Aralik Ayinda Dondurulmus Emriyolar'la denemeyi dusunen arkadaslar burda BULUSALIm

kimsee yok muu aralıktaaaa deneyecekk?

Merhaba Idil, denemeyi dusunen arkadaslar var bende cok isitiyorum Aralik'ta denemyi ama benim tedavinin Ocak ayina ertelenmde durumu cok yuksek, cunku aralik 17'den Ocak ayinin basina kadar merkez kapali hristiyanlarin bayrami Cristmas'tan dolayi, Aralik 17'ye kadar adet olursam tedavim basliycak ama kasim'in 16'si oldu ben daha bu ay adet olmadim, onumuzdeki ay olmam 17'den once cok dusuk bir sans..... Insallah olurum bende aralik'ta start verenlerden olurum

Merhaba canim, sende aramiza hosgeldin, seni gayet iyi anliyabiliyorum benimde ilk dondurlmuslara denedimde cok umitsizdim ama hic olmana gerek yok INANki, hata sevin cunku cok zahmetsiz bir tedavi sureci geciriyosun, ilk tedaviye kiyasladinmi ve hamile kalma sansinda cok yuksek, bende ilk donmuslarla denememde hamile kaldim ama hayl kirikligiyla sonuclandi... Insallah seninki pozitif sonuc olur ve bebegini 9 ay sonra kucagina alirsin... Ben cok aristiriyorum arkadasim bu konulari dondurulmus emriyo cozunurken dahada hucrelendigi icin gebelik sansi daha yuksek, hic gergin olmana gerek, herseyin hayirlisi hepimiz icin...

amin canım öyle hayırlısını diliyoruz ama ah bi de yaramaz gönlüm laf dinlese...dondurulmuş sayfasını iyice okudum çoğu gebe kalabiliyo ama sonuç hüsran hep.. yine de kısmett..o kadar olumsuzluk yaşadım ki umudu kaybediyorumm işte..

Merhaba arkadaslar, bende dondurulmuslarla ilk denememi bekliyorum. bir aksilik olmazsa bir hafta sonrasi tranferim olcak gibi, 3 tane emriyom var, ücünüde cözdürecekler iyi olan ikisini transfer edecekler. ben cok korkuyorum simdiden...

Merhaba arkadaslar, bende dondurulmuslarla ilk denememi bekliyorum. bir aksilik olmazsa bir hafta sonrasi tranferim olcak gibi, 3 tane emriyom var, ücünüde cözdürecekler iyi olan ikisini transfer edecekler. ben cok korkuyorum simdiden...

Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler. istersen canım bizim topiğe gel buraya uzun süresir gelen olmamış
bende bu ay sonu başlayacağım tedavime
seninde tedavin hayırlı olsun canım

Back
X