Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bebek gelio
kısmetiyle gelir derler
faturalar vs canını hiç sıkmasın
iş dersen hepimizde aynı napalım klişe olacak ama zevkli keyifli bişi olsa iş üzerine para vermezlerdi

canım çok haklısın kısmetiyle geldiğine inanıyorum
işi de umursamayayım dimi..
teyid alasım geldi

allah can sagligi versin gülo be,sagligin yerinde olsunda üstesinden gelirsiniz kocisinle,üzülmeee

canımsın çok saol..var ya hani herkesin birbirine desteği var ya burada çok güzel bişey ya..
sanki daha kolay geçecek zaman gibi geliyo böyle bugün hakkaten duygusala bağladım ben en iyisi çalışmak galiba

canım en azından düşünmem gereken bi bebeğin var keşke bende hamile olsamda duygusala bağlasam ben şimdiden herşeye ağlıyorum hamile kalsam hiç susmam heralde

duygusallık ve uyku halı benceen beliırgın belırtı :)
belırgın belırtı ıyı olmadı ama baska kelıme gelmedı aklıma :)

bende haberlere aglıyodum hamişken eşim şok olmuştu
ama ozaman bılmıyoduk hanmiş oldugumu
benki gaddar kadunum

yaaa biinmiyo ki ne zaman adet olacaksın ne zaman hamişsin teyzem bebek olacağı zamanda adet gibi göstergeleri var her ay hııhhh işte bu ay bak hamilesin diyo yine yok yine yok

haberlere mi ağlıyodun :86: bu çok hoşuma gitti
kız Allah razı olsun sabah sabah
ben küçük emraha bile ağlarken şimdi düşünebiliyo musun
herşeye herşeye ağlayıveriyorum

dileğim bu ve dua ediyorum hepinize,
duygusala bağlayın inşallah hepiniz
amiiiinnnnnn

benimkide yumurtlama duygusallığı heralde dün nasıldım burda yazarken bile zırıl zırıl ağlıyodum bu arada benim ticker sapıttı benim yumurtlama günüm bugün nie 1 gün var deyooo

evet benim de bugün çok uykum var yaa ayılamıyorummmmmmm
uyandırın beniiiiiiiii

kızlar ocak ayını topiği için listeyi gönderin biriniz kim ne durumda ben yapayım canım sıkılıyo ama yeni olduğum için yardımınız gerekiyor.

ya bende normalde çok uyurum ama 2 gündür sabahın köründe gözlerim açılıyo şebek gibi bende ters etkimi yapacak acep

ağla ben gibi açılırısın bulut kardeş
sonra bu kızcağızlar destek olur sana
birden açılır uykun falan kalmaz

ayy bıktım ağlamaktan medinin dediği gibi haberlere bile ağlar oldum.

gülmek istiyorummmmm

ağla ben gibi açılırısın bulut kardeş
sonra bu kızcağızlar destek olur sana
birden açılır uykun falan kalmaz

kız nie ağlıosunuz
her canınız sıkıldığında, üzüldüğünüzde, daraldığınıza koyuverin elinizi karnınıza
muhtaç olduğunuz kudret karnınızdaki asil kan pıhtısında mevcuttur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…