Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.bende tüp bebeğe karar verdim ve bu ay bir ön görüşme yapacağım.aralık ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlarım herladehayırlısı olsun hepimiz için...
ben 4 yııllık evliyim yaklaşık 2,5 yıldır istiyoruz.1 ,5 yıl doğal süreç olmadı son 1 yıldır klomen çatlama iğnesi ,1 negatif aşılamm var.sorun belli değil.doktorum tüp bebeğe yönlendirirken bile hala doğal olması gerekir tüp bebeklik bir çift değilsiniz dedi.sanırım sebepsiz gözüküyor. bakalım tüp bebek merkezi daha detaylı bir araştırma yapar belki.açıkçası neler yaşayacağımızı bilemiyorum.ben istanbulda değilim, tekirdağda olduğum için yakın bir merkez olsun dedik ve beylikdüzü medicana selman laçin tercih ettik.
Hayırlı olsun canım tedavin bende aynı yerde Aysun hnma oldum tedavimi, merkez iyi ve coook kalabalık ama öyle araştırma filan bekleme yapacakları herkese yaptıkları rutin kan testleri
Merhaba arkadaşlar
Bende 3 tüp bebeği yaptırıcam yarın kontrole gidicem. Aralık ayınde adet olunca başlarız herhalde bir aksilik olmazsa
Herkeze hayırlı olmasını diliyorum
hayırlı olsun sımdıden kızlar rabbım ınş.bızlerde nasıp eder ben agustosta yptrdım eylulde dusukle sonuclandı daha dogrusu kımyasal gebelık sımdı 2 tane daha melegım var aralıkta onları denıcem bu arada doktorum genetık test ıstedı pıhtılasma cıktı sukur kromozomlarda bı sorun yok.bundan dolayı dusuk oldugunu soledı ılk seferde tuttu ya bu bıle bı umut oldu sımdı allahın ıznıyle ınş.ıgnelerle melegım bana gene tutuncak tek umudum bu rabbım yardımcımız olsun
nasıl peki menun kaldın mı merkezden?ne zamn oldun tedavini canım?bride aşağı yukarı fiyat ne gitti sende merkez ne kadar alıyor merak ediyorum doğrusu..ay ne çok soru sordum![]()
ne guzel dondurulmusla hamıle kalmıssın darısı basımıza![]()
pardon arkadaşlar ya konuyu görmedim bende aynı konuyu açtım şimdi.. bende aralık ayında başlıyorum allah kısmet ederse...hepimize bol şansbende bunu merak ediyordum.pazarlık varmı diye.çünkü benimn yol masrafımda olacak.neyse bu yolda gözden çıkardık tabi parayı.
inşallah sorunsıuz ilk denememizde tutar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.