Aralık ayında tüp bebek deneyecek arkadaşlar yola birlıkte cıkalım

arkadaşlar sormak istediğim birşey var.şimdi bu bekleme süreci transfer öncesi ve sonrasında beslenme konusunda yada yaptığınız herhangi kür vb. varmı?

arkadaşlar sormak istediğim birşey var.şimdi bu bekleme süreci transfer öncesi ve sonrasında beslenme konusunda yada yaptığınız herhangi kür vb. varmı?

yani ben incirin yumurta kalitesini artırdığını duydum. ama benim doktorum benexsol b12, marinkap ve magvital verdi. benexol ve marincapı aynı anda alma dedi. bir gün birini bir gün diğerini içiyorum. Magvitali de tedavi başlamadan önceki iki ay adet olduğunda başla günde 1 tane al.adet bitince hemen kes dedi.
marincap da yumurta kalitesini artırıyormuş. ben 500mg lık kullanıyorum..bunu 1000mg bile kullananlar varmış sanırım.

ben henüz görüşmeye gitmedim.bakalım kısmetse 12 kasımda bir görüşelim buradan geçirdiğim tüm aşamaları yazıcam.

merhaba.bende tüp bebeğe karar verdim ve bu ay bir ön görüşme yapacağım.aralık ayındaki reglimle birlikte tedaviye başlarım herlade :nazar:hayırlısı olsun hepimiz için...

ben 4 yııllık evliyim yaklaşık 2,5 yıldır istiyoruz.1 ,5 yıl doğal süreç olmadı son 1 yıldır klomen çatlama iğnesi ,1 negatif aşılamm var.sorun belli değil.doktorum tüp bebeğe yönlendirirken bile hala doğal olması gerekir tüp bebeklik bir çift değilsiniz dedi.sanırım sebepsiz gözüküyor. bakalım tüp bebek merkezi daha detaylı bir araştırma yapar belki.açıkçası neler yaşayacağımızı bilemiyorum.ben istanbulda değilim, tekirdağda olduğum için yakın bir merkez olsun dedik ve beylikdüzü medicana selman laçin tercih ettik.

merhaba conqueror :3::3: beni hatırladın mı, sabredenler kulübündede falan konuşuyorduk. demek tüp bebeğe karar verdiniz, sebepsiz gelmiyor senin de bebişin. benim de öyle. 1 yıl oldu bu arada, şimdi yumurta takibine aşılamaya falan geçeceğim. olmazsa biz de tüp ebebk deneyeceğiz. yolun açık olsun senin de, inşallah ilk denemede güzel sonuç alırsınız :16::16:

canım hatırladım tabiki.inşallah az kaldı kavuşacağız bebişlerimize.arada bakıorum sabredenler klubune takip ediyorum sizleri.
ben bir tane aşılama sonrası devam etmedim 3 aşılamaya vericeğim ücreti tüpe vermeye tercih ettim.hepimiz için hayırlısı olsun tedavilerimizin sonucunda evlerimiz şenlensin inşallh.:49::49::49::49:

bende benexol ve folıkasıt kullanıyorum transferden sonrada ilk 5 gun 1er dılım ananans yemıstım ananansın tutunmaya yardımcı oldugunu duymustum

akadaşlar bnde art kamar mı yoksa memeorıal cem demırelde mı baslasam kararsızım fikriniz var mı?

Back
X