- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi Serpil8989
- #161
Chicco liteway 2 aldim ben.kızlar bebek arabası ne aldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chicco liteway 2 aldim ben.kızlar bebek arabası ne aldınız
Ben chicco lite way aldım.
Ben chipolino nina aldım canım...
Chicco liteway 2 aldim ben.
Canim ben kış bebegi oldugu icin bebek arabasiyla cok sık disari cikamayacagimizi dusundum bu yuzden hantal travel sistem almak istemedim ve baston tarzindan aldim. Bir de kraft mint tasima puseti aldim. Ayrıca gezerken daha rahat tasiyabilmek icin wrap sling alicam.genelde hafif olanlar tercih ediliyor sanırım. ben de maclaren ya da quinny gibi hafif bir şey mi alsam ya karar veremiyorum doğurcam nerdeyse artık
Cnm pjama geldi bugün. Kalitesi çok güzel ben beğendim. İçi böyle pamuklu gibi incecik değil yani anlayacağın.Ayy cok şıkmış bayildim. Gule gule giy canim. Siparisin geldiginde kalitesi hakkinda bilgilendirir misin beni? O sitede ben de birkac model begendim ama guvenemedim.
Erken de gelmis demekki iyi bir firma. Cok sagol tatlım bilgilendirme için. Ben de gonul rahatligiyla siparis vereyim madem.Cnm pjama geldi bugün. Kalitesi çok güzel ben beğendim. İçi böyle pamuklu gibi incecik değil yani anlayacağın.
Rica ederim cnm kargo ücreti de almadılar 120 tl üzeri olduğu için. Ben memnun kaldım sen de kalırsın inşallahErken de gelmis demekki iyi bir firma. Cok sagol tatlım bilgilendirme için. Ben de gonul rahatligiyla siparis vereyim madem.
Tesekkurler canim. Biz hamilelere göre pek bir sey bulunmuyor magazalarda. Girmedigim yer kalmadi bir tek relax mode'da buldum. Orada da kisliklar gelmemis henuz ve az cesit var. Bu siteye takilmisti gozum urunleri çok şık. Ben de yakin zamanda vericem siparişi. Gule gule guzel mutlu gunlerde kullan pijamani tatlimRica ederim cnm kargo ücreti de almadılar 120 tl üzeri olduğu için. Ben memnun kaldım sen de kalırsın inşallah![]()
baston hangi marka aldın canımCanim ben kış bebegi oldugu icin bebek arabasiyla cok sık disari cikamayacagimizi dusundum bu yuzden hantal travel sistem almak istemedim ve baston tarzindan aldim. Bir de kraft mint tasima puseti aldim. Ayrıca gezerken daha rahat tasiyabilmek icin wrap sling alicam.
Baston tipi daha hafif oluyor tabiki bir de pratik ve cok yer kaplamiyor ki zaten ilerleyen zamanda illaki alinmasi gerekiyormus baston tipinin de.
Chicco liteway 2 aldim canim ben.baston hangi marka aldın canım
bu peki travel da oluyor mu yani anakucağı var mı acaba. bazıları öyle galibaChicco liteway 2 aldim canim ben.
Yok canim travel olanlar farkli modeller ama bu baston da 0+ olarak geciyor. Ana kucağını ayri olarak aldim ben.bu peki travel da oluyor mu yani anakucağı var mı acaba. bazıları öyle galiba
Canım memnun Muş'un. Temmuz'da bebegım olacak model olarak çok begendım bendeBen chipolino nina aldım canım...
Canım memnun Muş'un. Temmuz'da bebegım olacak model olarak çok begendım bende