• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canlar Nerelerdesin iz ben sizinle dertleşmeyi çok özledim Aysu çok üzüldüm canım Allahın izni ile atlatirsiniz sabır ve dua canım.
desert canım doğdumu bebiş Nasılsıniz şimdi.
kızlar gelin gene dertleselim konuşalım çocuklar büyüdü biz artık konuşuyoruz büyük adam olduk şimdide wc eğitimi ne basliycam bekliyorum havaların sıcacık olmasını sizler naptiniz inşallah gelirsiniz de konuşuruz canlarim öpüyorum sizi cok.

Kızlar nasılsınız. Kötü günler geçirdim yazamadim hiç

Kızlar merhaba ben de aralık annesi olacağım Allahın izniyle.. Ancak bi sorunum var eşim işlerinden dolayı benle ilgilenemiyor bende ailemin yanına geldim bir süredir. Eşimin ailesi de çok ilgisiz davranıyorlar kendimi kötü hissediyorum dışlanmış istenmiyor gibi :( hormonların etkisi mi anlayamadım ama yalnız hissediyorum kendimi :(

Kızlar merhaba ben de aralık annesi olacağım Allahın izniyle.. Ancak bi sorunum var eşim işlerinden dolayı benle ilgilenemiyor bende ailemin yanına geldim bir süredir. Eşimin ailesi de çok ilgisiz davranıyorlar kendimi kötü hissediyorum dışlanmış istenmiyor gibi :KK43: hormonların etkisi mi anlayamadım ama yalnız hissediyorum kendimi :KK43:
BU DUYGU OTOMATİK OLUŞUYOR SANIRIM. BENDE KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM. SANKİ DAHA ÇOK SEVİLMEYE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE BİLEREK YAPMIYORLARMIŞ GİBİ GELİYOR. SONRA KENDİ KENDİME ABARTIYORSUN DEYİP TESELLİ ETMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ.

BU DUYGU OTOMATİK OLUŞUYOR SANIRIM. BENDE KENDİMİ YALNIZ HİSSEDİYORUM. SANKİ DAHA ÇOK SEVİLMEYE İHTİYACIMIN OLDUĞUNU BİLDİKLERİ HALDE BİLEREK YAPMIYORLARMIŞ GİBİ GELİYOR. SONRA KENDİ KENDİME ABARTIYORSUN DEYİP TESELLİ ETMEYE ÇALIŞIYORUM KENDİMİ.

Sanırım hamilelik etkisi :( bebeğimize kavuşunca kurtuluruz umarım :)

mehru canım ben burdayım hayırdır canım neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah atlatmışsındır.Desert mavi aysu nerelerdesiniz hadi gelin tekrar buluşalım burada şimdi daha mühim konularımız var çocukla büyüdü kaka çiş muhabbeti yapalım ne bileyim konuşalım işte özledim sizleri bekliyorum hanımlar.

Cansucum. Atlattıktan çok sukur. Tayine geldik amasyadayim. Babam rahatsızdı biliyorsunuz ılık nakli oldu. Kizimda vajinal yapisiklik vardı,cerrahi müdahale gereken yapisikligi salak doktor eliyle acti akabinde psikolojisi mahvoldu. Eşim sürekli doğuda gorevde 1 ay bile duramiyor evde, çok bunaldik :(. Kızımı yarım gün krese gonderecem bu yıl,yetemiyorum artık sürekli ilgi istiyor kendimi unuttum artik. Aylardır keyifle duş bile alamiyorum :) hep beraberiz. Babama ziyaretçi yasak yanına gitsek bile maskeyle,galoş takip utulu kıyafet giyip giriyoruz onun için izmite de gidemiyorum eşim görevdeyken :( benden haberler böyle işte özet gectim

Mehru çok üzüldüm canım yaşadıklarına ama bunların hepsi bir sınav sabır sınavı diyorum inşallah herşey senin için daha iyi olmuştur.
Bizde durumlar sitebil işe başladım çalılşıyorum 1,5 yıl oldu yiğit büyüdü kocaman oldu akıllı bir çocuk sosyal aktif beni yormuyor kızımda 12 yaşını bitirdi o biraz uğraştırmaya başladı özel ilgi istiyor inanın küçükken daha kolay büyüdükçe sorunlarda daha büyüyor ergenlik tripleri vs ama konuşarak çözüyoruz herşeyi hayat gayet olumlu ve güzel gidiyor sizleri merak ediyorum gerçekten çok güzel bir paylaşım grubuyduk keşke tekrar yazışabilsek hayat paylaştıkça daha kolaylaşıyor sanki sevgiler sizlere.

Kizlarrrrr nasilsinizzzzz cansu bende ozledimm.hamilelik sureclerinde cok dertlestik.hala zaman zaman aklima geliyorsunuz.mehru cok uzuldum baban icin. Gecen yil yazmissin.umarim bu zamana kadar kotu degilde iyi yonde ilerlemeler olmustur. Benimde kızım cok sukur buyudu 4 yasina giricez artik. Birde oglum oldu.2 yas olacak insallah. Burda gorusmek zor oluyor faceden de devam edebiliriz bence. Hem bebisleride girmus oluruz. sevgiler...

kızlar kopmuşuz resmen bidaha girmedim hiç kk ya. mehru baban iyileşmiştir inşaAllah. A aysuasya D desert_roseses sen de üzdün beni. çok geç gördüm ama umarım herşey düzelmiştir hayatınızda. arada girip baktım ama gelen giden olmayınca bende bidaha açmadım. şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum. nasipse ağustos annesi olucam bu sefer. O yüzden tekrar döndüm buralara. Aynı yerden devam.

C cyge iki çocukla hayat zordur tahmin edebiliyordum ama hep küçükten bekliyodum sorunu :) demek büyükler de uğraştırıyo :) bende çalışıyorum. kağanın 1 yaşından beri. bu sefer ücretsiz izin almayı çok istedim ama ev için kredi çektik malesef :( hiç izin kullanamıcam :( çok üzülüyorum. neyse ki işim evime çok yakınlaştı artık. 2 dakka. tek tesellim bu.

Kızlar nasılsınız. C cyge koptuk canım ya. Mavi bebisin hayırlı olsun canım. Bende ikinci kızımı bekliyorum,babam vefat etti ani bisekilde çok.zor günlerden geçiyorum kızlar :(

Back
X