- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #12.181
Namaza gidiyorum güzeller
herkese benden duaa:80:
allah kabul etsin cnm :)
yok canım ben kredi kartını düzenli kullanıyorum fazla olmuyor yani
eşimin ailesi sağolsun ev yaptık diye eve almaları gereken bütün eşyaları ödüyoruz
sanki ev yapmışlar da üstümüze yapmışlar, inş. Allah nasip eder kendi evimi alıp ordan çıkmak istiyorum
Zaten kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz:18:
Amin canım hem namazımı hem dualarımı
ya varya ne güzel iş yeriniz var
ben bi ce deyip kaçıyorum
geçmişi okuyana kadar da hemen işler üşüşüyo
çok üstüme geliyolar sonra da stressiz ol hayatım diyo doktor
gel de stressiz ol şurda yazacağım büssürü şey var hain patron yüzünden yazamıyorum yutkunmaktan bi hal oldum
amin canım hem namazımı hem dualarımı
Ya varya ne güzel iş yeriniz var
ben bi ce deyip kaçıyorum
geçmişi okuyana kadar da hemen işler üşüşüyo
çok üstüme geliyolar sonra da stressiz ol hayatım diyo doktor
gel de stressiz ol şurda yazacağım büssürü şey var hain patron yüzünden yazamıyorum yutkunmaktan bi hal oldum
ah işte, tahmin etmiştim işin içinde aile olunca.. Hele de eşinin olunca boyun eğmek zorunda kalıyor insan... Biz evlendik bana düğün yapılamadı.. Babam da sağ olsun bize benim memlekette yaptı.. Ama ben ne yaptım takılarımı bunların borcuna harcadım.. Sıra kayınıma gelince düğünü borçlu harçlı yapıldı.. Hem borcunu ödedik.. Hemde 2800liralık koltuk takımını aldık.. Bu yaz artık yumdum gözümü açtım ağzımı.. Eşimle bayağı bir tartışmamız oldu ama haklıydım.. Daha 20yaşında askerden gelirgelmez evlenir mi insan ya.. Hangi devirdeyiz.. Paranı biriktir yap düğününü.. Ama abi varya nasıl olsa yapan biri var.. Oooh.. Unutmuştum bunları cinlendim gene :) :) :) relaks .. Relaks.. Sakin olayım.. Tabi beyfendinin herşeyi yerinde ya artık.. Baba da olacak.. Ekmek elden su gölden misal... Seviniyorum sevinmesine de.. Hak yemek değil de nedir ki bu?!
kpss acılanmıs
66 almısım yehhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu puan benim işime yararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayde halayaaaaa
keyfım yerıne geldı peh:92::92::92:
geçmiş olsun cnm...bozma moralini.. Kaç alman gerekiyorduki?pöfff 69 gelmiş.bu senede evdeyim
bu puan benim işime yararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayde halayaaaaa
nasıl yarıcak gıııı
torpilin mi var bi yerlerde :26::26:
kız kpss ciler
benim kardeş 74 almış ne demek bu
anlamıoz ki biz açıklayıverin gari bakem
kız onunla nereye gircen söyle de ben de oraya tercih yapayımbu puan benim işime yararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayde halayaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?