Aralik İlk Yarisi Transferi olup sonuç bekleyenler

Benimde 3.gunum ve tek 5. Gun embriyosu a kalitede senden iki gun sonrada ben sonuc alcam insallah ilk denemenmi seninde ?

Benimde 3.gunum ve tek 5. Gun embriyosu a kalitede senden iki gun sonrada ben sonuc alcam insallah ilk denemenmi seninde ?
Hayır benim hikaye cok uzun arkadaşım bu dördüncü transferim ilki ikiz gebelik erken doğumla sonuçlandı ikinci düşükle sonuçlandı üçüncü hiç tutmadı bunların hepsi dondurulmuş embriyolarimdi. Şu anki yeni tedavi benimde 5aa kalite dendi umarım tutar ve sorunsuz devam eder. Senin peki

Insallah canim benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat isteyen herkese yani sira bizlere de nasip eder..benimde ilk denemem insallah hayirlisiyla

Insallah canim benim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evlat isteyen herkese yani sira bizlere de nasip eder..benimde ilk denemem insallah hayirlisiyla
İnşallah olumlu olacak ben inanıyorum bu işin neresinde en önemli kısmı moral ne kadar zor olsa da moralimizi yüksek tutmalıyız. Olumsuzsa zaten uzulecegiz o yüzden en azından 10gunu güzel geçirelim değil mi.

İnşallah olumlu olacak ben inanıyorum bu işin neresinde en önemli kısmı moral ne kadar zor olsa da moralimizi yüksek tutmalıyız. Olumsuzsa zaten uzulecegiz o yüzden en azından 10gunu güzel geçirelim değil mi.
O kadar haklisin gercekten de oyle canimm Rabbim ol dediyse o zaten bizimle olacak su sozu bilirmisin Imami Gazalinin

Eklentiler

• 20191215_181355.webp
    20191215_181355.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 67
İlk deneme, 3.gun embriyosu, 5.gundeyim.. bazen umutsuzluğa düşüyorum ama sonucu merakla bekliyorum

O kadar haklisin gercekten de oyle canimm Rabbim ol dediyse o zaten bizimle olacak su sozu bilirmisin Imami Gazalinin
Bu sözün üzerine denilecek bir şey kalmıyor zaten. Mesela benim transferimde tıbbi olarak tüm şartlar sağlandı aklımda en ufak bir soru işareti yok. Sadece yaradan yoktan var edecek eğer nasibimizse artık ol diyecek Rabbim bizleri görüyor emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim 🙏🙏

Canimmm moral olsun sana insallah ne insanlar var sadece 1 tane embriyosu toplanip sadece o 1 taneyle hamile kaliyo yeterki Rabbim ol desin umudunu hic kaybetme biz elimizden gelen neyse onu yapcaz

İlk deneme, 3.gun embriyosu, 5.gundeyim.. bazen umutsuzluğa düşüyorum ama sonucu merakla bekliyorum
Umutsuzluga hiç gerek yok inanın olmayacaksa şimdiden uzulmenin anlamı yok yaradana siginalim inşallah o bizi bizden daha iyi biliyor. Ama bugün ama yarın o bebisler bize gelecek inanıyorum ben💕

Bu sözün üzerine denilecek bir şey kalmıyor zaten. Mesela benim transferimde tıbbi olarak tüm şartlar sağlandı aklımda en ufak bir soru işareti yok. Sadece yaradan yoktan var edecek eğer nasibimizse artık ol diyecek Rabbim bizleri görüyor emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim 🙏🙏
Amin canimmm cokca dua edelim birbirimize yalniz yasayan anlar cunku bizi..olacakmi olmayacakmi igneler hormonlar bunlarin hepsinin zorlugun bizler yasiyoruz

Canim belkide belirti hemen olmuyodur

Bende varım kızlar aralık 12 de transferkm gerceklesti 25 i test gunum ve az once bas agrisimdan kafamda buzla geziyodum parolda ise yaramiyo bende her sey guzel olacak insallahh hepimiz icin

Selam kızlar bende bugün transfer olacaktım ama herşeyde bi hayır var dün doktor aradı kliniği lağam basmış transfer yapılması mümkün değil embriyoları dondurucaz dedi yarın donduracaklarmış 4 tane 6. Gün embriyosu olacak adet olduktan sonra başlıcaz işte transfer için hepinizin ilk tüp bebeği mi

3. Gün embriyosu 2 adet Perşembe test günüm ama yarın kan vereceğim

Bugn transferin 7.gunu sabah kan verdim bhcg 3.29 cikti.5.gun 2 tane embriyo transfer edildi ama deger cok dusuk yukselmez galiba🤔

Back
X