Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

koprinacığımmmmmm
sen nasılsın yahu
enişte yüzünden ayrı düştük

ay sorma bacım... bir giriyorum siteye.. geçmişi okuycam diye parçalanıyorum.. sonra tam 2-3 msj yazıyorum eşim geliyor.. şak diye kapatıyorum..
hıı bu arada.. bana 1-2 gün önce sormuştun bebişi neden erteledim diye..
canım malum dükkan dicem yine :) amma da şişirdim kafanızı dükkanımla.. burayı açmışken biraz işler düzene girsin eleman alabilecek duruma gelelim ondan sonra belki(tutturursak)
yaza kadar mola diyorum ama yine de 1 yılı bulur bence.. işler çok iyi giderse belki de daha fazla.. ne desem şimdi boş..

bugün eltim kontrole gitti cinsiyet için :) yeğenimizin pipişi göründü :) sevinçliyiz onun için.. gerçi hanım efendi sigaraya devam 4 bucuk aylk.. kafasını kesesim geliyor valla.. :S

döv onu dövvvvvv

anlat ona neler çekiyoruz biz
ne kadar önemli bebek sahibi olmak

döv onu dövvvvvv

anlat ona neler çekiyoruz biz
ne kadar önemli bebek sahibi olmak

aslında o da bayağı uzun zaman çabalayanlardan geçen yıl temmuzda evlendiler.. nerdeyse her ay hamilelik sendromu geçiriyordu kız(öğürmeler aşermeler bayılmalar fln adet günü yaklaşınca).. etmediği kalmadı bize.. hamile kalınca da biz 3.ayda tutturduk dedi.. artık hangisi doğru bilemicem..
ama bebişinde bir sağlık sıkıntısı olmasın diye dua etsin.. bizleri bulur karşısında

inşallah sağlıcakla doğar şekerim yaaaa
Allah dert vermesin kimseye

ay günüm vardı buGün....:93: Çok yOrrgunum..
Çoluk çocuk çok fena yaa herkesin çOcuğu var aLışmışLAr gürüLtüye ben kaLdıramiOrum yaa..
Kafayı yiOdum bugün ewimin haLiNi görünce..
Acaßa benim de çOcuğum oLursa böyLe saLdım Çayıra mevLam kayıramı yaparım biLmem ki büyük kOnuşmak da istemiOrum

inşallah sağlıcakla doğar şekerim yaaaa
Allah dert vermesin kimseye

amin canım,
cnm ya bişi danışayım.. belirtisiz hamilelik olur mu sence?! adetimin 31günü.. göğüs ağrım falan bişiyim yok.. en geç 5-7 güne adet olmam gerekiyor.. düzensiz olsa bile en azından belirti veriyor *göğüsler
olmuşmudur ki.. bugün takvime bakınca bir düşüne kaldım..

bende uyuz oluorum o yaramazlara
kesin benimde yaramaz olur eminim :)

valla şekerim benimde bu ay hiç belirtim olmamıştı

aman tatlım gene de büyük konuşma da.. bende senin gibiyim.. bazen görümcelerim falan toplanırız.. 3 görümce x 2 kız çocuğu.. (allah bağışlasın) da
6 tane kız bir araya gelince ne oluyordur tahmin et.. diyorum ya bu cocuklarda bişi var fazla şımarıklar.. ya da bende bişi var çocuklara karşı.. ne biliyim biz okadar rahat büyümedik diye mi bana öyle geliyor çözemedim.. acaip rahatsız olurum şımarık terbiyesiz çocuklardan.. büyüklerine saygısızlık edenlerden.. hele birtanesi var.. bişi yapar.. aa nekadar ayıp derim öyle yapmaz kızlar derim.. 5-6 yaşlarında.. demez mi işine geliyorsa.. gelme bizim eve falan filan :) ay benim çocuğum bunu dicek başkasına bende susucam ha.. oy nenem oy.. annelerinde bitiyor herşey yine de

öLeLerine de çOk uyus oLuom zaten madem güseL terbiye wer ozaMan çocuğuna ..
beNde öLe büyüMedim beLki de ondandır hiç hOşLanmıorum öLe çocukLardan..
Hayır bişi deiL oturduğuMuzdan sOhbet ettiğimzden anLamioz ne anLadım ben bi araya geLmekten..
ßende bugün kızdım biraz napiM bi baktım bütün kitapLarım yerLerde gezio susayımda ewi başıMa mı yıksınLar yok öLe

ha bir de ben şuna inanıyorum bir çocuğun terbiyesinin güzel olması için ya evde yalnız büyütülecek nenesiz dedesiz.. ya da kreşe gidecek.. büyükler araya girdikçe çocuklar terbiyesizleşiyor.. aman torunuma bişi demeyin etmeyin.. yüz buluyorlar onlardan sonra anne babayı sayan yok.. gözlemlediklerim bunlar.
* baba, anlamam ben, yarın bana bu cindy bebeği alacaksın.. almazsan gelme eve..
*baba da emredersin prensesim ,derse... bu çocuktan ne olur :)

€wt beLirtisizLik de bi beLirtidir..HayırLısı oLsun cNm..
ßende en geÇ 7 sinden oLmam Lazım..Taßi inş oLmayız

aynen buna çOk katıLıorum..
anne baba çocuğa kızdığında nene ya da dede arkaLığını aLmicak annen kızıOsa doĞrudur diCek onLar tam tersi iyiLik yaptığını sanioLar eLLeme benim tOrunuma bırak yapsın yaraMazLık

€wt beLirtisizLik de bi beLirtidir..HayırLısı oLsun cNm..
ßende en geÇ 7 sinden oLmam Lazım..Taßi inş oLmayız

ay bu ay topu topuna 4 kez çalıştık yaw.. bir de bu ay son dedim.. olmazsa istemiyorum... istemiyorum ya şu anda.. tutası gelir :)
yok yok kendimi aldatmıcam.. en azından adet olayım da düzenleyici ilaca başlıcam yaw..
kendimde de belirti arıyorum vallahi :) dün canım haşlanmış patates salatası çekti.. yaptım bir tencere.. bir yedim bir yedim.. eşim de gülüyor.. kız yoksa hamilemisin diyo :) nerdeee.. ilk defa beni bir şeyi bukadar çok istediğimi gördü de .. o da şaşırdı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…