Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

slm aralik topiginin nadide güllerii
ben geldimmmmmm anam biri özet gecssin cok yorgunum haber verem dedimmmm

kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim.......
Rabbimden diledim oda bana nasip etti...... her zaman bir odalarini süsleyeyim tekbirlerle salavatlarla olsunlar babalari basinda olsun dedim dualarim kabul oldu....... elhamdulullah sukurler olsun Allahima hersey yolunda gitti.....dr. muz da arnavuttu besmele ile kesti cok guzel itina ile sünnet etti yavrularimi gelen giden misafirler ne guzel bir duygu Allahim herkese nasip et resimler cekildi kamaralara cikti ogullarim kesildikleri gun zorlandik narkozun etkisi gidene kadar elhamdulullah bugun iyiler bandaji cikardik simdi oturmuslar ps oynuyorlarr ....uykum var yorgunum uyumak istiyorum...esim büroda kaldim yanlizzz.. neyse Allah kolayligini verir insallahhh telefonlar susmuyor masallah.........gulercim de aradi sagolsun .....bacim anam babam geldi kardesim geldi Allah razi olsun onlardandaa.... ne guzel bir sey yaaa onlara gormek nasip oldu insallhhh ayni gun dogdular ayni gun sünnet oldular bu gidisle ayni gün everecem kizlar öyle gözukuyorrrrrr:))))

ha bide esim hic burada olsular istemiyordu hep trde olsunlar dedi fakat oda memnun kaldi dr.un ilgisinden falan cok cok memnun kaldi ne trsi ya dedi iyiki burada olmuslar dedi en azindan herseylerine sahit oldu artik ani olarak anar durururuzzzz hocamiz bile vardi sürekli tekbir salalvat getirildi kesilirkenn sükür Rabbime henm sükür namazi kildim dualrimi kabul ettin Allahim sana ne kadar sükr etsem azdirrrrr
gozum uzerlerinde olacak ne olursa olsun biraz yanlarinda onlar oynarken kestirmek istiyorum sizlerede nasip olsun insallhhhh bu duyguyu herkes tatsin insallhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…