Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar karnım açç her taraf her taraftann sözde temizlik yapıyorumm perdeleri yıkadımmm çamaşırları ütüledimm amaa daha o kadar çok iş varkii hala net başındaan kalkamadımmm:78::78::78::78:

allah kabul etsin cnm :)

Amin canım hem namazımı hem dualarımı

ya varya ne güzel iş yeriniz var
ben bi ce deyip kaçıyorum
geçmişi okuyana kadar da hemen işler üşüşüyo
çok üstüme geliyolar sonra da stressiz ol hayatım diyo doktor
gel de stressiz ol şurda yazacağım büssürü şey var hain patron yüzünden yazamıyorum yutkunmaktan bi hal oldum

Ah işte, tahmin etmiştim işin içinde aile olunca.. hele de eşinin olunca boyun eğmek zorunda kalıyor insan... biz evlendik bana düğün yapılamadı.. babam da sağ olsun bize benim memlekette yaptı.. ama ben ne yaptım takılarımı bunların borcuna harcadım.. sıra kayınıma gelince düğünü borçlu harçlı yapıldı.. hem borcunu ödedik.. hemde 2800liralık koltuk takımını aldık.. bu yaz artık yumdum gözümü açtım ağzımı.. eşimle bayağı bir tartışmamız oldu ama haklıydım.. daha 20yaşında askerden gelirgelmez evlenir mi insan ya.. hangi devirdeyiz.. paranı biriktir yap düğününü.. ama abi varya nasıl olsa yapan biri var.. oooh.. unutmuştum bunları cinlendim gene :) :) :) relaks .. relaks.. sakin olayım.. tabi beyfendinin herşeyi yerinde ya artık.. baba da olacak.. ekmek elden su gölden misal... seviniyorum sevinmesine de.. hak yemek değil de nedir ki bu?!

aman canım sen gene de işleri ihmal etme.. gerçi bende de öyle patronlar vardı 3-4 ay önce... işimi vaktinden önce bitirirdim.. hazırlayıp sunuyordum... mesai 18:00 bitiyordu.. 17:45te iş verilir mi.. "bu akşam bitecek" diyerek :) oh be kurtuldum..

ah cnm ah..
Sen bana mı diyosun ne güzel işyerin var diye.
Lütfen geçmişte benim yazdıklarımı bir okurmusun işimle ilgili
Moralimi bozdu salak patronda o yüzden kendimi buraya veriyorum bir yandanda işimi yapıyorum yoksa kafam çatlıyo ağrıdan..

sorma canım çok dertliyim de açtıkça ben de sinir oluyorum
benim de taşmama az kaldı kendimi tutuyorum sonra kötü olacak biliyorum
sabır sabır sabır
Boşver takma kafana

ben de 65 almışım
söz de sınava girmeyecektim aöf bitsin lisansa girerim dedim
sonra amann dedim herkes giriyor ben de gireyim
tabii çalışmadım 65 almışım, sanki tercih yapcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…