul aldım
hem sesi de uzaktan hoş geliyo
yemin ederim yapabileceğim, alabileceğim vs ne varsa hiçç çekinmeyin çok samimiydim söylerken
avrupa
avrupa
çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
annemin börekinden canım çektiiiiiiiiiiii
ısmanaklıııııııııııı
tamam bende avrupadayım hazırla kekleri börekleri geliyorum:))
saolun kızlar öyle yapayım bugün yumurtluyosamda bekler heralde yarına kadar kısmetse olur
özelden adres bekliorum :)çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ya varya yemek yapmayı, kek, börek ,çörek yapmaya bayılıyorum..ama evde olunca yiyorum diye yapmak istemiyorum..kilo vermem gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?