aralik ayında çalışalım yeni yıl hediyelerimizi alalım inşallah :)

ebyar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
2.754
3.348
133
Arkadaşlar bu ay yeniden çalışmalara başladık.
Son adet tarihim 26 kasım inşallah aralik sonu yeni yil hediyesi olarak bebiş haberini alırım.

Bu aydan beklentisi olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalım.

Canım aralıktan benim de umudum var ama bakalım benim kistlerim var ihtimal düşük inşlh olur bebişlerimiz bu ay ben ilk çalışmayı çarşamba günü yaptım adetim pazar günü bitti

Olur inş.
Kist için soğan kuru çok iyiymis hic denedin mi canim?
Canım aralıktan benim de umudum var ama bakalım benim kistlerim var ihtimal düşük inşlh olur bebişlerimiz bu ay ben ilk çalışmayı çarşamba günü yaptım adetim pazar günü bitti

Merhaba arkadaşlar, benim bat 15 aralık.. 6 aydır deniyoruz.. Bu aydan çok umutluydum ama sanırım geç yumurtladım ve şuan idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için ilişkiye giremiyoruz :( Bu ay da boşa gitti sanırım umutla bekliyorum :(

Üzülme her şeyde bir hayır vardır
Geç olsun güç olmasın
Ne kadar süre yasak ki ilişki?

Merhaba arkadaşlar, benim bat 15 aralık.. 6 aydır deniyoruz.. Bu aydan çok umutluydum ama sanırım geç yumurtladım ve şuan idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için ilişkiye giremiyoruz :KK43: Bu ay da boşa gitti sanırım umutla bekliyorum :KK43:

Arkadaşlar bu ay yeniden çalışmalara başladık.
Son adet tarihim 26 kasım inşallah aralik sonu yeni yil hediyesi olarak bebiş haberini alırım.

Bu aydan beklentisi olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalım.

benimde sat 29 kasım. hadi bekleyelim beraber :)

arkadaşlar bu ay bebiş için çalışan kimsecikler yok mu?
yok mu birlikte bekleyecek arkadaşlar

bir tek ben varım heralde.. 2 gün sonra yumurta çatlayacak.. sanırım :)

Benim tahmininde bugün canim
İnşallah öyledir de yüzümüz güler ayın sonuna
Ama ben inanıyorum bu ay olacak :) bu sefer bana en güzel yılbaşı hediyesi olacak bebişim
bir tek ben varım heralde.. 2 gün sonra yumurta çatlayacak.. sanırım :)

Benim tahmininde bugün canim
İnşallah öyledir de yüzümüz güler ayın sonuna
Ama ben inanıyorum bu ay olacak :) bu sefer bana en güzel yılbaşı hediyesi olacak bebişim

canım sen sat 29 kasım demiştin. benimkide 29 kasım. yoksa adet dönemin mi farklı. benimki 28 gün.

Back
X