Ben siteye yeni katıldım sayılır.Öncelikle herkese merhaba.Biz de bu ay hamilelik planlıyoruz,her şey normal çıktı.10 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu zamana kadar hep 30 günde bir ayın 10 unda gelirdi,sanırım doktor akıntı için krem vermişti o geciktirdi.Olsam da denesek:)Bu arada forumda konuştuğunuz bi konu hakkında fikrimi belirtmek istedim.Doktorum bana folik asit kullan demedi,zaten ben de kullanmak istemiyordum.Okumuş olduğum bazı haberler,bunun yeni bi uygulama olduğunu,ilerde anne ve çocukta bir sürü problem yaratabileceğini,her şeyin normalinin doğal olduğunu yazıyordu.Folik asit kullanan annelerin bebeklerinin hırıltılı soluyabileceği,doğduktan sonra ilk 3 ay sebepsiz ve çok ağladığı gibi.Zaten eşimde bu bir ilaç,bitkisel zayıflamaya da iyi diyorlardı kaç kişi öldü diyor.Bi arkadaşımda bu ilaçla çok kilo almış ve gebelikte diyabeti sınırda gezmişti.Kısacası benim nacizane fikrim belki gebe kalırda doktor mutlaka kullan derse o zaman kullanmak,ama aylarca öncesinden vücuda fazla yüklenmemek,belki de yeterince bilgi sahibi olmadığım için bu korkum.İnşallah hepimiz için en iyisi olur