- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 18
- 32
- Konu Sahibi SABIRSIZ-93
Merhaba kızlar 18 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu 12 gün nasıl beklediniz merak ediyorum esim izin verse bugün gidip tahlil yaptıracağım o durumdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 gün beklenmiyor diye biliyorum 5. Gün olunca. Benim de 5. Gün embriyosu ve testi 9. Günde yaptırmamı istediler. Negatif sonuç almaktan korktuğumuz için meraktan çatlasak da gününden önce baktırmıyoruz sanırım, en azından benim için öyle :) bana kalsa hiç test yaptırmadan adeti bile beklerim ama olmuyorMerhaba kızlar 18 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu 12 gün nasıl beklediniz merak ediyorum esim izin verse bugün gidip tahlil yaptıracağım o durumdayım
Bende 16 aralıkta oldum transfer ama test yapamıyorum korkuyorumMerhaba kızlar 18 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu 12 gün nasıl beklediniz merak ediyorum esim izin verse bugün gidip tahlil yaptıracağım o durumdayım
30 Aralık'ta test günü verdi bana zaten 1 i adet günüm ama dayanamıyorum12 gün beklenmiyor diye biliyorum 5. Gün olunca. Benim de 5. Gün embriyosu ve testi 9. Günde yaptırmamı istediler. Negatif sonuç almaktan korktuğumuz için meraktan çatlasak da gününden önce baktırmıyoruz sanırım, en azından benim için öyle :) bana kalsa hiç test yaptırmadan adeti bile beklerim ama olmuyor![]()
Hayırlısı neyse o olacak nasipse yaşayacağız o duyguyuBende 16 aralıkta oldum transfer ama test yapamıyorum korkuyorum
Zaten 4 günde çıksa mucize olur sanırımMerhaba kızlar 18 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu 12 gün nasıl beklediniz merak ediyorum esim izin verse bugün gidip tahlil yaptıracağım o durumdayım
Benim ilk deneme çok korkuyorum test yapmaya vallaİlkinde çok aceleciydim. Bu kez dondurulmuş transfer olucam ocakta. Allah nasip ederse. Bilmiyorum korkudan test yapabilir miyim..
İlkinde daha cesaretliydim. 7.gün test yapmıştım. Bunda ne olacak bilmiyorum. Tutmuştur inşallah bebeğin.Benim ilk deneme çok korkuyorum test yapmaya valla
İnşallah güzel ilerler inşallah her şey senin içinİlkinde daha cesaretliydim. 7.gün test yapmıştım. Bunda ne olacak bilmiyorum. Tutmuştur inşallah bebeğin.![]()
Bende de yol benim transferde 16 AralıkBenimde 17 Aralık transfer günüm 5. Günüm bugün hiç belirtim yok sizde durum nedir
Bn de 18 aralıkta transfer oldum vakit geçmiyor gerçektenMerhaba kızlar 18 Aralık'ta transfer oldum 5. Gün embriyosu 12 gün nasıl beklediniz merak ediyorum esim izin verse bugün gidip tahlil yaptıracağım o durumdayım
7. Gün test yaptığınızda doğru sonuç almış miydinizİlkinde daha cesaretliydim. 7.gün test yapmıştım. Bunda ne olacak bilmiyorum. Tutmuştur inşallah bebeğin.![]()
Evet aldım. Negatif çıktı bi dahada pozitif olmadı. Genelde 7.günde çıkıyor 5.gün embriyosu.7. Gün test yaptığınızda doğru sonuç almış miydiniz
Carsamba günü ignem var onu yaptırmaya gidince bende yaptircam dayanamiyorum.benim de 5.gün embriyosu, çarşamba 25'i test günüm ama yarın ya da salı da gidebilirim açıkçası.
Mide bulantısı hiç yaşamadım ilaçlar ağar geliyordur belkimide bulantısı yaşıyorum, başka yaşayan var mı? ayrıca ifadeleri nereden yapıyorsunuz kızlar bulamıyorum :/
İfadeler de cevap yazdığın kısım üst tarafında gülücük var ordanmide bulantısı yaşıyorum, başka yaşayan var mı? ayrıca ifadeleri nereden yapıyorsunuz kızlar bulamıyorum :/