aralık ayında pozitif sonucunu görenler ve görmek isteyenler

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
henüz aralık ayının daha başında olmamıza rağmen dayanamadım hemen bu topiği açtım
aralık ayında pozitif sonucu görenler ve görmek isteyenler

pozitif sonucu görenler ne zaman gördünüz adetiniz geçmiş miydi?

Ben 1 aralıkta gördüm çok şükür :))
Reglime daha 5 gün vardı, gebelik testinde çıktı, 3 gün sonrada kan testinde çıktı bebişimiz.
Ama daha kesemizi görmedik ve kaç haftalık olduğunu bilmiyorum...

Reglime daha 5 gün vardı, gebelik testinde çıktı, 3 gün sonrada kan testinde çıktı bebişimiz.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
internette gebelik günü hesaplama diye yazarsan çıkıyo son adet tarihini filan yazıyosun sana kaç haftalık hamile olduğunu doğum için son günün ne zaman olduğunu filan gösteriyo

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
internette gebelik günü hesaplama diye yazarsan çıkıyo son adet tarihini filan yazıyosun sana kaç haftalık hamile olduğunu doğum için son günün ne zaman olduğunu filan gösteriyo

Tamam saol canım.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

belirti olarak ne yaşadın canım...

Canım inanırmısın geçmiş aylara göre hiç belirti yok gibi bişeydi :))
Bu ay umursamadık ve geldi bebeğimiz çok şükür.
Sadece kasıklarımda gerilme olduğunu hissediyordum, yüzüstü yattığımda geriliyordu yatamıyordum.
Birde idrar renginin koyulştığını hissettim.
Göğüslerimde de sadece yan kısımlarda ağrı vardı, onu umursamadım bile, göğüslerimin uçları yeni yeni acıyor...

Canım inanırmısın geçmiş aylara göre hiç belirti yok gibi bişeydi :))
Bu ay umursamadık ve geldi bebeğimiz çok şükür.
Sadece kasıklarımda gerilme olduğunu hissediyordum, yüzüstü yattığımda geriliyordu yatamıyordum.
Birde idrar renginin koyulştığını hissettim.
Göğüslerimde de sadece yan kısımlarda ağrı vardı, onu umursamadım bile, göğüslerimin uçları yeni yeni acıyor...

benimde mide bulantım var iki gündür ve göğüslerimde hassasiyet.. reglimde iki gün geçikti ama test yapmaya korkuyorum :):) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım bebeğini... sağlıklı huzurlu ömrü uzun bir bebek olsun inşallah...

benimde mide bulantım var iki gündür ve göğüslerimde hassasiyet.. reglimde iki gün geçikti ama test yapmaya korkuyorum :):) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım bebeğini... sağlıklı huzurlu ömrü uzun bir bebek olsun inşallah...

Amin canım, ben 5 gün kala gebelik testi yaptım 2. çizgiyi silik gördüm :))
Bence sende yap, bebeğin varsa en azından ona göre hareket edersin...

Ohh hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) darısı bizlerin başına

Merhaba arkadaslar bende aralık ayında pozıtıf sonucu gormek ıstıyorum ve gorucegımede ınanıyorum yarın sabah kan verıcem ve buraya ınsallah pozıtıf sonucumu yazıcam.. bı ıdrar testı yapmıstım 1 gun once onda sılık cızgıyı gorduma ama emın olmak ıcın yarını beklıyorum.. sat 14 kasım bat 12 aralık ... :42:

canım hayırlı ugurlu olsun allah analı bablı buyutsun ve kucagını almayı nasıp etsın ınsallah saglıkla .. darısıda bızım basımıza bızlere dua et nolur hamıslerın duası kabul olunurmus .. :3:

Bütün arkadaşlarımıza ediyorum kızlaar.
Rabbim isteyen herkese hayırlı bebişler versin, bizlerinde hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin...

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

Merhabalar kızlar,benim için de bol bol dua edin, nerdeyse 2 yıl oluyor bekliyoruz,İnşaallah Bu ay hepimiz hayırlısıyla hamile kalabiliriz....

Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin....

Back
X