Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah zor bir bekleyiş değişik bir heyecan fazla umut da bağlamak istemiyorum olumsuz olursa çok üzülürüm diye karışık duygular içindeyimBende bilmiyorum belirti olmalı mı olmamalı mı anlamadım valla arkadaşım hayırlısıyla pozitif sonuç almak bize de nasip olur inşallah
Bu sefer ikinci çizgi daha silik çıktı sanki aradan 2 gün geçti ilacın (ovitrelle) etkisi mi geçiyor acaba
Maalesef negatf çıktı bugn yaptrdm 2.36Merhaba
Kan testi yaptırdiniz mi sonuç nedir pozitiftir inşaallah![]()
Çok sevndm senn adına kaçıncı günde baktrdn değerin kaç çıktıKızlar bugün yaptırdım pozitif
Maalesef negatf çıktı bugn yaptrdm 2.36
Günüm perşembe şimdi baktm dersem kızar valla demedim bile ama burdan yükselir mi pek emin değilimYükselme ihtimali var mı Dr ile görüştunuz mu ?
Günüm perşembe şimdi baktm dersem kızar valla demedim bile ama burdan yükselir mi pek emin değilim
Daha ilk denemem zaten doktorun haberi yok mecbur gidip yaptırcam bakalım inş dediğiniz gibi olur insan bazen kendi başına hiç gelmicek gibi hissediyoPerşembe günü mutlaka tekrarlayin bu kadar düşük değerlerden sonra yükselen olmuş ama yine de herseye hazır olun; )
Kaçıncı denemeniz?
14.gün bugün 2.haftaydı 119 çıktıÇok sevndm senn adına kaçıncı günde baktrdn değerin kaç çıktı
Baya geç yapmışsın canım14.gün bugün 2.haftaydı 119 çıktı
Doktor bugün dedi geçen hafta evde gebelik testi yaptım negatif çıkmıştıBaya geç yapmışsın canım
Aşılama ilk denemem 2gün sonra kan vercem inşallah değerler yükselirİyi dayanmışsın cidden bakmadan ama senn aşılamamıydı